Şimdi Ara

BABAM HAPİSE GİRECEK. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
191
Cevap
7
Favori
7.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Banka nasıl kredi verdi size? Mali durumuna bakmıyor mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İng bankasinin kredileri var ben almistim migroslardan drek kolaylila alinabiliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tinkiea

quote:

Orijinalden alıntı: Kavil

quote:

quote:

onlarca - alacağımı biliyorum ama durum eğer sağlıkla ilgili para ihtiyacı ameliyattır vs değilse keyfi harcamalar vs içinse müstehak... bi düzine atasözü var para tasarrafu, nasıl harcanması gerektiğiyle ilgili. 90 bin borca girmek demek 0 iq demek. (tekrar ediyorum sağlık vs sebebiyle değilse) o sebeple müstahak kardeşim...

Ne yaşadığımızı Ne sıkıntılar çekipte borca girdiğimizi dahi bilmiyorsun sadece beni 3-4 satır cümleyle tanıyorsun ve müstahak diyorsun Düşmez kalkmak bir Allah çok büyük konuşuyorsun çok..

kardeşim forum burası. herkesin gelip sana ah vah çok yazık allah kurtarsın bilmemne demesini mi bekliyorsun? benim gibi düşünen insan olamaz mı? tekrar okudum ilk mesajı ev borcundan dolay demişsin... 4 işlem bilmeden mi kredi çektiniz anlamıyorum ki. bellidir aylık giren çıkan ona göre durumu tartıp krediye girilir. bizde girdik zor zamanlar yaşadık ama hepsini tahmin ederek yaptık olabilecekleri kestirerek ne kadar zora dayanabileceğimize karar verip ona göre girdik. kredi çektik arabayı sattık, bi ev alındı 5-6 yıl da diş tırnak takarak ödendi o kredi.
    sanma ki tuzumuz kuru. o sebeple diyorum hesap kitap yapmadan elinizi taşın altına koyduysanız bu sizin mallığınızdır kimsede gelip ah geçmiş olsun vah falan demesin durduk yere....
    saygılar

Ulan karaktersiz sen hangi hakla hakaret ediyorsun? Azıcık adam ol adam. Düşmez kalkmaz bir Allah Allahımdan arzum seni bizim düştüğümüz durumdan kat ve kat daha zor duruma düşürsün yazıklar olsun be.

La trol bu beyler ayrica boyle beddualar kabul olmaz kardesim bosuna gunaha girme vede ev alicaz diye sacma sapan kredi niye cektiniz ki baban serbest meslek sahibi desem derim olur zor bi durum ticaret yav memurmus gelen belli cikan belli her ay sabit maas niye kredi aldiniz ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: dodomoco

quote:

quote:

quote:

quote:

onlarca - alacağımı biliyorum ama durum eğer sağlıkla ilgili para ihtiyacı ameliyattır vs değilse keyfi harcamalar vs içinse müstehak... bi düzine atasözü var para tasarrafu, nasıl harcanması gerektiğiyle ilgili. 90 bin borca girmek demek 0 iq demek. (tekrar ediyorum sağlık vs sebebiyle değilse) o sebeple müstahak kardeşim...

Ne yaşadığımızı Ne sıkıntılar çekipte borca girdiğimizi dahi bilmiyorsun sadece beni 3-4 satır cümleyle tanıyorsun ve müstahak diyorsun Düşmez kalkmak bir Allah çok büyük konuşuyorsun çok..

kardeşim forum burası. herkesin gelip sana ah vah çok yazık allah kurtarsın bilmemne demesini mi bekliyorsun? benim gibi düşünen insan olamaz mı? tekrar okudum ilk mesajı ev borcundan dolay demişsin... 4 işlem bilmeden mi kredi çektiniz anlamıyorum ki. bellidir aylık giren çıkan ona göre durumu tartıp krediye girilir. bizde girdik zor zamanlar yaşadık ama hepsini tahmin ederek yaptık olabilecekleri kestirerek ne kadar zora dayanabileceğimize karar verip ona göre girdik. kredi çektik arabayı sattık, bi ev alındı 5-6 yıl da diş tırnak takarak ödendi o kredi.
    sanma ki tuzumuz kuru. o sebeple diyorum hesap kitap yapmadan elinizi taşın altına koyduysanız bu sizin mallığınızdır kimsede gelip ah geçmiş olsun vah falan demesin durduk yere....
    saygılar

Ulan karaktersiz sen hangi hakla hakaret ediyorsun? Azıcık adam ol adam. Düşmez kalkmaz bir Allah Allahımdan arzum seni bizim düştüğümüz durumdan kat ve kat daha zor duruma düşürsün yazıklar olsun be.

La trol bu beyler ayrica boyle beddualar kabul olmaz kardesim bosuna gunaha girme vede ev alicaz diye sacma sapan kredi niye cektiniz ki baban serbest meslek sahibi desem derim olur zor bi durum ticaret yav memurmus gelen belli cikan belli her ay sabit maas niye kredi aldiniz ki

Beddua etmiyorum ah ediyorum liseli troll. Herkesin kendin gibi troll sanma yaşın gereği hayatı toz pembe sanıyorsun belli ki büyünce göreceksen veya ailenden birisi işler yolunda gitmeyip düştüğü zaman anlıyacaksın.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dodomoco

quote:

quote:

quote:

quote:

saygılar

Beddua etmiyorum ah ediyorum liseli troll. Herkesin kendin gibi troll sanma yaşın gereği hayatı toz pembe sanıyorsun belli ki büyünce göreceksen veya ailenden birisi işler yolunda gitmeyip düştüğü zaman anlıyacaksın.

20 yasindayim ayrica ah etme vede gelip burda ah vah demeyip akil veren adamlara cemkirme hani tekrar diyorum meslek geregi bi dert olur okey ama meslek sabit maas sabit borcu borcla kapatmaya calisma bu nasil bir durum ya yalan insallah oyledir yada yanlis yapmissiniz cok

• Bankalara kurban giden bir aile daha.Veriyorlar adamın gelir durumuna bakmadan onbinlerce liralık krediler ondan sonra milleti rezil ediyorlar.Kusura bakma ama sizin hatanız.Eğer durumunuz yoksa kirada oturacaksınız arkadaşım illaki ev mi almanız gerekiyor yani? Nedir bu ev hevesi herkes kredi çekip ev alıyor ondan sonra aldığı maaşın neredeyse tamamını krediye yatırıyor,yediğinden,içtiğinden kısıyor.Hiç düşünmüyor kimse ya ben işten çıkarılırsam, ya başıma bir şey gelirse nolacak sonra bu dağ gibi borç?

Üzgünüm ama 90 bin lira gibi bir borçtan bahsediyorsunuz ve bu ödenecek bir miktar değil gerçekten sizin durmunuzda birisi için.KREDİ ÇEKİP HAYATINIZI İPOTEK ETMEYİN.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 15 Ocak 2015; 22:22:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Six Feet Under.

Bankalara kurban giden bir aile daha.Veriyorlar adamın gelir durumuna bakmadan onbinlerce liralık krediler ondan sonra milleti rezil ediyorlar.Kusura bakma ama sizin hatanız.Eğer durumunuz yoksa kirada oturacaksınız arkadaşım illaki ev mi almanız gerekiyor yani? Nedir bu ev hevesi herkes kredi çekip ev alıyor ondan sonra aldığı maaşın neredeyse tamamını krediye yatırıyor,yediğinden,içtiğinden kısıyor.Hiç düşünmüyor kimse ya ben işten çıkarılırsam, ya başıma bir şey gelirse nolacak sonra bu dağ gibi borç?

Üzgünüm ama 90 bin lira gibi bir borçtan bahsediyorsunuz ve bu ödenecek bir miktar değil gerçekten sizin durmunuzda birisi için.KREDİ ÇEKİP HAYATINIZI İPOTEK ETMEYİN.

İntiharmı edeyim kardeşim ne yapayım Allah aşkına eyvallah tamam yanlış yaptık telafisi olmayan yanlışlar yaptık acısını çektik çekiyoruz ama ne yapayım ahiretimi mafetmek istemiyorum..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Six Feet Under.

Bankalara kurban giden bir aile daha.Veriyorlar adamın gelir durumuna bakmadan onbinlerce liralık krediler ondan sonra milleti rezil ediyorlar.Kusura bakma ama sizin hatanız.Eğer durumunuz yoksa kirada oturacaksınız arkadaşım illaki ev mi almanız gerekiyor yani? Nedir bu ev hevesi herkes kredi çekip ev alıyor ondan sonra aldığı maaşın neredeyse tamamını krediye yatırıyor,yediğinden,içtiğinden kısıyor.Hiç düşünmüyor kimse ya ben işten çıkarılırsam, ya başıma bir şey gelirse nolacak sonra bu dağ gibi borç?

İntiharmı edeyim kardeşim ne yapayım Allah aşkına eyvallah tamam yanlış yaptık telafisi olmayan yanlışlar yaptık acısını çektik çekiyoruz ama ne yapayım ahiretimi mafetmek istemiyorum..

Ya ne ters adamsin beddua et ah et millet hakkinda kotu dusun konus sonra ahiret ayrica git babana de kredi borcu kredi ile kapanmaz evi satin odeyin

• derdi veren derdin çözümünü unuturmu hiç?

Icin rahat olsun.illaki bi kapi açılır. .

• Allah Rahmet Eylesin
  • Ev kaç para? 90 bin tl ye ev alınıyor zaten ilk aydan mı ödeyemediniz anlamadım ki?
  • Ufak bir matematik hesabıyla ne kadardan fazla kredi çekersen batacağın rahatlıkla belirlenebilirken, bunu belirlemekle uğraşmayıp "Hadi ev alalım" diye gidip kredi çekip sonra batan adama acıyacak değilim. Konuda benim gibi düşünenlere de "Ama siz biz ne zorluk çektik biliyonuz mu yhaaaa" diye cevap vermen de zaten zeka seviyeni belli ediyor.

Edit: Halan en mantıklısını yapmış ayrıca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daafis -- 15 Ocak 2015; 22:45:09 >
  • Bisey sorucam borc ne borcu neden cektiniz keyfiimi yoksa ihtiyacmiydi hakkikaten

• quote:

Orijinalden alıntı: Hz Carrier

Ufak bir matematik hesabıyla ne kadardan fazla kredi çekersen batacağın rahatlıkla belirlenebilirken, bunu belirlemekle uğraşmayıp "Hadi ev alalım" diye gidip kredi çekip sonra batan adama acıyacak değilim. Konuda benim gibi düşünenlere de "Ama siz biz ne zorluk çektik biliyonuz mu yhaaaa" diye cevap vermen de zaten zeka seviyeni belli ediyor.

Edit: Halan en mantıklısını yapmış ayrıca.

Adam bi hata etmiş de sende yuzune vurma bu kadar kardeş.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: potur

Yok mu es dost akraba

Kimsemiz yok kardeşim halama çek demiş babam yok demişler. Ama ben böyle kalacak değilim elbet büyüyeceğim elbet... Onlar düştüğünde bi tekmede ben vurmazsam adam değilim...

Eğer halan kredi çekseydi ve siz ona geri ödemeseydinizde onlarla aranız bozulacaktı , umarım durumunuz düzelir dostum ama bende başkasının borcunu ödemek için kredi çekmem , bu düşene tekme atmak değildir.
  • Taahhut vermeseydi hapse girmezdi, hicbir sey olmazdi

Eksiler ne alaka anlamadim, hukuk bilmeyen bebeler herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BreakBeaT -- 15 Ocak 2015; 23:10:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tony.Stark

hapis çok saçma bi ceza lan, adamı toplumdan mı uzaklaştırıyosunuz borcunu ödemiyor diye

Borctan dolayi hapis kalkti, hatta neredeyse icrada kalkti, 2 tv varsa birini alirlar. Elemanin babasi soz vermis kredi yapilandirarak ve bu soze uymadigi icin hapse giriyor.

Evi satmadan o borc kapanmaz, gecmis olsun.

• Keşke taahhüt etmeseydiniz çok kötü bir hata yapmışsınız.Bu işi uzun süre rahat ertelerdiniz çoğu avukatta vicdan olmadığı için insanları hapisle veya başka yollarla huzursuz edip değişik yollarla zora sokuyorlar ve kabul ettiriyorlar.Mahkemede gelirinizin olmadığını ispatlamaya çalışın diyeceğim anne,baba çalışıyor veya taahhüdü ihlal cezasına itiraz dilekçesi yazsanızda maalesef şansınız yok.Büyük ihtimal 3 ay yatar.Allah yardımcınız olsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djodesa -- 15 Ocak 2015; 23:05:21 >
  • Rahat ol kardeşim hapis cezası kalktı bu konularda

• quote:

Babam memur olarak çalışıyor. Ev borcumuzdan dolayı 7-8 ay önce eve haciz gelmişti babamda tahahhüd vermiş yıl sonuna kadar ödeyeceğim diye miktar 15 bin tl. Tabiki ödeyemedi geçen gün tebligat geldi 3 şubatta mahkeme var büyük ihtimal 3 ay hapis olacak. Annem tekstil firmasında çalışıyor 6 aydır. Tek umudumuz onun kredi çekmesiydi ama garanti bankası vermedi. Şeker bank daha önce kredi çekmediğimiz için çok düşük bi miktar verebiliriz dedi 2-3 bin tl civarı. Diğer bankalarlada pazartesi günü görüşeceğiz. Moralım çok bozuk böbreğimi satmayı bile düşündüm ama burası küçük şehir nasıl yapacağım hiçbirşey bilmiyorum içimi dökmek istedim kardeşlerim...

http://www.youtube.com/watch?v=OPpS2dMWaiU

Düşme...

ok bye

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.