Şimdi Ara

Babam 3 Aralık 14:15 te kaldırım da trafik canavarı tarafından hayatını kaybetti (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
432
Cevap
6
Favori
61.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1513 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    "Çocuk musun sen. Forum köşelerinde zırlamak" vs derken kendi tarif edip duruyorsun. kimin cocuk olduğu da kimin zırladığı da ortada hahah. Kendi kendine zırlamaya devam et :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sayfalarca zırlayan benim değil mi? Konuda 30'dan fazla mesajın var. Hepsi de ağlama. Bak yukarıda bir teyit var senin için koş, kap getir. Ama o da yalan söylüyor muhtemelen ona da inanmamalısın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zerathull -- 13 Aralık 2019; 12:50:33 >
  • Kangal3454 kullanıcısına yanıt
    Konu sahibinin mesajını alıntılayalım:
    quote:

Sevgilisinden ayrılıp bunalıma giren Senanur ÇOKKAHRAMAN arabasına annesini ve kız kardeşini alarak sokak arasında 120 km hızla araçı kullandı.

Önce duraktaki kişilere sonra demir kapıya ardından babama çarptı 2 araca daha çarptı. Çarptığı araçlardan birinde hamile kadın vardı. Duyumlarımıza göre hamile bebek öldü. Müezzim kızı olan Senanur iki kişinin canını aldı, aracı durdurmadan kaçmaya çalışırken annesi el frenini çekip araçı durdurdu. Bunun üzerine Senanur ÇOKKAHRAMAN başını açarak olay yerinden Cinler geliyor diyerek kaçmaya çalıştı
    .

Araçla 120 km hız yapması imkansız ve arabada annesi yoktu diyorsunuz fakat konu sahibi sokak arasında 120km yaptı yanında annesi ve kardeşi vardı diyor. Buradan konu sahibi kafadan yalan gönderi yaptı sonucu çıkar. Bu da açılan her konuyu 100% doğru sanıp Lapin gibi atlayanlara kapak olur umarım. Yok konuya Lapin gibi atlayıp kendilerini kafalattırmanın hesabını konu sahibinden değil, bu durumu ortaya çıkarandan sormaya çalışıyorlar o da başka problem.

• Zerathull kullanıcısına yanıt
    Mesajlarımı mı saydın ahah :) Neyi düşünüp neyi düşünmeyeceğimi sana danışmam, nasihatlerin de sende kalsın.

• Başınız sağolsun. İnşallah hak etiiği cezayı alır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abraxx

Aynen seni takip ediyorlar, evden tek çıkma yoksa kaçırıp pentagona götürecekler ne garip bi adamsın.

Alıntıları Göster
    Kendini anonymous üyesi zannediyor,tüm dünyanın onu izlediğini düşünüyor garibim üzerine gitmeyin . Bir hayırsever yardım etsin şuna, psikiyatriste görünsün.

Papağan gibi beni inandırın diyor, şimdi senin inanıp inanmaman;

Babam 3 Aralık  14:15 te kaldırım da trafik canavarı tarafından  hayatını kaybetti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celonfix -- 13 Aralık 2019; 13:29:8 >

• Ağlayıp durma konuda o zaman konuyu katlettin. İşsizlikten millete sarıyorsun burada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zerathull -- 13 Aralık 2019; 13:26:30 >
  • Celonfix kullanıcısına yanıt
    Ben diyorum kazayı yapan kızla birlikte tedavi olsun. Ondan teyit alır artık.
  • Arkadaşlar forumda yalan gönderi yapmak üzerine yaşadığım cok anlamlı bir örnek var. Kısaca özetleyeyim:

Forumun en cok Linux ve Yazılım Geliştirme bölümlerini takip ederim. Linux bölümünde bu yıl birisi "Sıfırdan geliştirdiğim yeni İşletim Sistemi: GecOS" başlıklı bi konu ve bir iki SS gönderdi. Bir Linux sever ve konunun uzmanı olarak bu konunun bir yalan olduğunu tahmin ettim ve herkes konu sahibini tebrik ederken versiyon 1 merakla bekliyoruz, vs derken ben bu 'GecOS' üzerine birkaç soru sordum konu sahibi kaçamak yanıt verdi. Birçok kişi benim gereksiz soru sorduğumu söyleyip böyle bir İşletim Sisteminin gerçek olduğunu söyledi. Yani herkes konu sahibine inandı, beni de eleştirdi ve konuyu bozan kişi konumuna indirgemeye çalıştı (AYNEN BU KONUDA BAZI KİŞİLERİN YAPTIĞI GİBİ) Ben eleştirilere ve baskılardan yılmadım, konu sahibine geliştiriyorum dediği GecOS 'nın kodlarından sadece yarım sayfa SS'le GecOS gerçekliğini ispatla dedim. Konu sahibi sonunda GecOS'un kodlarından yarım sayfa gönderdi ve gönderdiği kodları araştırdım,neyin kodları biliyor musunuz? Amerika'da 2001'de geliştirilmeye başlanan Haiku İşletim Sistemi ile 100% aynı kodlar cıktı! Bunu gönderdim fakat inanılmaz sekilde hala daha Konu Sahibine inananlar oldu! Birkaçı konu sahibinden açıklama bekledi! Ve ancak konu sahibi de kodları Haiku'dan aldığını söyledikten sonra kandırıldıklarını anladılar! Yani kandırıldıklarını, konuyu iyi bilen benim ,ifadelerimle değil, kendilerini kandıranın ifadeleri sonrasında kabul ettiler! Konu sahibi gıcıklık yapıp "Vonder bana çamur atmak istiyor" vs beni yalanlasa, o kişiler GecOS diye bir sistemi gerçek sanmaya devam edecekti.

Bu yukardaki konu, bu konuya biraz ışık tutar umarım.

• Zerathull kullanıcısına yanıt
    Konu senin mi? Asıl asıl işsizsin. Ben işimden vakit ayırıp senaryo gibi görünen şeylere dikkat cekiyorum, haa senin gibi Trollerin konu içinde konu açmasına da mecburen vakit ayırarak işimden de oluyorum ancak yapacak birşey yok, meydanı Trollere bırakmamak için istemesem de sizin gibiilere vakit ayırmak zorunda kalıyorum.

• Bu katil or*spuyu araştırdım internette hiçbir yerde fotografını bulamadım. Anlaşılan götü sağlam birisi bizim adalet sistemi malum kesin buna bir ceza vermez göstermelik bir şey verirler sadece.
  • Bana senin troll demen çok komik değil mi ya? "Asıl asıl işsizsin." sakin ol şampiyon. İşinden bu kadar vakit ayırabiliyorsan baya bir işsizsin. Bir konuya 30-40 benzer mesaj atmak nedir yahu?

Ankara YHT'de yaptığının aynısını yapıyorsun. Bir de yukarıda örnek paylaşmışsın. Peki senin yalan yalan diye zırladığın YHT olayının gerçek olması ne olacak? Bozuk saat bile günde 2 kere doğruyu gösterir, senin durum bu.

Hayır olayda kızın babasının öldüğü kesin. Kız babası öldüğü için yardım istemiş. Gelmiş burada boş boş tatava yapıyorsun.

Haklı çıksan ne olacak çıkmasan ne olacak. Olayı değiştirir mi? Bunu laf etmek için veya hakaret amaçlı söylemiyorum, senin cidden bir rahatsızlığın var.

Acil tedaviye ihtiyacın var. Kızın yattığı kliniğe gitmeni tavsiye ediyorum. Hem tedavi olursun hem istediğin teyiti alırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zerathull -- 13 Aralık 2019; 14:8:52 >

• Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.
  • ALLAH rahmet eylesin.

Kanunları uygulamak ile sorumlu olan Kolluk güçlerinin dahi kanunlara uymadığı bir ülkede yaşıyoruz.

Şu olayı hatırladım.
    odatv.com
    Emniyet Müdürü de bunları yaparsa...
    https://odatv.com/emniyet-muduru-de-bunlari-yaparsa...-09071917.html

Emniyet Müdürü de bunları yaparsa...

Alkollü olarak direksiyon başına geçen Turgutlu İlçe Emniyet Müdürü Volkan Parıldar, aşırı hızlı kullandığı otomobille kırmızı ışıkta geçti. Çarptığı taksinin şoförünün ölümüne, 3 kişinin de yaralanmasına neden oldu.

Aşırı hız var , ışık ihlali var , alkol var .

Resmen Cinayete Teşebbüs.

Trajik komik tarafı Cezası yok, Görevden atılma yok.

Kan parasını ödeyen Elini kolunu sallaya sallaya dışarıda

Bakınız : Sinan Çeti'nin oğlu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Multistrada -- 13 Aralık 2019; 14:26:19 >

• Blokla geç hocam, zaman kaybı
  • Aha arkadaş gelmiş bak sana. Tüm forumla tek başına cebelleşen bir üye daha.

Meseleyi okumadan atlamış, bana laf edecek ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zerathull -- 13 Aralık 2019; 14:31:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuğkan-0153

Konu senin mi? Asıl asıl işsizsin. Ben işimden vakit ayırıp senaryo gibi görünen şeylere dikkat cekiyorum, haa senin gibi Trollerin konu içinde konu açmasına da mecburen vakit ayırarak işimden de oluyorum ancak yapacak birşey yok, meydanı Trollere bırakmamak için istemesem de sizin gibiilere vakit ayırmak zorunda kalıyorum.
    Babam 3 Aralık  14:15 te kaldırım da trafik canavarı tarafından  hayatını kaybetti

Gördüğünüz gibi hocam, işlemi bu şekilde yapıyorsunuz , sonrasında istediği kadar yırtınsa da uğraşmak zorunda kalmıyorsunuz

Umarım faydalı olabildim, iyi günler.

• Nasıl zoruna gittiyse artık.
  • başınız sağolsun .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazıklar olsun, doğmamış günahsız bir bebek ve onca masum insan. Ne kadar üzüntülü bir durumda da olsan kederli durumda da olsan sokak arasında yüksek hızlarda dolaşmanı göstermez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.