Şimdi Ara

Babam 3 Aralık 14:15 te kaldırım da trafik canavarı tarafından hayatını kaybetti (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
432
Cevap
6
Favori
61.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1513 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başınız sağolsun inşallah adelet yerini bulur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başınız sağolsun. Suçlu kızın ailesi. Araba verilir mi hastaya. Her türlü davayı açın. Arabayı kim vermişse ona da dava açılır herhalde. Ehliyeti nerden almış Sağlık raporunu veren dr bile suçlu.
  • Kardeş bu ne kuruntu? İletişime geçemiyorsan bu senin sorunun. Instagramı orada, çektiği videolar da orada.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kangal3454

Bu olay bizim evin orda oldu. Burası kasımpaşa değil kazımpaşa caddesi .

Çarpan kız gerçekten psikolojik v.s bilinmez rahatsız cinlerin kovaladıgını v.s söyleyen birisi idi . Daha önceleride tedavi görüyordu. Bu kaza yapmasını v.s haklı çıkarmaz.
    Cok ilginç. Yani "cinler kovalıyor" vs söyleyen bu kız sizin mahallede bilinen biriydi... Ve tedavi görüyordu... Cok ilginç.

Bu durumda konu sahibini de tanıyor olmanız kuvvetle muhtemel. Tanıyorsanız konıu sahibine sorun, neden sorulara yanıt vermiyor. Bircok kişi bu olayla ilgili teyit istiyor: kızın kullandığı aracın şehiriçinde 120km hızla durakta bekleyen kalabalıga dalması, hamile kadın bulunan araca carparak hamile bebeği öldürmek, ve olay yerinden kaçma girişimini annesinin el frenini çekerek durdurması.. gibi, bu konularda açıklama bekliyor forum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• BlackLogic B kullanıcısına yanıt
    Sadece ben değil bicok kişi teyit istiyor. Insta kullanmak için cebe kurmak gerekiyor ve kurunca cepte ne var ne yok tüm özel bilgileri avuçluyor seni takip ediyor o yüzden cebe kurmam, kullanmam. Konu sahibine o yüzden buradan sordum. Akli dengesi bozuk başı kapalı, babası müezzin dediği kızın 120km hızla durakta bekleyen kalabalığa dalması, hamile kadına carparak bebek ölümüne yol açması, akli dengesi bozuk old halde olay yerinden kaçma girişimine annesinin el frenini cekerek önlemesi .... gibi şeylere dair birçok kişi teyit bekliyor. Bu işler Dan Bilzerian gibi şekilli sakallı adventure gönderileri yapılan Insta ile olmaz.

• Aldigi duyuma gore oyle yazdigi belli degil mi? Senin derdin ne anlamadin ki? Baska konularda da yapmistin benzer seyler, sikintilarin var belli ki. Tutturmussun teyit diye. Konuyu acip foruma girmemis olabilir mi?

Surekli evde internet basinda takilmaktan boyle oldun sanirim.

Kizin babasi olmus degil mi? Evet olmus. Konunun onemli kisminda teyit var. Konunun acilis amaci da bu.Ayrica carpilan aracta bir kadinin oldugu da belli, haber kaza gunu yapilmis. Belki bebegi ertesi gun kaybettiler?

Hayir bu olay bizim orada oldu yazan birisine de inanmiyorsun. Kizin cokta umurundaydi sana aciklama yapmak, kendini ne saniyorsun anlamadim ki. Teyit bekleyen kimse yok bir sen varsin. Kazayi yapab kizla birlikte sende tedavi olsan iyi olur.

Millet acisiyla mi ugrassin senin gibi tipleri avutmakla mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zerathull -- 13 Aralık 2019; 11:27:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuğkan-0153

Sadece ben değil bicok kişi teyit istiyor. Insta kullanmak için cebe kurmak gerekiyor ve kurunca cepte ne var ne yok tüm özel bilgileri avuçluyor seni takip ediyor o yüzden cebe kurmam, kullanmam. Konu sahibine o yüzden buradan sordum. Akli dengesi bozuk başı kapalı, babası müezzin dediği kızın 120km hızla durakta bekleyen kalabalığa dalması, hamile kadına carparak bebek ölümüne yol açması, akli dengesi bozuk old halde olay yerinden kaçma girişimine annesinin el frenini cekerek önlemesi .... gibi şeylere dair birçok kişi teyit bekliyor. Bu işler Dan Bilzerian gibi şekilli sakallı adventure gönderileri yapılan Insta ile olmaz.
    Aynen seni takip ediyorlar, evden tek çıkma yoksa kaçırıp pentagona götürecekler ne garip bi adamsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abraxx -- 13 Aralık 2019; 11:31:40 >

• Başınız sağolsun...
  • Zerathull kullanıcısına yanıt
    Ağır derecede saçmalamışsın: Teyit ben değil, birçok kişi bekliyor. Yakın gözlüğünü takarak oku yoksa boş şeyler sayıklıyorsun.

• Abraxx kullanıcısına yanıt
    Insta gibi anlamsız boş şeyleri kullanmak istemememden neden bu kadar rahatsız oldun ki?

• Allah rahmet eylesin , mekanı cennet olsun...
  • Papagan gibi ogrenmissin bir yakin gozlugu. Senin ya da konudaki diger akcocugun ne beklediginden kime ne yahu?

Kiz yardim icin bir konu acmis hastalikli bir tiple ugrastigi icin, buraya gelip baska hastalikli tiplerle mi ugrassin? YHT’de de ayni seyi yaptin gunlerce ceza aldin. Tum zamanini internette gecirmekten sizofren olmussun.

Allah acil sifa versin sana ne diyeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zerathull -- 13 Aralık 2019; 12:6:38 >
  • Başınız sağolsun mekanı cennet olsun.
  • Zerathull kullanıcısına yanıt
    Konu sahibinden teyit bekleyen bircok kişi var bunu göremiyorsan yakın gözlüğün şart demektir.

Hastalıklı tip derken kendini mi tarif ettin ? Cunku sende de ileri derecede hazımsızlık belirtlileri var. Şizofrenik hazımsızlık diyelim buna.

Her konuda konu sahibinin önüne bir seccade atıp hazırola geçecek kıvama ulaşmışsın gelmiş Internette zaman geçirmek vs diyorsun haha komiksin :)

• Başın sağ olsun.

Başını kapatarak kaçmadı mı başını açarak mı kaçtı? Babası'nın Müezzim değil (Müezzin) olması katil mi yapar suçsuz mu? Sen kendi psikolojine baktır önce. İhmali şu'nu bunu varsa Adalet tecelli edecektir.
  • Çocuk musun sen yahu? Hastalık falan uyduruyor bir de.

Forum köşelerinde teyit diye zırlayacağına ilk mesajda konu sahibine profilinden ulaşırsın, konu kapanır. Burada böyle zırlamanın sebebi ne?

Ankara YHT olayını anlatsana biraz sen, ona da inanmamıştın.Hastalığının derinlerine inelim.

Hastalığının detaylarını öğrenmek istersen;
    www.medicalpark.com.tr
    Şizofren nedir? Şizofreni belirtileri nelerdir?
    https://www.medicalpark.com.tr/sizofren/hg-2126

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zerathull -- 13 Aralık 2019; 12:34:16 >

• hwogk H kullanıcısına yanıt
    O arkadaş forumun kıvırma ustasıdır. Yanlış kişiye çatmışsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuğkan-0153

Cok ilginç. Yani "cinler kovalıyor" vs söyleyen bu kız sizin mahallede bilinen biriydi... Ve tedavi görüyordu... Cok ilginç.

Bu durumda konu sahibini de tanıyor olmanız kuvvetle muhtemel. Tanıyorsanız konıu sahibine sorun, neden sorulara yanıt vermiyor. Bircok kişi bu olayla ilgili teyit istiyor: kızın kullandığı aracın şehiriçinde 120km hızla durakta bekleyen kalabalıga dalması, hamile kadın bulunan araca carparak hamile bebeği öldürmek, ve olay yerinden kaçma girişimini annesinin el frenini çekerek durdurması.. gibi, bu konularda açıklama bekliyor forum.

Alıntıları Göster
    Benim görüşüm 120 km hız yapamaz. Sebebi ise yol virajlı orada. Google maps ' e yaprak yufka serdivan yazarsan olayın yaşandıgı yeri görebilirsin çevreye bakarak. Konuyu açan belki başkası olabilir. İnstagramdan baktım kızı tanıyamadım.

Ben ceza alması taraftarıyım. Ancak benim bildiğim kızın arabada annesi yoktu mesela. Annesi ile olaydan önce telefonla görüşürken cinler beni yine kovalıyor demiş. Bunlar benim duyumumdur. Gerçeği devletimizin savcısı zaten dinleme - izleme ile çıkartır.

Bir tarikat - cemaat değil , zengin bir aile evinin bir katını kuranı kerim derslerine ayırdı burda. Yani gidip kuran öğreniyorsun v.s . Oradan tanışıklıgımız var .

Ben 2010 dan beri ordayım 120 km hız yapmanın imkanı bulunmamakta o yolda. Çünkü 2 market yanyana özpaş ve essen isminde , ve bunlar ucuzcu market , otopark sıkıntısı oldugundan kitleniyor o yol hep.

Arkadaşımız adına çok üzüldüm. Konu ne olursa olsun babasını kaybetti. Diyecek bir söz yok. Yaşamayanlar 3 güne unutucaktır olayı .

Ancak cinlerin varlıgı kuranı kerim ile sabittir. Ve musallat olma durumlarıda gerçektir. İslam dinine mensup olanlar , google dan araştırma yapabilir.

• hwogk H kullanıcısına yanıt
    fotografı bile editlemiş işine gelmediği için zaten ölümlü kaza var savcılık işlem yapacak buaradaki amacı söylersen herkes görür.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.