Şimdi Ara

B SERISI Kullan Var mı ? Tecrübelerinizi Yazınız (50. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.187
Cevap
42
Favori
363.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tuna23

Becker Map Pilot navigasyon unitesini satiyorum. Tokat gibi kucuk bir ilde zaten kullanmiyorum. 2012-2014 arasi A, B, CLA, GLA serilerinde navigasyon ön hazirligi var zaten. Sadece Becker Map Pilot unitesini torpidonun icindeki yuvasina takmaniz yeterli. Ilgilenen olursa bana msj atsınlar.

Benim aracımda (2013 Elite) yok malesef. Olsaydı düşünebilirdim.
  • vincentvega kullanıcısına yanıt
    Torpido gözünün sağ üst kosesinde navigasyon ön hazırlık kizagi olmasi gerek. Kontrol ettiniz mi? Ben elit. Ve spor pakette var diye biliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Torpido gözünün sağ üst kosesinde navigasyon ön hazırlık kizagi olmasi gerek. Kontrol ettiniz mi? Ben elit. Ve spor pakette var diye biliyorum.

Ön hazırlık paketlere dahil değil. Daha önce sormuştum. Sipariş sırasında eklenirse geliyormuş. Yalnız bazı araçlarda ekli olarak gelmiş sanırım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba 2015 b180 cdi urban almayı düşünüyorum bu aracı alırsam 5 yıl minimum kullanacağım , sizce alınıp binilecek bir aracmıdır.

• Aile araci olarak mükemmel. Dah. sportif bir Arac istiyorsanız A serisi sizi memnun edecektir.

• Arkadaşlar selam.çocukluğumdan beri mercedesten başka arabamiz olmamişti.Mercedes satsak bile yine bir mercedes alirdik.kalitesini sağlamliğini iyi bilirim.şimdi eşim ve benim kullanabileceğimiz ikinci bir araç olarak birkaç modele baktim.opel corsa,hyundai i20 bu iki model (40 bin civari)arasinda gidip gelirken B150 dikkatimi çekti.40-45 tl arasi bulunabiliyor.corsaya o kadar para ver arka camlar kollu hyundai ise birçok özellik var ama hyundai işte. ama yillardir mercedesin adini söylemek bile farkli gelir bana.sizce b150 nasildir.sürat yapmayacaz yavaş kullaniciyiz.kullanan arkadaşlar forumdaşlar tavsiye ederlermi fikir verirseniz memnun olurum...

• serhat1971 kullanıcısına yanıt
    öncelikle baktığınız corsa ve i20 arabalar ile sınıf farkı var, baktığınız b150 aracın iç hacmi insignia ile aşağı yukarı aynı, ben olsam şehiriçi için a150 lere bakardım, hem hacim olarak geniş hemde şehiriçinde daha pratiktir. genel olarak sorunsuz araç fakat cam tavandan uzak durun, çok arıza veren bir donanım. ayrıca b150 ile a150 aynı motor fakat aralarında ciddi ağırlık farkı var, bu da b150 yi daha hantal yapıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski bir w169 kasa A150 kullanıcısı olarak kesinlikle tavsiye edebilirim..B daha fazla iç hacimli,bundan dolayı nispeten A ya göre tüketim fazla..Ben A150 den cok memnundum, düz vitesti.Zerre masraf sıkıntı cıkarmadı yaklasık 2,5 sene boyunca..B yi ve otomatik vitesini bilenler anlatır zaten..
  • 2007 model B150 aracımın arka park sensörü bi garipleşti. Düzgün çalışıyor bazen ama bu aralar geri vitese taktığımda ışıklı kısımda sadece kırmızılar yanıyor ve yanaşsam da çok sonra kendine geliyor. Sanırım bozuldu ama durduk yere de böyle birşey mantıklı gelmiyor. Yaşayan tecrübesi olan fikri olan var mıdır? Ne yapılabilir, sıkıntı ne olabilir?
  • Karlı ve yagmurlu havalarda hep olur. Havalar duzelince geçer. Sorun yoktur bence.

• quote:

Karlı ve yagmurlu havalarda hep olur. Havalar duzelince geçer. Sorun yoktur bence.

Güzel havaları bekliyoruz o zaman ,teşekkür ederim
  • CinliUV C kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar merhaba, 2012 b 180 elite model araca sahibim geçen ay arıza ışığı yandı aracı özel serviste bilgisayara bağlattığımda motor soğutma suyunu açıp kapatan rölenin geç açtığı için gecici arıza verdiğini şu an için arıza algılamadığını söyledi arıza restleyip ordan ayrıldık.Ancak şu an gene arıza yandı, havalar soğuk gidiyor kısa mesafe bindiğim için hareret hep düşük seviyelerde, bu röle problemi yüzünden hararet yaptırmaktan korkuyorum, ikinci arızayı verdi fuzulide parça değiştirmek istemiyorum çankırıdaki ustam parçayı getrekirse değiştirebileceğini söyledi,yetkili servise gitmek pek istemiyorum malum ankarada,hem zaman kaybı hemde maddi kayıp,servise uğramaya korkuyorum işin açıkcası,bu arızanın üzerine düşmem gerektiğini biliyorum ama 60000km de aracın böyle bi arıza vermesi beni şaşırttı, çankırıdaki usta değiştiririz gerekirse dedi ama burda yaptırma konusundada kararsızım.Gecici arıza ise belki ertesi gün çalıştırdığımda arızav söner ama aklımda hep soru işareti kalacak.sizden tavsiye almak istiyorum ne yapmalıtyım,çankırıdaki usta wolkswagen grubuna bakmış bi usta geçen ay aynı sıkıntıdan audi a4 değiştirdim dedi güvenilirmi

• Ariza lambasi yandiginda hararet gostergesinin durumu nedir, kaloriferden sicak hava geliyor mu

• tuna23 kullanıcısına yanıt
    arıza lambası dün hararet 60 civarındayken yandı araba ile kısa mesafe biniyorum havada 0 derece civarında oluyor ondan pek hararet pek yükselmiyor kaoriferi açtığım zaman 60 civarındayken düşerek 40 geliyor hararet 40 düştüğü için ılık hava üflüyor,araca günlük 15 km falan biniyorum genelde ılık hava üflüyor,mühtemelen dün biraz geç açtı ondan arıza yandı şimdide arıza hala gösteriyor geçen bilgisayara bağlattığımda geçici arıza vermiş şu an için arıza göstermiyor demişti,korkum havalar ısınınca aynı sorun olursa araç hararet yaparmı,tamircinin söylediği soğutma suyunu motor bloğuna gönderen bir valf varmış o geç açmış olabilir dedi arıza tekrarlarsa değitirelim demişti, parçanın tamiri oluyormu değiştirmesi kolaymı,ustam değiştiririz dedi ama emin ellerdemi değiştirmeliyim ,çankırıda olduğum için gönlüm burdan değiştirmekten yana eğer gerekli ise,aracın periyodik bakımıda gelmişti onuda yaptırırım,usta wolkswagen grubuna hakim tabi onlarda eski modeller diye düşünüyorum ,yeniler servise gidiyodur,benim aracın garantisi bitti,tavsiyelerinizi bekliyorum

w246-motor soğutma problemi

• quote:

Orijinalden alıntı: muli84

arkadaşlar merhaba, 2012 b 180 elite model araca sahibim geçen ay arıza ışığı yandı aracı özel serviste bilgisayara bağlattığımda motor soğutma suyunu açıp kapatan rölenin geç açtığı için gecici arıza verdiğini şu an için arıza algılamadığını söyledi arıza restleyip ordan ayrıldık.Ancak şu an gene arıza yandı, havalar soğuk gidiyor kısa mesafe bindiğim için hareret hep düşük seviyelerde, bu röle problemi yüzünden hararet yaptırmaktan korkuyorum, ikinci arızayı verdi fuzulide parça değiştirmek istemiyorum çankırıdaki ustam parçayı getrekirse değiştirebileceğini söyledi,yetkili servise gitmek pek istemiyorum malum ankarada,hem zaman kaybı hemde maddi kayıp,servise uğramaya korkuyorum işin açıkcası,bu arızanın üzerine düşmem gerektiğini biliyorum ama 60000km de aracın böyle bi arıza vermesi beni şaşırttı, çankırıdaki usta değiştiririz gerekirse dedi ama burda yaptırma konusundada kararsızım.Gecici arıza ise belki ertesi gün çalıştırdığımda arızav söner ama aklımda hep soru işareti kalacak.sizden tavsiye almak istiyorum ne yapmalıtyım,çankırıdaki usta wolkswagen grubuna bakmış bi usta geçen ay aynı sıkıntıdan audi a4 değiştirdim dedi güvenilirmi

Bence yetkili servis dışında aracı kurcalatmayın.

Küçük yerlerde aracı tanıyan, işin ehli usta bulmak çok zor.

• Sizin anlattiklariniza gore sorun termostatta. Aracin hararet musuru silindir blogundadir. Termostat acmazsa motorun isisi 120 lere kadar yukselir. Sizde boyle bir durum yok. Bu bakimdan bana termostat arizasi gibi gelmiyor. Benimki 6 km de dış ısı 0 dereceyken motor isisi 80 e cikiyor. Kaloriferi acinca tekrar 50 lere dusuyor ama 1-2 km sonra 80 dereceye cikiyor.
    Ben arabami ilk aldigimda 3 ay ariza lambam ara ara yaniyordu. Gecici ariza dediler pek umursamadim. Bir ara enjektor temizleyici kullandim, bir yildir daha da yanmadi.
    Tavsiyem baska ustaya gosterin. Sorun termostata ise siz bile degistirebilirsiniz.

evet ustada öyle demişti heralde sonra bana ne işe yaradığını anlatmıştı,gece bıraktım aracı sabah hala arıza ışığı sönmedi,hararet olayı gözümde çok büyüyor conta falan yaktırmak istemiyorum keşke araçta sesli uyarı ve ikaz olsa hararet öncesi o kadar sensör var her yerde hararet öncesi sesli ikaz ve uyarı yoksa çok yazık...bazı araçlar hararet öncesi kendini kapatıyor, termostat gecici arıza vermesi bile çok kötü bir açmazsa hararet yapacak, parçanın 200-300 tl vardır diye düşünüyorum, tamiri olurmu bilmiyorum neyse dediğiniz gibi başka bir ustaya göstericem ama şu ara biraz yoğunum bir süre böyle binerim artık...
  • muli84 M kullanıcısına yanıt
    dün araca bindim özelikle kontrol ettim termostat 90 dan sonra açıyor sıcaklık düşüyor ustan çok anlamıyo olabilir mühmelen arıza ilk tahminim yakıttan dediğiniz gibi türkpetroldan alıyorum 4-5 aydır shelli bıraktım belkide ondandır kullanım kitabındada yakıttan olabilceğini söylüyordu bakalım başka ustayadav gösteririm olmadı musait bir zamanda
  • Ariza lambasi verileri egzos gazindan alır. Analiz eder sorun bulursa ariza lambasini yakar. Termostat icin lamba yanmamasi lazim. Nasil olur; termostat acmaz motor cok ısınır siz de dark etmezsiniz olasi bir ariza onlemek icin yanar. Ama oyle 50-60 derece de termostat arizasi lambasi yakmaz. Bence bir wurth veya berner enjektor temizleyici alin. Sorun kalmaz goreceksiniz...

çok teşşekür ederim burlarda bulmayabilirm internnetten bulup alayım artık, mazot için benzinliklerden alan arkadaşlar pek memnun kalmamıştı ama dediğiniz markaların iyi olacağını düşünüyorum
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.