Şimdi Ara

B8 Passat'a Alternatif?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar inşallah B8 Passat bakıyorum dizel otm. bu araca alternatif olarak başka hangi araçları tavsiye edersiniz?

• bmw 5 serisi ve e serisi gerçi b8 kalitesi ve konforunu yaşatmazlar ama olsun troller yaşar nede olsa.
  • shadowgeist kullanıcısına yanıt
    Adam Motors olmuş sen ifşa edeceğim diye kivraniyon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • shadowgeist kullanıcısına yanıt
    Yani birader? İfşamı etmiş oldun zaten son aktivitilerde yazan şeylerle beni?
  • Superb ve Mondeo dışında alternatifi yok. Mondeo donanım,motor ve şanzıman seçenekleir konusunda ÖZÜRLÜ bir araba.. Seçenek yok pek yani.. Tek alternatif Superb diyebiliriz.
  • Superb'de SKODA işte :) Anladım, o zaman B8 almak en mantıklısı olacaktır diye düşünüyorum.
  • troller gelmemiş hayret, e serisi diyen çıkmadı daha
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Octavia'dan Megane'a Geçtim
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

Orijinalden alıntı: Airapper

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=116556355&p=1

AUDİ- BMW Konusunu hiç atmıyorum TROLL

başlattı (23 gün önce) Volkswagen Passat Binicileri İçeri konusunu başlattı (29 gün önce) BMW 5 Paketleri Hakkında Bilgi Verebilir misiniz? konusunu başlattı (bir ay önce) Audi A6 vs BMW 5 Hangisini Tavsiye Edersiniz? konusunu başlattı (bir ay önce) JANT BÜYÜKLÜĞÜ İZOLASYONU, KASİS VB. ETKENLERİ NASIL ETKİLER? konusunu başlattı (2 ay önce) 2016 Tuscon'mu? vs 2016 CR-V'mi? konusunu başlattı (3 ay önce) 2016 Honda CR-V Hakkında Bilgisi Olanlar İçeri PLS konusunu başlattı (3 ay önce)
    İfsa team on board

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Frank Drebin

troller gelmemiş hayret, e serisi diyen çıkmadı daha

ben e serisi diyorum. biraz yol tutuş fakiriymiş galiba passat gibi olmaz ama olsun alınır.
  • Mazda 6
  • B9 Passat
  • a8
  • Troll olup olamamasını geçtim belki meraktan soruyordur

soruya gelecek olursak Superb ve Talisman Passattan birçok konuda daha iyi bence. Talismanın eksik yanı 2.0 litre ünitesi olmaması ama 1.6 160 hp gayet iyi çekiyor arabayı.
  • b8e anca b9 rakip olabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.