Şimdi Ara

Babam beni zorla yanında çalıştırıyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaşım 20. İşyeri evimizin hemen altında, gümüş ile ilgili yapıyoruz. 10-17 saatleri arasında duruyorum işyerinde, haftanın 5 günü. Babamın zoruyla tabii ki! Ben birşey yapmak istemiyorum ama. Nasıl vazgeçirebilirim babamı bu düşüncesinden?

• Çalışmak zorundasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ferrarisini Satan Adam

Çalışmak zorundasın.

Neden?
  • Babanı em
  • Isı ogrenmeye bak babanın vardır bir bildiği
  • quote:

Orijinalden alıntı: Privyet

Isı ogrenmeye bak babanın vardır bir bildiği
    Çalışacaksın tabi, bakmış bu çocuk okumaz zorla altın bilezik takmaya çalışıyor koluna, sende şikayet ediyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Privyet

Isı ogrenmeye bak babanın vardır bir bildiği
    baban seni hergün çalışttırdığına göre okumuyorsun sağda solda "haytalık yapmak" ( veya boş boş oturmak ) yerine ( tırnak içerisinde belirtilen kısımı yaptığın veya yapacağın yönünde söylemedim ) babanın yanında çalışıp en azından meslek öğrenmek yapılacak en doğru davranışlardan biri olarak geldi bana açıkçası. Yada otur çalış üniversiteye git

- dondurduğun veya diğer olayları hesaba katarsak ve bu işte çalışmak istemiyorsan babana bunu belirt başka bir iş bul onda çalış. -
  • Babana yaptiginin onur kirici bir davranis oldugunu sole
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeaceDluffy

baban seni hergün çalışttırdığına göre okumuyorsun sağda solda "haytalık yapmak" ( veya boş boş oturmak ) yerine ( tırnak içerisinde belirtilen kısımı yaptığın veya yapacağın yönünde söylemedim ) babanın yanında çalışıp en azından meslek öğrenmek yapılacak en doğru davranışlardan biri olarak geldi bana açıkçası. Yada otur çalış üniversiteye git

- dondurduğun veya diğer olayları hesaba katarsak ve bu işte çalışmak istemiyorsan babana bunu belirt başka bir iş bul onda çalış. -

Benim psikolojik sorunlarım var, 2011'de lise sondayken okuldan ayrılmak zorunda kaldım. 3 sene boyunca hiçbir şey yapmadım. Aralık 2014'te başladım işe. Açıkçası ben bu işi yapmak istemiyorum. Babam diyor ki: Seni benden başka kimse çekemez. O yüzden benim yanımda duracaksın dedi.

• Çalışacaksın, o kadar.
  • Babanın acilen zindana atılması gerek. Dh zebani timine haber ver.
  • quote:

Orijinalden alıntı: granturismo3

quote:

Orijinalden alıntı: PeaceDluffy

Benim psikolojik sorunlarım var, 2011'de lise sondayken okuldan ayrılmak zorunda kaldım. 3 sene boyunca hiçbir şey yapmadım. Aralık 2014'te başladım işe. Açıkçası ben bu işi yapmak istemiyorum. Babam diyor ki: Seni benden başka kimse çekemez. O yüzden benim yanımda duracaksın dedi.

durumunu tam olarak bilemediğimizden bir şey diyemeyiz. Allah yardımcın olsun. Kalbin sana neyi doğru gösteriyorsa onu yapmaya çalış. Ama ailenide üzme.

• Keşke benim babamında bir iş yeri olsaydı da orada çalışsaydım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kandorfeyta

Çalışacaksın, o kadar.

Neden?
  • ne yani zebani musterileriniz yok mu?
  • Baban haklı. Sözünü dinle. Kıymetini bil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batuaydin

Çalışacaksın tabi, bakmış bu çocuk okumaz zorla altın bilezik takmaya çalışıyor koluna, sende şikayet ediyorsun.

Alıntıları Göster
    Turbolinea diye girdim ve gidiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ENİGMA.

ne yani zebani musterileriniz yok mu?
    İçinden geç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-202712E26

İçinden geç.

Alıntıları Göster
    farklı bi iş varsa git orda çalış . okuyosan git oku. 2 side yoksa otur çalış beleşe yaşama
  • quote:

Orijinalden alıntı: senatorts

farklı bi iş varsa git orda çalış . okuyosan git oku. 2 side yoksa otur çalış beleşe yaşama

Alıntıları Göster
    Okuyor musun?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.