Şimdi Ara

Babam 3 Aralık 14:15 te kaldırım da trafik canavarı tarafından hayatını kaybetti (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
432
Cevap
6
Favori
61.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1513 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    "Cezayı ehliyeti olup olmadığı belli olması için Eskişehir ruh sinir hastalıklarında 3 haftalık gözetim altına alındı" diyor konu başlığında, görmediniz mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuğkan-0153

"konu sahibi kızımızın canı yandığı için ona anlatılan her şeye inanıp bu şekilde açıklama yapmış, bunu da kızın babasını kaybetmesi sonucu yaşadığı acıdan dolayı böyle iddialara girdiğini düşünüyorum" dediniz... yani bunun çevirisini şöyle yapabilir miyiz:

"Konu sahibi gerçek olmayan şeyleri gercekmiş gibi anlatarak konu açmış"

Yok yarım sayfa başka birşeyler anlatmışsınız, arada bana sorulan soruya benim adıma yanıt vermeye çalışmışsınız ve böylelikle ana konu ve anlam kaybolmuş, onu düzeltmek ve özetlemek açısından yani...
    Ben konuyu dün akşam okudum cezalı idim yazamadım, sadece seni gördüm yazan ve bir iki kişi daha senin gibi düşünüyor gibi oldu hatta ben bile hak verecek hale geldim sana ama dediğim gibi ortada eğer bu olay varsa kaza yapan kız varsa ve onun açıklamaları yok resimleri yok videosu yok ne dediği yok kayıt şu bu yanlama bir araç ticari doblo tarzı araca çarpıyor o kadar başka bir şey göremedik ha olay yerine ait başka şeyler çıkar görüntüler o zaman değişir iş tabi ki ama face den bir mağdur olan kişi var babasını kaybettiğini söyleyen ve üstüne de söyledikleri var ve onu da anlıyorum benimde başıma gelse canımın acısından ne dediğimi bilmez hale gelir ve her duyduğum şeye inanırdım çünkü çaresizim ve babamı kaybetmişim ya da yakınımı isterim ki suçlu biri olsun ve cezasını çeksin o yüzden bana kulağıma ne gelse inanarak anlatır idim sağıma soluma o yüzden acı çekmeyen bilmez bunu çok şükür ailem sağ ama kaybedenler daha iyi bilir ne demek olduğunu o yüzden ablamızı kızımızı anlamaya çalışıyorum. Şuan eksik bilgiler var ve medyaya hala düşmemesi var ortada artı karşı tarafa ait belge bilgi detay yok ve ablamızın kendi iddiaları var. Bunları belgelendirebilirse işin seyri değişir haber olursa ve medyaya düşerse olayın gerçekliği daha da artar ve akış başka yerlere gider.

Avukat arkadaşlar bu durumları daha iyi bilirler sonuçta filmlerde hep söylenen bir söz vardır, suçlu suçu deliller dahilinde ispatlanana kadar suçsuzdur diye boşuna denmiyor bu gerçektir.

Emine Bulut olayında sana çok cevap vermiştim 144 px diye ortalığı birbirine katmıştın. Ve o olaydan 1 ay sonra bile kayıtlar ortaya çıktı o olay gerçek idi çünkü medyaya haber oldu ve bu medya bunu ispatlayıp servis ediyor milletimize ama burada olay hakkında çok eksik bilgi var.

• x2yk X kullanıcısına yanıt
    İyi de, konu sahibi acıdan ne anlattığını bilmeyen birinden cok ne anlattığını iyi bilen biri gibi görünmüyor mu?

Durakta bekleyen kalabalığa çarptı... İçinde hamile kadın olan arbaya carptı... Olay yerinden Kaçmaya çalıştı... Annesi el frenini çekerek kaçmasını engelledi... Acıdan kaynaklı anlatımdan cok mantıklı ve net anlatım bunlar. Ve bu durumda "acıdan kaynaklı tepki anlatımı" değil, bilierek kasıtlı anlatılmış yalan anlatım olur o da.

Suçlu suçu deliller dahilinde ispatlanana kadar suçsuzdur. İyi de suçlu yani şu başı kapalı, babası müezzin denilen kişi kim, nerde, resmi var mı? Konu sahibi olay yerinde 120km hız yapıldığını dahi biliyor, olaya yol açan kişiyi bilmiyor mu yoksa ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu olay medyada ve sosyal medyada niye yok ? Yoksa kamoyunun duymasını istemiyorlarmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuğkan-0153

İyi de, konu sahibi acıdan ne anlattığını bilmeyen birinden cok ne anlattığını iyi bilen biri gibi görünmüyor mu?

Durakta bekleyen kalabalığa çarptı... İçinde hamile kadın olan arbaya carptı... Olay yerinden Kaçmaya çalıştı... Annesi el frenini çekerek kaçmasını engelledi... Acıdan kaynaklı anlatımdan cok mantıklı ve net anlatım bunlar. Ve bu durumda "acıdan kaynaklı tepki anlatımı" değil, bilierek kasıtlı anlatılmış yalan anlatım olur o da.

Suçlu suçu deliller dahilinde ispatlanana kadar suçsuzdur. İyi de suçlu yani şu başı kapalı, babası müezzin denilen kişi kim, nerde, resmi var mı? Konu sahibi olay yerinde 120km hız yapıldığını dahi biliyor, olaya yol açan kişiyi bilmiyor mu yoksa ?
    Evet işte o yüzden dedim ya çok eksik bilgiler var diye ve bunlar daha belgelendirilemezse olay başka yere gider iddia da kalır söner biz de burada yazdığımızla kalmış oluruz ama haberlere taşınırsa iş yine başka yere gider deliller belgeler videolar çıkar o zamanda ortaya o yüzden ablamız kızımız ya da mağdur vatandaşımız için şuan bende beklemedeyim olay bu konu kapanmazsa kısa sürede ortaya çıkar diye düşünüyorum. Linkleri bir daha kontrol edeyim face ya da diğer hesaplarda bilgi ya da ne yorumlar yazılmış takip edelim bakalım.

Sende bilirsin bir insan kazara birini öldürürse kaçar bunu artık her akşam ekranlarda görüyoruz ve yakalanır ve yakalanınca ilk ifadesi ben kimseyi öldürmedim der bu artık içimize işledi çünkü kimse içeride yatmak istemiyor ve korku kalmamış insanlarda dürüstlük tanımı içimizde bitmiş haliyle at yalanı gitsin bu dizilerde bile işleniyor günümüzde artık.

• Olaya biraz daha bakındım, dünden beri linkleri denedim, iki face paylaşımı var ve 15 er mesaj yazılmış 4231 görüntülenme var ve dünden beri kimse yazan yok en son 8 11 saat önce yorum yazan var üstüne instagram hesabına baktım bir iki saat önce yazan var ve haluklevent 'e paslanmış ve twitter 'da da işte burası çok gündem yapması gerekirken demetakalın haluklevent atillatas gibi tanınmış hesaplara da paslanmış linkler ama kimse olaya yaklaşmamış kimse bir şey yazmıyor ünlüler açısından o yüzden garip bir şeylez var gibi benimde hoşuma gitmiyor. Kalan zaman kedi ya da hayvan üzerine olsun var ya şakır şakır beğenileri kastıklarını görüyorum milletin üstüne yazan yazana herkes hastag yapıyor infial olacak şekilde görüyorum ama burada bir etki göremiyorum. O yüzden takipte kalacağım hala.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x2yk -- 13 Aralık 2019; 3:48:26 >
  • Basiniz sagolsun da kazayla ilgili hicbir sey yok. Birkac yerel haber sitesinde amator sekilde var. O da surucuden bahsetmiyor bile. Kaza goruntulerinde kaza ani yok. Surucu adayi diyorsunuz ehliyeti var mi yok mu? Resmi bir seyler gosterirseniz bir cok insan yardimci olur. Burada degil de twitterda yazarsaniz sonuc alabilirsiniz veya haber kanallarinin whatsapplarina atin. Ehliyeti olmayacak, bir insani oldurecek, hamile kadinin bebegini oldurecek... Yer yerinden oynar. Bu arada sahsi arattigimda sakarya fen lisesi, sau mimarlik okudugu gozukuyor. 3 harfli falan kimseyi inandiramaz. 3 hafta gozetime alinmasi da imkansiz. Polis ne diyor resmi bir sey yok ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muhtemelen ceza falan almayacaktır. 3-5 ay akıl hastanesinde yatıp tedavi oldu topluma kazandırdık diyip salarlar.

• Bu neymiş böyle allah belasını versin

• dert heryerde aynı fiğüranlar farklı senoryalar sadece.
  • hwogk H kullanıcısına yanıt
    kaza yalan değil, içeriğin yönlendirmesine bakmak lazım neden bazı açıklamalar gereksiz yere yer verilmiş, sizin gibi haberin linki verilmemiş fotoğraf bile kırpılmış bu bile yeter amacın ne olduğu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadircitak -- 13 Aralık 2019; 7:2:5 >
  • Allah rahmet eylesin, başınız sağ olsun.

• Allah rahmet eylesin hak eden hak ettiği cezayı bulsun inşallah

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muxo

Hayatımda okuduğum en saçma yorum. Böylesine saçma sözlere boşvermişlige bırakmışlıga teslim etmeyin kendinizi. Böyle düşünceler yüzüne zaten bu cografya bu durumda
    Yok kaderinde varmış. Yok taktir böyleymiş . Yok zamanı gelmiş. Yok eceli gelmiş

Bunların hepsi haksızlığa karşı oluşan öfkeyi ve çare arayışını sönümlendirmek için birileri tarafından icat edilmiş laflar
    Allah seni bildiği gibi yapsın. Öfkeyle kalkan zararla oturur. Kimse hakkını aramasın demiyorum. Hakkını arasın. Ama burada insanın nasıl öldüğü değil, ölüm öyle ya da böyle o insana gelecekti zaten. Kuran'da belirli zamanda olan ecelin ne 1 saat geç ne de bir saat erken gelmeyeceği yazıyor. Kaza ile olmasa da belki kalp kriziyle ölecekti. "Yok kaderinde varmış. Yok taktir böyleymiş . Yok zamanı gelmiş. Yok eceli gelmiş". Allah'a inanıyorsan bunları yazmazsın, yazamazsın. Allah'a inanmıyorsan ahirette seni ebedi cehennem bekliyor.

• Konuda ve videoda söylediklerinizi kanıtlar mısınız, resmi belgeleri konuya ekler misiniz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • CİN Çarpmışa döner inşALLAH
  • imzaya katıldım. Başınız sağolsun, umarım ciddi bir ceza alır.
  • Daha önce doktora gitmiş mi ruh sağlığı ile alakalı bunlara baksınlar baksa bile bu şahıs ehliyet alacak kadar kafa çalışıyorsa ve yakınları da araca biniyorsa ruh sağlığı iyi demek ki taksirli adam öldürmekten 2 yıl yatar birde manevi tazminattan 60 bin öder olayı böyle kapatırlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1881-1938 -- 13 Aralık 2019; 9:51:9 >
  • Bu olay bizim evin orda oldu. Burası kasımpaşa değil kazımpaşa caddesi .

Çarpan kız gerçekten psikolojik v.s bilinmez rahatsız cinlerin kovaladıgını v.s söyleyen birisi idi . Daha önceleride tedavi görüyordu. Bu kaza yapmasını v.s haklı çıkarmaz.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.