Şimdi Ara

B7 Kasa 1.4TSI passat hakkında yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bugun birisi aracılıgıyla 2011 1.4TSI passat'a baktık araba güzel fakat henüz fazla araştırmadıgım için almadım,yardımınıza ihtiyacım var.Sormak istediğim iki konu var.

1-Araca lpg takılıyor mu?
    2-2011 comfortline ile 2013 comfortline arasında fark var mı? ikiside b7 kasa ve aynı motora sahip.Fiyatlarıda neredeyse aynı.
    3-Normal trafikte şehir içi kaç litre yakar.Agresif kullanmam

• Merhaba

1. Lpg takilabiliyor ancak maliyeti 4000 tl civarinda. Verim olarak da cok verimli olmadigi soyleniyor surekli benzine gectigi icin.
    2. 2011 ve 2013 b7 kasalar arasinda bir fark yok sadece bazi serilerde manuel vites topuzu biraz farkli o fark da belli belirsiz.
    3. Sakin kullanimda sehir ici 8-8.5 lt civari yakiyor bildigim ve duydugum kadariyla. 1.6 tdi kullaniyorum o da 6.5 civari yakiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abruzzi kullanıcısına yanıt
    Hocam 1.6TDI bakındım fiyatı pahalı geldi ama yakıtı ve özellkleri tam istedigim arac.Şehir için sıkısık trafkte ve sakin kullanımda ne kadar yakıyor 1.6tdı
  • Vay Ben olem.....babam da passat istiyor. Ama model nedir ozelligi nedir pek umrunda degil. Gerci bende alalim 2006 model bi a4 t bin diyorum yok diyor.Bugun biraz arastirdim.fsi yi kimse tavsiye etmiyor donanim bakimindan comfortline ile excaluse ideal vergi durumuna gelirsek 2.0 biraz fazla sonucum ise 2008-2009 1.4 tsi dsg yeterli. Yalniz okudugum kadari Ile dsg sanzuman problemli diyorlar. AMA bana sorarsaniz Audi den sasmayin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2010 Passat B6 1.4TSI Hakkında
    8 yıl önce açıldı
    B7 kasa Audi A4 hakkında
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.