Merhaba arkadaşlar. Lütfen trolluyecekler gelmesin adminlerde silmesin konuyu lutfen. Babamın eski bir casper nirvana nb15.6 laptopu var. YouTube da takılıyordum kulaklık takicaktim mikrofon girişine taktım yanlışlıkla. PC kapandı birden daha da açılmadı. Sadece mikrofon yerine kulaklık taktım diye babam öldürecek :( ne yapmalıyım simdi bu PC nasıl açılır ?
Mikrofonu al kulaklik yerine tak duzelir
Ben ellemedim de
Dostum bilgisayar bölümünde konu acarsan daha iyi sonuçlar alırsınız. Bide o mikrofon kuraklıktan bilgisayar cokmez heralde
quote:
Orijinalden alıntı: Woodcord
Ben ellemedim de
Ohoo keşke o kadar kolay olsa :( inanmaz bir kere laptopunu düşürdüm yere benim yaptığını anladi
quote:
Orijinalden alıntı: Vaminen
quote:
Ben ellemedim de
Ohoo keşke o kadar kolay olsa :( inanmaz bir kere laptopunu düşürdüm yere benim yaptığını anladi
Yaş kaç
Laptopu yan yatir
quote:
Orijinalden alıntı: FabrikatörTorunu
Dostum bilgisayar bölümünde konu acarsan daha iyi sonuçlar alırsınız. Bide o mikrofon kuraklıktan bilgisayar cokmez heralde
Bilmiyorum ki hocam buradan daha kolay cevap gelir diye açtım buraya mikrofon yerine taktım açılmıyor :(
Şarj kablosunu ve laptop pilini çıkarıp bir süre bekleyin. Düzelmesi lazım. Benim bilgisayarımda hdmi girişine usb takınca aniden kapanmıştı, böyle yapınca açıldı. Bilgisayarın kendini korumaya alma şekli galiba bu.
quote:
Orijinalden alıntı: IceWizardd
quote:
Orijinalden alıntı: Vaminen
quote:
Ben ellemedim de
Yaş kaç
16
quote:
Orijinalden alıntı: huseyinss
Şarj kablosunu ve laptop pilini çıkarıp bir süre bekleyin. Düzelmesi lazım. Benim bilgisayarımda hdmi girişine usb takınca aniden kapanmıştı, böyle yapınca açıldı. Bilgisayarın kendini korumaya alma şekli galiba bu.
Çıkardım hocam kaç dakika beklemeliyim ?
Vaminen
kullanıcısına yanıt
3-5 dakika yeterli olur herhalde
quote:
hiç tepki vermez ise anakart uçmuş geçmiş olsun :((
quote:
laptopun çalıştırma tuşuna uzun süre basılı tut. 1 kere ışık yanacaktı. basmayı bırak.
sonra tek tıkla çalıştır.. dene..
quote:
Ohh eyvallah hocam açıldı allah razi olsun
Hocam pili çıkar ve elektrik kablosu da pc de takılı olmasın. Yani pc ye güçgelmesin.
Açma tuşuna 5-6 defa bas. 1 dk bekle gene bas direk pili takmadan elektrik ile pc yi aç.
Vaminen
kullanıcısına yanıt
Sevindim. Allah cümlemizden razı olsun
quote:
Orijinalden alıntı: LifeSpecial
hiç tepki vermez ise anakart uçmuş geçmiş olsun :((
Açıldı hocam sorun yok herkese teşekkürler konu kilit