Şimdi Ara

B SERISI Kullan Var mı ? Tecrübelerinizi Yazınız (46. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.187
Cevap
42
Favori
364.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Performans beklemiyor sadece yakıt ekonomisi istiyorsaniz dizel alin. Gecen gun hyundai i30 dizel DCT 130 bg test ettim benim b200 performansina yaklasamadi bile. Ki mercedes 109 bg. Tercih sizin...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar b 180 cdi alma asamasindayiz. Sport paketlu 5000 km arac. Bu paket internette mercedes sitesinde goremedik. Tek eksigi cam tavanmis ve piyasada fazla yokmus. Sizce nasil sport paket yardimci olurmusunuz?

• Sahibinden deki beyaz 2014 model b180 den bahsediyorsunuz sanırım. Cam tavansiz model alacaksaniz 97.000 tl ye istanbulda makyajli kasa 2400 km de b180 var. Ben de bir ara b200 umu satıp yakıt ekonomisi için b180 cdi almayı dusunuyordum ki, aradaki dağlar kadar performans farkını görünce vazgectim. Ankara-tokat arası 500 km yakıt ortalamam 5,4 litreyken dizeli dusunemem. Sonucta karar sizin size tavsiyem b200 156 bg cam tavan, krem deri döşeme. 2013 modelini 90.000 tl ye bulabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: tuna23

Sahibinden deki beyaz 2014 model b180 den bahsediyorsunuz sanırım. Cam tavansiz model alacaksaniz 97.000 tl ye istanbulda makyajli kasa 2400 km de b180 var. Ben de bir ara b200 umu satıp yakıt ekonomisi için b180 cdi almayı dusunuyordum ki, aradaki dağlar kadar performans farkını görünce vazgectim. Ankara-tokat arası 500 km yakıt ortalamam 5,4 litreyken dizeli dusunemem. Sonucta karar sizin size tavsiyem b200 156 bg cam tavan, krem deri döşeme. 2013 modelini 90.000 tl ye bulabilirsiniz.

Benim aracim golf 6. Eskisehir Edirne arasi 575 km yolda yaklasik 25 krs/km yakiyor. Performansi da iyi tabi ama sehir icinde dizele göre fazla yakiyor. Yoksa sehir disinda bende memnunum aracimdan. Bahsettigim arac Ankarada tek eksigi cam tavan yok. Urban modeller 110 bin civari az km yapmis. Sizin dediginiz 2400 km handi arac acaba? Birde 1.5 dizel motor performansi cokmu kötü?

• Geçenlerde i30 1.6 dizel 136 bg DCT (mercedesle aynı) sanzuman test sürüşü yaptim. Hizlanmasini hic begenmedim. Performans olarak benim b200 e yaklasamaz bile. Mercedes ayni sanzuman 109 bg oldugunu dusunursek gerisini siz tahmin edin.

• Arkadaslar 2013 B180 almayi dusunuyorum. Sert suspansyonlu arabalar beni cok rahatsiz ediyor , duydugum kadari ile sport paketin suspansyonlari style pakete gore cok sertmis. sirf bu yuzden style almayi dusunuyorum. Kullanan arkadaslar yorumlarini yazabilir mi ? sertlik suspansyon farkindan mi kaynaklaniyor yoksa lastik ebatindan mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CinliUV

Arkadaslar 2013 B180 almayi dusunuyorum. Sert suspansyonlu arabalar beni cok rahatsiz ediyor , duydugum kadari ile sport paketin suspansyonlari style pakete gore cok sertmis. sirf bu yuzden style almayi dusunuyorum. Kullanan arkadaslar yorumlarini yazabilir mi ? sertlik suspansyon farkindan mi kaynaklaniyor yoksa lastik ebatindan mi ?

Sertlik sebepleri arasında lastiklerin RFT olmasınında etkisi var.Ben önümüzde ki yaz lastik değişim zamanı geldiğinde direkt atıp rft olmayan normal lastik almayı düşünüyorum.Ayrıca style paket değil bir üst elite olanı tavsiye ederim
  • Konfor önemliyse Sport bakmayın. Ben de Style değil daha donanımlı olan Elite modeli tavsiye ederim. Bu arada 2013 benzinli, yakıt tüketimi ortalamam 8.2 litre. Diğer aracımız Hyundai i10 1.2 de benzer güzergahta aynı yakıyor.
  • Cok tesekurler.. elite ile style arasinda donanim farklari neler ? elite paket piyasada cok yok. Filo kiralama yapan bir firmadan 2013 21000km'de 75 000'e buldum. Boya degisen yok. arac temiz gozukuyor du ancak style paketti. Baska bir arac da 50 000 km'de 76 000 tl elite donanimdi o da boyasiz ve degisensiz. elite hem pahali hem de KM'si yuksek deger mi acaba ?
  • merhaba, 
    2006 b180 cdi w245 otomatik almayı düşünüyorum. 

bu araca sahip arkadaşlardan yakıt tüketim değerleri hakkında bilgi alabilir miyim ltf? 

Birde otomatigi nasil sikinti yaratirmi??

Basima bela alirmiyim??

tşk

• B180 CDI Urban veya Elite modelini almayı düşünüyorum. Konforu, yakıt tüketimi ve çekişi ile ilgili tecrübeli arkadaşlar bilgi verebilir mi?
  • Merhaba B160 2011 boyut model yakıt tüketimini bilen varsa paylaşabilirmi?
    Herkes farklı birşey söylüyor istanbul içi kullananlar deneyimlerini yazarsa sevinirim saygılar teşekkürler

• Fiyat ve donanım olarak uygun gibime geldi..Paylasmak istedim..Yazılana göre kaza boya vs de yok..Alınabilir arac..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-mengerler-el2-d.pasa-da-2012-model-b-180-elite-236528546/detay
  • 2 haftadır klimayı ilk açtığımda koku geliyor ve her geçen gün daha az soğutuyordu dün soğutma yapmıyor ne olmuş olabilir.aracım b 150 2008 model.klima açıkken aracın ön tarafından tuhaf ses geliyor.....sizce gaz mı rezidans mı klima fanı mı ?????????
  • Arkadaslar dun Intercity'den 2013 B180 elite aldim arac 21000 km'de. araci parktan cikarir cikarmaz hararet yapti. Cekici cagirdilar servise cektiler insallah onemli bir sorunu yoktur. Aracimi almak icin sabirsizlaniyorum.. yorumlarimi yazacagim.
  • quote:

Arkadaslar dun Intercity'den 2013 B180 elite aldim arac 21000 km'de. araci parktan cikarir cikarmaz hararet yapti. Cekici cagirdilar servise cektiler insallah onemli bir sorunu yoktur. Aracimi almak icin sabirsizlaniyorum.. yorumlarimi yazacagim.

Hayırlı olsun . Ne kadara aldınız sakıncası yoksa?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vincentvega

quote:

Arkadaslar dun Intercity'den 2013 B180 elite aldim arac 21000 km'de. araci parktan cikarir cikarmaz hararet yapti. Cekici cagirdilar servise cektiler insallah onemli bir sorunu yoktur. Aracimi almak icin sabirsizlaniyorum.. yorumlarimi yazacagim.

Hayırlı olsun . Ne kadara aldınız sakıncası yoksa?

Tesekurler 78000 tl'ye aldim.
  • arkadaslar aracin devir daim pompasi bozulmus garantiden degistiriyorlar su anda. biraz arastirdim 21000 bir aracin devir daim pompasi arizalanmasi cok rastlanilan bir durum degil. fabrika cikisi arizali olsa 21000 km nasil dayanacak , bu konuda tecrubesi olanlar var mi ? araci yarin aksam alacagim, daha sonra 1-2 gun yogun kullanip conta vs yakmismi baktirmak istiyorum eger aracta ciddi sorun varsa 10 gun icinde geri iade hakkim var.
  • Arkadaslar bugun aracimi aldim ( 2013 B180 style 21000km ) Bugun yaklasik 100 km yol yaptim yagmurlu bir cuma gunu istanbulun berbat trafiginde 3,5 saat harcadim.

oncelikle ilk defa bu seviye bir araci surmem dolayisi ile ic dizayni, malzeme kalitesi, yalitimi, kapi kapanma sesi vs gercekten fiyatina gore cok cok iyi. daha once megane, clio, ford vs kullanmis bir olarak beni mutlu etti.

surus ; eco modda gaz tepkisi inanilmaz agir, arac resmen gitmiyor gazi koklemeniz gerekiyor. eco moddan ciktiginiz zaman yine cok atik bir arac degil. gaz tepkisi cok seri degil. ara hizlanmalar da cok seri degil.. genel olarak agir basli bir surusu var. bir kac defa gazlamaya calistim vites beni anlayip istedigimi bana verdi. yokus cikislarinda yine dogru vites secimleri yaparak beni yari yolda birakmadi. bir defa viraj denemesi yaptim benim 2014 megandan kotu , cok guven vermiyor.. dedigim gibi cok agir basli bir arac, dis gorunusu ile surus ozellikleri cok uyuyor..

yakit ; ilk 30 km yol musaitti 70-80 km hizla sakin bir suruste eco modda 5.5 yakti. daha sonra cok yogun trafige girdim yaklasik 3 saat trafikte kaldim eve geldigimde yakit 10.6 idi.. bence gayet normal..

suspansiyor : bu konuda cok endisem vardi , sport icin soylenen sikayetler bu paket icin tamamen gecerli degil, suspansiyonlar cok guzel yumusak, yoldaki bozukluklar kasisler vs hic rahatsiz etmiyor beni memnun etti.. diger aracim megandan daha yumusak oldugunu soyleyebilirim.

detaylar : ekran kalitesi guzel , kullanisli, bluetooth guzel calisiyor gayet ayrintili , kadrajdaki bilgi ekrani guzel.. beni en cok mutlu eden ses sistemi oldu, baslar cok guzel sanki anfi varmis gibi.. veya daha once guzel bir arabaya binmedigimden bana oyle geliyor.

kisaca herkese tavsiye ederim..

• Gitmeme konusunu bilmem ama benim b200 icin gecerli degil. 8 saniyede 100 km cikiyorum. Viraj kabiliyetine gelince benimki sport paket ve en ufak tedirginlik yasamadim her turlu viraja girerim. Kazasiz belasiz surusler.

• 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.