Şimdi Ara

BABAM HAPİSE GİRECEK. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
191
Cevap
7
Favori
7.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ödeyemeyecekseniz böyle işlere girmeyeceksiniz.

Ayağını yorganına göre uzat dememiş boşuna atalarımız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah yardımcınız olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -TRioN-

kimse borçlarından dolayı kişilik haklarından kisitlanamaz. o yüzden borçtan dolayı hapis cezası verilemez. idari tedbir uygulanır.

Yargıtayın o yönde kararı var fakat. Araştırdığım zaman neredeyse bütün tahaddühü ihlal suçlarında 3 ay hapis cezası verilmiş. Tazyik hapsi.

Chalinder : Düşmez kalkmaz bir Allah dostum sakın büyük konuşma bu dediklerimi aklından çıkarma....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tinkiea

quote:

kimse borçlarından dolayı kişilik haklarından kisitlanamaz. o yüzden borçtan dolayı hapis cezası verilemez. idari tedbir uygulanır.

Yargıtayın o yönde kararı var fakat. Araştırdığım zaman neredeyse bütün tahaddühü ihlal suçlarında 3 ay hapis cezası verilmiş. Tazyik hapsi.

Chalinder : Düşmez kalkmaz bir Allah dostum sakın büyük konuşma bu dediklerimi aklından çıkarma....

Sende haklısın kardeş özür dilerim.

15.000 çok değil çift maaş varsa.

Bizim 50.000 borç vardı ödendi gitti sizinki 1/3'ü kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: ArgeosTypric

Saçmalama lan it herif şuan belki senin Yüzünden uzaklaştırma yiyeceğim ama umrumda olmaz.Böbrek satmak kolaymı ölme riski var.

Bu mesaj daha önceden şikayet edildi o yüzden şikayet etmenize gerek yok.Artık başka böbreklerde görüşürüz
  • Dediğim gibi umrunda olmaz

• kiralık katil ol contract killer.piuvvv
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chalinder

quote:

quote:

Toplam 90 bin tl civarı borç var. Bu tahaddüh ihlali için..

• quote:

Orijinalden alıntı: Fluid D.

kiralık katil ol contract killer.piuvvv

Şaka ve trolluk kaldırcak durumda değilim kardeşim moralım çok bozuk lütfen...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Chalinder

quote:

quote:

Toplam 90 bin tl civarı borç var. Bu tahaddüh ihlali için..

Allah yardımcınız olsun senden çalış ailene katkıda bulun.

Allah yardımcınız olsun.Elimden bu geliyor

• quote:

quote:

trollük yaptığımı kim söyledi
  • Allah yardımcınız olsun...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

trollük yaptığımı kim söyledi

Yol al be yol al. ............. Bu duruma düştüğün zaman anlarsın ama ah etmek istemiyorum....................
  • Benim bir yakin arkadasimin babasida girdi aybi sebepten dolayi 1 ayda cikti galiba af mi cikti bisiler oldu allah yardimciniz olsun maks 2 yil sonra arkana bakar guler gecersin

• onlarca - alacağımı biliyorum ama durum eğer sağlıkla ilgili para ihtiyacı ameliyattır vs değilse keyfi harcamalar vs içinse müstehak... bi düzine atasözü var para tasarrafu, nasıl harcanması gerektiğiyle ilgili. 90 bin borca girmek demek 0 iq demek. (tekrar ediyorum sağlık vs sebebiyle değilse) o sebeple müstahak kardeşim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kavil

onlarca - alacağımı biliyorum ama durum eğer sağlıkla ilgili para ihtiyacı ameliyattır vs değilse keyfi harcamalar vs içinse müstehak... bi düzine atasözü var para tasarrafu, nasıl harcanması gerektiğiyle ilgili. 90 bin borca girmek demek 0 iq demek. (tekrar ediyorum sağlık vs sebebiyle değilse) o sebeple müstahak kardeşim...

Ne yaşadığımızı Ne sıkıntılar çekipte borca girdiğimizi dahi bilmiyorsun sadece beni 3-4 satır cümleyle tanıyorsun ve müstahak diyorsun Düşmez kalkmak bir Allah çok büyük konuşuyorsun çok..
  • Allah (c.c) yardımcınız olsun kardeşim geçmiş olsun bir yol çıkar elbet..

• Allah yardımcınız olsun

• Allah Yardım Etsin Kardeşim. Seni çok iyi anlıyorum. 2 sene önce bende bu şekildeydim hatta foruma konu açmıştım bu durumla ilgili bizim de borç 25-30 bin küsür dü. sağolsun o zaman forumda herkes manevi olarak destek olmuştu. Çok şükür şuan bizim durumumuz düzeldi ozamanlar güç bela yakın akrabanın birinden para bulabildik kapattık davayı. sana tek diyeceğim okuluna iyi sarıl işini eline al seni ve aileni kurtaracak kişi yine sensin emin ol. böyle durumlarda akraba bile yeri geliyor sırt çeviriyor. Annen Baban belki yakın akrabalarınızdan utancından birkez isteyip birkez daha isteyemez. bu durumda sen devreye gir gerekirse kapı kapı dolaş yardım etmelerini söyle gerekirse diret yardım etmek zorunda olduklarını söyle bu gibi durumlarda bazen gururunu kırıp yüzsüz olmak lazım. Tekrar Geçmiş Olsun Umarım Herşey Düzelir.
  • hapis çok saçma bi ceza lan, adamı toplumdan mı uzaklaştırıyosunuz borcunu ödemiyor diye
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.