Yaşım 20. İşyeri evimizin hemen altında, gümüş ile ilgili iş yapıyoruz. 10-17 saatleri arasında duruyorum işyerinde, haftanın 5 günü. Babamın zoruyla tabii ki! Ben birşey yapmak istemiyorum ama. Nasıl vazgeçirebilirim babamı bu düşüncesinden?
Çalışmak zorundasın.
quote:
Orijinalden alıntı: Ferrarisini Satan Adam
Çalışmak zorundasın.
Neden?
Babanı em
Isı ogrenmeye bak babanın vardır bir bildiği
quote:
Orijinalden alıntı: Privyet
Çalışacaksın tabi, bakmış bu çocuk okumaz zorla altın bilezik takmaya çalışıyor koluna, sende şikayet ediyorsun.
quote:
Orijinalden alıntı: Privyet
baban seni hergün çalışttırdığına göre okumuyorsun sağda solda "haytalık yapmak" ( veya boş boş oturmak ) yerine ( tırnak içerisinde belirtilen kısımı yaptığın veya yapacağın yönünde söylemedim ) babanın yanında çalışıp en azından meslek öğrenmek yapılacak en doğru davranışlardan biri olarak geldi bana açıkçası. Yada otur çalış üniversiteye git
- dondurduğun veya diğer olayları hesaba katarsak ve bu işte çalışmak istemiyorsan babana bunu belirt başka bir iş bul onda çalış. -
Babana yaptiginin onur kirici bir davranis oldugunu sole
quote:
Orijinalden alıntı: PeaceDluffy
baban seni hergün çalışttırdığına göre okumuyorsun sağda solda "haytalık yapmak" ( veya boş boş oturmak ) yerine ( tırnak içerisinde belirtilen kısımı yaptığın veya yapacağın yönünde söylemedim ) babanın yanında çalışıp en azından meslek öğrenmek yapılacak en doğru davranışlardan biri olarak geldi bana açıkçası. Yada otur çalış üniversiteye git
- dondurduğun veya diğer olayları hesaba katarsak ve bu işte çalışmak istemiyorsan babana bunu belirt başka bir iş bul onda çalış. -
Benim psikolojik sorunlarım var, 2011'de lise sondayken okuldan ayrılmak zorunda kaldım. 3 sene boyunca hiçbir şey yapmadım. Aralık 2014'te başladım işe. Açıkçası ben bu işi yapmak istemiyorum. Babam diyor ki: Seni benden başka kimse çekemez. O yüzden benim yanımda duracaksın dedi.
Çalışacaksın, o kadar.
Babanın acilen zindana atılması gerek. Dh zebani timine haber ver.
quote:
Orijinalden alıntı: granturismo3
quote:
Orijinalden alıntı: PeaceDluffy
Benim psikolojik sorunlarım var, 2011'de lise sondayken okuldan ayrılmak zorunda kaldım. 3 sene boyunca hiçbir şey yapmadım. Aralık 2014'te başladım işe. Açıkçası ben bu işi yapmak istemiyorum. Babam diyor ki: Seni benden başka kimse çekemez. O yüzden benim yanımda duracaksın dedi.
durumunu tam olarak bilemediğimizden bir şey diyemeyiz. Allah yardımcın olsun. Kalbin sana neyi doğru gösteriyorsa onu yapmaya çalış. Ama ailenide üzme.
Keşke benim babamında bir iş yeri olsaydı da orada çalışsaydım.
quote:
Orijinalden alıntı: kandorfeyta
Çalışacaksın, o kadar.
Neden?
ne yani zebani musterileriniz yok mu?
Baban haklı. Sözünü dinle. Kıymetini bil.
quote:
Orijinalden alıntı: Batuaydin
Çalışacaksın tabi, bakmış bu çocuk okumaz zorla altın bilezik takmaya çalışıyor koluna, sende şikayet ediyorsun.
Alıntıları Göster
Turbolinea diye girdim ve gidiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: ENİGMA.
ne yani zebani musterileriniz yok mu?
İçinden geç.
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-202712E26
İçinden geç.
Alıntıları Göster
farklı bi iş varsa git orda çalış . okuyosan git oku. 2 side yoksa otur çalış beleşe yaşama
quote:
Orijinalden alıntı: senatorts
farklı bi iş varsa git orda çalış . okuyosan git oku. 2 side yoksa otur çalış beleşe yaşama