Şimdi Ara

BABAM HAPİSE GİRECEK. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
191
Cevap
7
Favori
7.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BreakBeaT

quote:

Orijinalden alıntı: Tony.Stark

hapis çok saçma bi ceza lan, adamı toplumdan mı uzaklaştırıyosunuz borcunu ödemiyor diye

Borctan dolayi hapis kalkti, hatta neredeyse icrada kalkti, 2 tv varsa birini alirlar. Elemanin babasi soz vermis kredi yapilandirarak ve bu soze uymadigi icin hapse giriyor.

Evi satmadan o borc kapanmaz, gecmis olsun.

Kredi yapılandırarak ne dostum? Eve icra geldi babamda icradan kurtulmak amacıyla bir hata yaptı tahaddüh vermiş. Borçtan dolayı hapis kalktı diyorsun ee bu da borç? Kendinle çelişiyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tinkiea

quote:

Orijinalden alıntı: BreakBeaT

quote:

Orijinalden alıntı: Tony.Stark

hapis çok saçma bi ceza lan, adamı toplumdan mı uzaklaştırıyosunuz borcunu ödemiyor diye

Borctan dolayi hapis kalkti, hatta neredeyse icrada kalkti, 2 tv varsa birini alirlar. Elemanin babasi soz vermis kredi yapilandirarak ve bu soze uymadigi icin hapse giriyor.

Evi satmadan o borc kapanmaz, gecmis olsun.

Kredi yapılandırarak ne dostum? Eve icra geldi babamda icradan kurtulmak amacıyla bir hata yaptı tahaddüh vermiş. Borçtan dolayı hapis kalktı diyorsun ee bu da borç? Kendinle çelişiyorsun.

Baban suan borctan dolayi hapse girmiyor, verdigi taahhude uymadigi icin giriyor. Hapisi konusu para degil taahhut.

Kredi yapinlandirmak ne demek ne ? Baban krediyi odeyememis, sonra yeni bir duzenleme yapmislar kredide, yapilandirmislar. Siz yapilandirmaya uymamissiniz. Icra kanunlari degisti, eskisi gibi evde ne var ne yok goturmuyorlar. Bilgisizligin kurbani olmussunuz ozetle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BreakBeaT -- 15 Ocak 2015; 23:26:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bende avukatın yanında çalışıyorum
    baban büyük hata yapmış taahhüt vermekle gerçi verilen taahhüdün içeriğini bilmiyorum aylık kaç lira taksit yapmış falan ama onun yerine keşke maaşına muvafakat verseydi bu duruma düşmezdi böyle bir risk almazdı

• hapis felan yok babam senelerdir ödemedi en sonunda emekli aylığını bağlanttı bazı bankalara 9-10 bin borcumuz var bunlar en küçükleri abi artık allah rızası için ödeyin diye ağlıyolar zamanı gelince onlarıda öderiz
  • Babana en mahçup zamanında en büyük desteği vereceksin. Dik durup sürekli halini hatrını sorup sevildiğini hissettireceksin.
  • Maaşı bağlattırsaydı keşke baban öyle yapan polis memurları falan var. Bu eve gelen icracılar bide bankacılar bunlara mümkün olduğu sürece kapıyı dahi açmayın bilmeden avukatların kurbanı olan çok kişi va

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kredi çekme bu seferde bankaya olan kredi borcunu ödeyemediğin için annem hapse girerecek, baban memur olarak en az 3 bin maaşla o kadarcık borcu odeyemiyorsa asgari ücretli işçi hiç yaşamasın.
  • Hacı evde tek olan eşyaları alamıyorlar icrada tek yapacağınız 2. olanları komşuya emanet etmekti. Eve haciz gelecek oluyor 2 saatlik araştırma yapmaya üşeniyor millet

Yinede içeri girmez diye tahmin ediyorum bu ülkede adam yaralama hapis yatmıyor doğru düzgün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MassiveDynamic -- 16 Ocak 2015; 0:13:51 >
  • İnsanların parası olmadan alışveriş yapmaması gerekiyor. Özellikle yüksek bedelli mallardan kaçınmanız gerekir. Zaruri bir durum olmadıkça borçlanmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cumfiçu

Aklıma birşey gelmiyor ama Allah(c.c) yardımcınız olsun kardeş.

aklına sadece allah cc demekmi geldi

• Baban Taahhüdü İhlal suçundan dolayı maksimum 3 ay yatar bu yattığı süre borcunuzdan herhangi bir şekilde eksilmez. Eşten dosttan borç isteyip bankaylada konuşup anlaşıp hallederseniz babanız şikayetin geri çekilmesiyle çıkar hapisten. Yaşın kaç bilmiyorum ama tanıdık dükkan sahibi falan varsa peşin para isteyip karşılığında çalışabilirsin aylık almazsın verdiği paraya saymış olur. Ya da aile büyüklerinden falan isticeksin. Birde şu var borç ödenmiş sayılmadığı için eğer ki hapse girerse baban haciz işlemleri ertelenir çıktığında haciz için gelebilirler. Yani size aslında parayı bulmak için ortalama 3 aylık bir zaman tanıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Carl Elfman

Selam

Böbrek durumunu (sigara-alkol-yaş) pm'den iletirsen hemen yardımcı olayım sana.

İyi akşamlar..

Edit:Eksileyenler sigara ve alkol kullananlar..

Kaça gidiyor bilader böbrekler ?

150 Bin TL den aşağı vermem tekini.
  • 15bin için hapse girmez rahat ol.

• ne kadar böbrek? 15 vermem 3k siz kredi çekin 12 ben vereyim 15 olsun böbreğini alırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kavil

onlarca - alacağımı biliyorum ama durum eğer sağlıkla ilgili para ihtiyacı ameliyattır vs değilse keyfi harcamalar vs içinse müstehak... bi düzine atasözü var para tasarrafu, nasıl harcanması gerektiğiyle ilgili. 90 bin borca girmek demek 0 iq demek. (tekrar ediyorum sağlık vs sebebiyle değilse) o sebeple müstahak kardeşim...

babam memur bile değil 1500 civarında alan bir işçi. annem çalışmıyor. 80 bin tl kredi çektik ve ödüyoruz şu anda. evimiz arabamız vardı bir de arsa aldık. senin tabirinle keyfi bir harcama yani. harcamasını planlamasını yaptıktan sonra her türlü ödersin.

not: büyükşehirde 1500 tl parayla ev bile geçindiremezsin o ayrı mesele. burası küçük yer. annem ev hanımı ekmeğimizi eski usul pişiriyor. ben az harcıyorum okulda falan çok isteğim yok idare ediyorum. babamın iş yeri yakın yol benzin masrafı çıkmıyor. gayet de güzel geçiniyoruz.

• En fazla şu durumda öncelikle eve haciz gelir yani benim bildiğim. Çok geçmiş olsun Allah kolaylık versin.
  • böbreğin fiyatı ne ? Ciddi alıcıyım.
  • Geçmiş olsun
  • Dostum kaç yasindasin ve hangi sehirdesin. Allah yardimciniz olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manjut -- 16 Ocak 2015; 4:20:16 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çek çek ye ye sonrada ağla yok öyle şey ALLAH akıl vermiş insana ölçyü bir kaçırdınmı işin içinden çıkamazsın kredi kartım yok şirketim var bankalar nedense vermiyorlar bende param varsa yiyorum yoksa yemiyorum atıyorum kenara kuru yiyecekler makarnadır felandır gıdım gıdım idare ediyprum.

sizde löp löp yiyonuz bence hapise 3 ay girse aklı başına gelir bir musibet bin nasihatten iyidir kardeş bana sakın kızma

oh iyi olmuş demiyorum ama hesabı kaçırdınmıydı işin içinden çıkamazsınız ama sanırım hapis kaldırıldı inşallah en kısa sürede ödersiniz yalnız iyicene kemerleri sıkacanız hesap yapacanız.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.