Şimdi Ara

BABAM HAPİSE GİRECEK.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
191
Cevap
7
Favori
7.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Babam memur olarak çalışıyor. Ev borcumuzdan dolayı 7-8 ay önce eve haciz gelmişti babamda tahahhüd vermiş yıl sonuna kadar ödeyeceğim diye miktar 15 bin tl. Tabiki ödeyemedi geçen gün tebligat geldi 3 şubatta mahkeme var büyük ihtimal 3 ay hapis olacak. Annem tekstil firmasında çalışıyor 6 aydır. Tek umudumuz onun kredi çekmesiydi ama garanti bankası vermedi. Şeker bank daha önce kredi çekmediğimiz için çok düşük bi miktar verebiliriz dedi 2-3 bin tl civarı. Diğer bankalarlada pazartesi günü görüşeceğiz. Moralım çok bozuk böbreğimi satmayı bile düşündüm ama burası küçük şehir nasıl yapacağım hiçbirşey bilmiyorum içimi dökmek istedim kardeşlerim...

http://www.youtube.com/watch?v=OPpS2dMWaiU

Düşme...

EDİT : BİRAZ ÖNCE BABAM ARADI O İŞİ HALLETTİM DİYE BİR ARKADAŞINDAN BULMUŞ GALİBA ALLAHIM ÇOK ŞÜKÜR BİN ŞÜKÜR HABER VEREYİM DEDİM ARKADAŞLAR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tinkiea -- 8 Nisan 2015; 15:04:54 >

• Yok mu es dost akraba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böbrek demeseydin iyiydi :(

• Merak etme denetimli serbestlikle çıkar ama bir daha işe giremez keşke kredi çekip taksitlendirseydi madem memurmuş off.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş borç al.Geçmiş olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HolxyDhean -- 15 Ocak 2015; 21:13:55 >
  • geçmiş olsun kardeş inşallah herşey yoluna girer

• Aklıma birşey gelmiyor ama Allah(c.c) yardımcınız olsun kardeş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: potur

Yok mu es dost akraba

Kimsemiz yok kardeşim halama çek demiş babam yok demişler. Ama ben böyle kalacak değilim elbet büyüyeceğim elbet... Onlar düştüğünde bi tekmede ben vurmazsam adam değilim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Surfer Rosa

Merak etme denetimli serbestlikle çıkar ama bir daha işe giremez keşke kredi çekip taksitlendirseydi madem memurmuş off.

Kardeşim 1 sene üzeri hapis cezası verilenler memurluğa geri dönemiyormuş. Bu suçta ise en fazla 3 ay hapis verebiliyorlar. Denetimli serbestlik verseler işe yine devam eder fakat hapis cezası veriyorlar. Tazyik hapis ( zorunlu hapis)..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArgeosTypric

Kardeş borç al.Geçmiş olsun

Az önceki mesajında Gir 3 ay ne olacak tabiki orası tehlikeli (aynen bu şekildeydi korktu ve değiştirdi)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArgeosTypric

Saçmalama lan it herif şuan belki senin Yüzünden uzaklaştırma yiyeceğim ama umrumda olmaz.Böbrek satmak kolaymı ölme riski var.

Kardeşim mesaj attım zaten arkadaşa keşke ciddi olsa sözlerinde keşke...
  • Hayır neyden korkacam.İşe bidaha girmeme riski olduğu için değiştirdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tinkiea

quote:

Merak etme denetimli serbestlikle çıkar ama bir daha işe giremez keşke kredi çekip taksitlendirseydi madem memurmuş off.

Kardeşim 1 sene üzeri hapis cezası verilenler memurluğa geri dönemiyormuş. Bu suçta ise en fazla 3 ay hapis verebiliyorlar. Denetimli serbestlik verseler işe yine devam eder fakat hapis cezası veriyorlar. Tazyik hapis ( zorunlu hapis)..

Zaten denetimliyle çıkanların hepsi 5 6 aylık cezalar oluyor ki baban az bi cezayla girecek 1 ay bile geçmeden denetimliyle bırakırlar diyorum ben de. 1 seneden de az olduğuna göre artık yavaş yavaş öder çok takma kafaya. 15bin nedir ki annen de çalışıyor hem babanla beraber 3k para yapar eğer tekrar girerse işe. 5 ay bilemedin 10aylık olayı var 15binin. Takma fazla hafif suçlar bunlar, gidersin ziyaretine sık sık her gün arar zaten telefondan guçlu olun. Max 1 ay.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tinkiea

quote:

Zaten denetimliyle çıkanların hepsi 5 6 aylık cezalar oluyor ki baban az bi cezayla girecek 1 ay bile geçmeden denetimliyle bırakırlar diyorum ben de. 1 seneden de az olduğuna göre artık yavaş yavaş öder çok takma kafaya. 15bin nedir ki annen de çalışıyor hem babanla beraber 3k para yapar eğer tekrar girerse işe. 5 ay bilemedin 10aylık olayı var 15binin. Takma fazla hafif suçlar bunlar, gidersin ziyaretine sık sık her gün arar zaten telefondan guçlu olun. Max 1 ay.

Kardeşim ev kredisi var diğer krediler var onları biz nasıl ödeyeceğiz...

• bişi olmaz merak etme.

• Oğlum paranız olmadan ev almasaydınız. Ne yapalım yani şimdi.

• Bobrek pazarlaniyor forumda nelere sahit oluyoruz.Inanmadim.

• sana kim dedi bilmiyorum, ama içini rahatlatır belki. yeni kanunla borçtan dolayı hapse girme olayı kalktı. herşey olur ama hapis olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: calibrane

sana kim dedi bilmiyorum, ama içini rahatlatır belki. yeni kanunla borçtan dolayı hapse girme olayı kalktı. herşey olur ama hapis olmaz

keşke öyle olsa kardeşim keşke... Ama ben internette öyle bir bilgi bulamadım
  • kimse borçlarından dolayı kişilik haklarından kisitlanamaz. o yüzden borçtan dolayı hapis cezası verilemez. idari tedbir uygulanır.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.