Şimdi Ara

Babalar Günü’ne Özel 40 TL’ye Varan ParafPara!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
5
Favori
2.404
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    • 7-20 Haziran 2021 tarihleri arasında giyim, elektronik, optik ve saat sektörlerinde Paraf ile yurt içi tüm banka POS’larından yapılacak her ikinci 150 TL ve üzeri alışverişe 20 TL, toplamda 40 TL ParafPara verilecektir.
    • Kampanyaya katılmak için harcama yapmadan önce Paraf Mobil uygulamasından kampanyanın Hemen Katıl butonuna tıklanması gerekmektedir.
    • Kampanya müşteri bazlı olup, bir müşteri kampanyaya bir kez katılabilir ve en fazla 40TL ParafPara kazanabilir. 
    • Aynı gün aynı iş yerinden yapılacak harcamaların ilki kampanyaya dahildir.
    • Bir kart ile kampanyaya katılım yapıldığında müşterinin tüm kartları kampanyaya dahil olur. Hedefe ulaşılan harcama hangi kart ile yapılırsa ParafPara ödülü o karta yansıtılmaktadır.
    • Alışverişin yapıldığı iş yerinin, sistemde kayıtlı sektör bilgisinin doğru olmasının sorumluluğu iş yerine aittir. 
    • Kazanılan ParafPara’lar, işyeri tarafından POS üzerinden yapılacak günsonu işlemi aracılığıyla kazanım sağlanan işlemin banka sistemine ulaşmasından bir sonraki gün sistem tarafından yüklenmektedir.
    • Paraf, Parafly, Parafree, Sanal kartlar ve Ek kartlar, Sanal POS’tan yapılan işlemler kampanyaya dahildir. 
    • Paraf Debit, Business kartlar, ticari kartlar ve Halkcardlar, ParafPara kullanarak yapılan işlemler, iptal ve iade işlemleri kampanyaya dahil değildir. 
    • ParafPara transfer işlemi ParafPara kullanımı olarak sayılmayacaktır. Transfer edilen ParafPara’lar geri alınacaktır.
    • Kampanyadan kazanılan ParafPara’ların son kullanım tarihi 5.07.2021 saat 21:59 olacaktır. Kullanılmayan ParafPara’lar 6.07.2021 tarihinde geri alınacaktır. 

Paraf'a Katıl

• Teşekkürler üstad.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bahtiyaraziz kullanıcısına yanıt

Sayın hocam rica ederim ne demek keyifli alışverişler.

• silinen puan yine

• Paraf'ta artık 125/10 hayal oldu.

150/10 son iki aydır rutin oldu.

• Trendyol cüzdan hala giyim olarak geçiyormu acaba bir ara param posa döndü sayılmıyor denilmişti sanki

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • EZEREY E kullanıcısına yanıt
    Bankaya göre değişiyor. Maximum cüzdan yüklemeleri hala trendyol geçiyor. Ama diğer bankaların bazılar Param/Trendyol yazıyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: EZEREY

Trendyol cüzdan hala giyim olarak geçiyormu acaba bir ara param posa döndü sayılmıyor denilmişti sanki

Bunu öğrenmek basit, 1tl yükle hesabına bir gün sonra öğrenirsin, yazmaz ise müşteri hizmetlerinden baktırırsın harcamanın bölümünü.

• Amazon ne olarak geçiyor bilen var mı?

• Bu her ikinciyi çıkaran ilk banka yapı kredi idi

• Kullanım süresi çok kısa

• paraf bitmiş 

• Kullanmıyorum artık parafı. Paraf bitti benim gözümde.

• Paraf gerçekten bitti. Uzun süredir elle tutulur bir kampanya gelmiyor. Market yapıyor 5 alışveriş şartı koyuyor. Babalar Günü yapıyor en az iki alışveriş şartı koyuyor.
    Bu aralar cepteteb gerçekten iyi, nispeten maximum, axess, world desem paraf ancak sona koyarım.

• Kaptmak için aradım 170 TL paraf para verdi, niye kapatıyorsunuz dedi?
    Yapı kredi world alacam dedim, sonra yine kabul ettim işte 1 sene daha çekecem parafı😄

• Trend cuz. gecerli, sayac isledi.

• Bu Paraf Para'yı kazanmaya kazanıyoruz ama internette harcayabileceğimiz bir yer var mı? Yaklaşık 400 TL Paraf Param var harcayacak yer bulamıyorum.

• Kapatıp hangi kredi kartını almak mantıklı acaba?

• Ordinary Story kullanıcısına yanıt

Altungold.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.