Bildirim
B8 Passat'a Alternatif?
Deeyaple Bluetooth hoparlör, küçük, taşınabilir müzik kutusu, 5.3 IPX7, su geçirmez, kablosuz, stereo eşleştirme, eller serbest konuşma, RGB ışık, dış mekan, kamp, bahçe, parti, seyahat için, %50 ses : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CQLT78BK?ref_=pe_111927571_1111269711_fed_asin_title
2 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bmw 5 serisi ve e serisi gerçi b8 kalitesi ve konforunu yaşatmazlar ama olsun troller yaşar nede olsa. -
Adam Motors olmuş sen ifşa edeceğim diye kivraniyon
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yani birader? İfşamı etmiş oldun zaten son aktivitilerde yazan şeylerle beni? -
Superb ve Mondeo dışında alternatifi yok. Mondeo donanım,motor ve şanzıman seçenekleir konusunda ÖZÜRLÜ bir araba.. Seçenek yok pek yani.. Tek alternatif Superb diyebiliriz. -
Superb'de SKODA işte :) Anladım, o zaman B8 almak en mantıklısı olacaktır diye düşünüyorum. -
troller gelmemiş hayret, e serisi diyen çıkmadı daha -
quote:
Orijinalden alıntı: shadowgeist
quote:
Orijinalden alıntı: Airapper
https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=116556355&p=1
AUDİ- BMW Konusunu hiç atmıyorum TROLL
başlattı (23 gün önce) Volkswagen Passat Binicileri İçeri konusunu başlattı (29 gün önce) BMW 5 Paketleri Hakkında Bilgi Verebilir misiniz? konusunu başlattı (bir ay önce) Audi A6 vs BMW 5 Hangisini Tavsiye Edersiniz? konusunu başlattı (bir ay önce) JANT BÜYÜKLÜĞÜ İZOLASYONU, KASİS VB. ETKENLERİ NASIL ETKİLER? konusunu başlattı (2 ay önce) 2016 Tuscon'mu? vs 2016 CR-V'mi? konusunu başlattı (3 ay önce) 2016 Honda CR-V Hakkında Bilgisi Olanlar İçeri PLS konusunu başlattı (3 ay önce)
İfsa team on board
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Frank Drebin
troller gelmemiş hayret, e serisi diyen çıkmadı daha
ben e serisi diyorum. biraz yol tutuş fakiriymiş galiba passat gibi olmaz ama olsun alınır. -
Mazda 6 -
B9 Passat -
a8 -
Troll olup olamamasını geçtim belki meraktan soruyordur
soruya gelecek olursak Superb ve Talisman Passattan birçok konuda daha iyi bence. Talismanın eksik yanı 2.0 litre ünitesi olmaması ama 1.6 160 hp gayet iyi çekiyor arabayı. -
b8e anca b9 rakip olabilir.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X