Şimdi Ara

B sinifi dizel arac secimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar bu hafta iceriside veya onumuzdeki hafta eve ikinci araba alcaz. Babam saydigim arabalari incelemis ve bazilarini kullanmis , suan ki arabamiz cmax dizel , alcagimiz araba dizel manuel ve en ust donanim olcak , arabayi genelde ben kullancam , yasim 20 , fiesta tit x dizel icin 38500 fiyat almis , punto lounge 1.3 75 icin de 37 almis , corsa enjoy 1.3 75 36 birakmislar clio yu ise tam konusamadik . Ben aslinda fiesta istiyorum ama hem motoru eski ve gucsuz hemde sadece 2 havayastigi var , punto ve corsanin motoru fiestadan daha teknolojik olarak goruyorum ama ikisininde yuzu cok eski geliyor bana , clio ise surus ozellikleri nedeniyle pek sicak gelmiyor bana ama motoru saniyorum 1.5 90
    hp . Siz olsaniz hangisini tercih edersiniz ? Birde fiesta makyajlanabilir , corsa ve clio yakinda kasa degistirebilir , bunlari da goz onune aliraniz hangisi mantikli olur ? Benim arabadan beklentilerim performans olarak uzmemesi ( cmax dizel memnun ediyodu beni ) surus olarak da zevkli olsun, iyi yol tutsun , vites gecisleri falan guzel olsun , enistemde megane var pek begenmiyorum mesela vites gecislerini . Sonuc olarak bu 4 modelden karar vermeniz gerekirse hangisini alirsiniz ?

• Yeni Chevrolet Aveo 1.3 Dizel. (fiat'ın da kullandığı 1.3 multijet motor)

sınıfında dünyanın en güvenli arabası
    oturaklı ve yol tutuşu konusunda sınıfında en iyi yada en iyilerinden
    donanım olarak sınıfının en iyisi

Yeni Aveo Standart Özellikler (En Boşunda Bile Olan Donanımlar)

Yeni kasa + 8 hava yastığı + ESP + Hız Sabitleme (CRUİSE CONTROL) + klima + Yokuş Kalkış Desteği + ABS + EBD + BAS (Fren Destek sistemi) + TCS + ESC (elektronik stabilite kontrol)

LT donanımı alırsanız ek olarak

15'' Hafif alaşımlı jantlar
    4 yönlü ayarlanabilir sürücü koltuğu
    Elektrikli arka camlar
    Bluetooth özellikli entegre müzik sistemi
    USB
    Direksiyondan müzik sistemi kontrolü
    Gözlük saklama gözü

LTZ donanımı alırsanız LT ye ek olarak

LT Modeline ek olarak
    16'' Hafif alaşımlı jantlar
    Ön sis farı
    Arka park sensörü
    Otomatik farlar
    6 hoparlör
    Ön yolcu koltuk altı eşya saklama göz

test konum
    http://forum.donanimhaber.com/m_55299620/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi `bELa -- 28 Mart 2012; 23:53:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: `bELa

Yeni Chevrolet Aveo 1.3 Dizel. (fiat'ın da kullandığı 1.3 multijet motor)

sınıfında dünyanın en güvenli arabası
    oturaklı ve yol tutuşu konusunda sınıfında en iyi yada en iyilerinden
    donanım olarak sınıfının en iyisi

Yeni Aveo Standart Özellikler (En Boşunda Bile Olan Donanımlar)

Yeni kasa + 8 hava yastığı + ESP + Hız Sabitleme (CRUİSE CONTROL) + klima + Yokuş Kalkış Desteği + ABS + EBD + BAS (Fren Destek sistemi) + TCS + ESC (elektronik stabilite kontrol)

LT donanımı alırsanız ek olarak

15'' Hafif alaşımlı jantlar
    4 yönlü ayarlanabilir sürücü koltuğu
    Elektrikli arka camlar
    Bluetooth özellikli entegre müzik sistemi
    USB
    Direksiyondan müzik sistemi kontrolü
    Gözlük saklama gözü

LTZ donanımı alırsanız LT ye ek olarak

LT Modeline ek olarak
    16'' Hafif alaşımlı jantlar
    Ön sis farı
    Arka park sensörü
    Otomatik farlar
    6 hoparlör
    Ön yolcu koltuk altı eşya saklama göz

test konum
    http://forum.donanimhaber.com/m_55299620/tm.htm
    Bence Corsa. 75'lik kullandım 1 seneden performans pek yok, 1.vites kısadır, onun haricinde memnun kaldım. 95'lik 6 ileri olanını tercih etmelisin bence.

Fiesta, Corsa kadar geniş ve oturaklı değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: _eRay

Bence Corsa. 75'lik kullandım 1 seneden performans pek yok, 1.vites kısadır, onun haricinde memnun kaldım. 95'lik 6 ileri olanını tercih etmelisin bence.

Fiesta, Corsa kadar geniş ve oturaklı değil.

Alıntıları Göster
    @`bELa Ayrıca LT donanım dizel 75 HP LTZ donanım 95 HP Start stop 2'sinde de standart
  • Babam aveo da incelemis ama galiba cok ilgisini cekmemis ki brosur falan almamis hic . Suan ikimizin kafasinda aslinsa fiesta var ama 2 havayastigi cok can sıkıyor. Onun disinda clio3 1.5 dci 90 hp night day donanim icin 39.000 tl fiyat almis , performans ve donanim olarak en ideal clio gozuksede , ben tipini pek sevmiyorum ayrica surusuyle ilgili de pek olumlu seyler duymadim . Ayrica yarin kia ceed bakmayi dusunuyoruz onunda emotion donanimi ve 115 hp lik motoru 43.000 liste fiyati var , heralde 41.000 lere falan rahat indirirler , o zaman heralde en mantikli secenek ceed mi olmus olur ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berktd -- 29 Mart 2012; 0:05:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berktd

Babam aveo da incelemis ama galiba cok ilgisini cekmemis ki brosur falan almamis hic . Suan ikimizin kafasinda aslinsa fiesta var ama 2 havayastigi cok can sıkıyor. Onun disinda clio3 1.5 dci 90 hp night day donanim icin 39.000 tl fiyat almis , performans ve donanim olarak en ideal clio gozuksede , ben tipini pek sevmiyorum ayrica surusuyle ilgili de pek olumlu seyler duymadim . Ayrica yarin kia ceed bakmayi dusunuyoruz onunda emotion donanimi ve 115 hp lik motoru 43.000 liste fiyati var , heralde 41.000 lere falan rahat indirirler , o zaman heralde en mantikli secenek ceed mi olmus olur ?
    Kia rio dizel varken ..
  • Aldığınız arabada ESP olsun, hava yastığı kadar hayat kurtardığı kesin. Arabayı sanırım size alıyorsunuz, arabaları sizde test edin içinize hangisi sinerse onu alın, sonra keşke demeyin.
  • Evet esp cok onemli bir donanim ama b sinifinda aveo da standart , digerlerinde paket olarak sunuluyor , o arabalar da genelde bayiilerin elinde olmuyor , onun icin pek esp kriterimiz yok
  • quote:

Evet esp cok onemli bir donanim ama b sinifinda aveo da standart , digerlerinde paket olarak sunuluyor , o arabalar da genelde bayiilerin elinde olmuyor , onun icin pek esp kriterimiz yok
    ceed in 1.6 crdi 90 hp olana gayet iyi fiyatıda çok uygun pazarlıkla biraz daha aşağı çekersenız en iyi seçenek
  • ceed den şaşmayın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevozgur

ceed den şaşmayın...
    bluemotion polo var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buddy34

bluemotion polo var

Alıntıları Göster
    75 hp- 68 hp lik motorları almadan test edin pişman olmayın.
  • Polo dusunmuyorum 1.2 tdi motoru cok yetersiz ve genel olarak donanimlari digerlerinin cok altinda . Suan ceed icin fiyat bekliyorum babamdan , eger bazi eksilerini atlatirsak marka imaji ve ikinci elde deger kaybi gibi , bana en mantikli secenek ceed gii geliyor
  • quote:

Polo dusunmuyorum 1.2 tdi motoru cok yetersiz ve genel olarak donanimlari digerlerinin cok altinda . Suan ceed icin fiyat bekliyorum babamdan , eger bazi eksilerini atlatirsak marka imaji ve ikinci elde deger kaybi gibi , bana en mantikli secenek ceed gii geliyor
    polo gayet güzel seçim olacaktır
  • C3 öneririm yeni kasaları. Bir test edin pisman olmazsınız. Kendi aracım ve çok memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.R.O

C3 öneririm yeni kasaları. Bir test edin pisman olmazsınız. Kendi aracım ve çok memnunum.
    corsa öneririm
  • quote:

Polo dusunmuyorum 1.2 tdi motoru cok yetersiz ve genel olarak donanimlari digerlerinin cok altinda . Suan ceed icin fiyat bekliyorum babamdan , eger bazi eksilerini atlatirsak marka imaji ve ikinci elde deger kaybi gibi , bana en mantikli secenek ceed gii geliyor

Marka imajına birşey diyemem de Ceed kolayına değer kaybetmiyor.

Kia'nın yüz akı araçlarından biri
  • C3 baktim interetten fiyatlari makul ama
    motoru fiesta ile ayni , ve torku cok dusuk diger motorlara gore , onun icin dusunmuyorum c3 , polo ise kesinlikle tercihler arasinda yok , donanim yok 1.6 tdi 41000 cok yuksek fiyati
  • quote:

C3 baktim interetten fiyatlari makul ama
    motoru fiesta ile ayni , ve torku cok dusuk diger motorlara gore , onun icin dusunmuyorum c3 , polo ise kesinlikle tercihler arasinda yok , donanim yok 1.6 tdi 41000 cok yuksek fiyati
    punto evoyada bakabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: mightywolf35

punto evoyada bakabilirsin

Alıntıları Göster
    Kia Ceed 115 bg ve Astra Classic 1.3 daha mantıklı gibi duruyo o rakamlara çıkacaksan... Segment farkı olur...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.