Şimdi Ara

BABAM HAPİSE GİRECEK. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
191
Cevap
7
Favori
7.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Tinkiea

quote:

Orijinalden alıntı: potur

Yok mu es dost akraba

Kimsemiz yok kardeşim halama çek demiş babam yok demişler. Ama ben böyle kalacak değilim elbet büyüyeceğim elbet... Onlar düştüğünde bi tekmede ben vurmazsam adam değilim...

Uyusun da buyusun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Yok mu es dost akraba

Kimsemiz yok kardeşim halama çek demiş babam yok demişler. Ama ben böyle kalacak değilim elbet büyüyeceğim elbet... Onlar düştüğünde bi tekmede ben vurmazsam adam değilim...

Doğruyu yapıyorsun.
  • Hesap kitap yapmadan kredi çekerek bir hata yapmışsınız,taahhüt vererek ikinci hatayı yapmışsınız,kredi borcunu kredi çekerek ödeyerek üçüncü bir hata yapmayın. Evi satın borcu onunla kapatın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: straptezlo

quote:

quote:

Yok mu es dost akraba

Uyusun da buyusun

Söyle bi forumda açılan konulara yaptığın yorumlara baktımda hemen hemen hepsinde trolluk yapmışsın. Daha sokakta yürüyemezsiniz konuşmayı bilmezsiniz gerçek hayatta asosyal veletin tekisiniz kesinlikle ama klavye başına geçince aslan kesiliyorsunuz. Seninle bir görüşelim aynı ildeysek lütfen.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lwd

quote:

quote:

Yok mu es dost akraba

Doğruyu yapıyorsun.

Doğru veya yanlış ben bu kinle büyüyeceğim Elbet o günlerde gelecek..
  • e konu csb niye düşünüyosunki babanın hapse girmesini??
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Yok mu es dost akraba

Uyusun da buyusun

Söyle bi forumda açılan konulara yaptığın yorumlara baktımda hemen hemen hepsinde trolluk yapmışsın. Daha sokakta yürüyemezsiniz konuşmayı bilmezsiniz gerçek hayatta asosyal veletin tekisiniz kesinlikle ama klavye başına geçince aslan kesiliyorsunuz. Seninle bir görüşelim aynı ildeysek lütfen.

Birincisi asosyal degilim.
    ikincisi velet de degilim yas 20.
    Ucuncusu ise sakaryadayim gorusmek istiyorsan goruselim cocugum. Tabi sen once bi buyu de

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yok mu es dost akraba

Uyusun da buyusun

Birincisi asosyal degilim.
    ikincisi velet de degilim yas 20.
    Ucuncusu ise sakaryadayim gorusmek istiyorsan goruselim cocugum. Tabi sen once bi buyu de

Yaşın isterse 70 olsun beyin yaşın ufak dostum. Asosyal veletin tekisin bundan adım gibi eminim senin gibiler sokakta yürüyemiyor daha.

• ins hapse girer baban

• Kardeş hapis mapis olmaz.Kanun belli tüzük belli.En kötü olacak şey eve geçici ipotek konur kredi ipoteği dışında.
  • Daha önce yazıldı mı bilmiyorum ama ödeyebileceğinize inanıyorsan git tefeciden borç al.
  • Tinkiea T kullanıcısına yanıt
    daha fazla kredi çekin iyiceme döngü olsun
    Faiz boşuna haram değil elbet.. Allah ın istemediği işlerden ırak olmazsanız müstehak demelerine şaşmayın
  • quote:

Babam memur olarak çalışıyor. Ev borcumuzdan dolayı 7-8 ay önce eve haciz gelmişti babamda tahahhüd vermiş yıl sonuna kadar ödeyeceğim diye miktar 15 bin tl. Tabiki ödeyemedi geçen gün tebligat geldi 3 şubatta mahkeme var büyük ihtimal 3 ay hapis olacak. Annem tekstil firmasında çalışıyor 6 aydır. Tek umudumuz onun kredi çekmesiydi ama garanti bankası vermedi. Şeker bank daha önce kredi çekmediğimiz için çok düşük bi miktar verebiliriz dedi 2-3 bin tl civarı. Diğer bankalarlada pazartesi günü görüşeceğiz. Moralım çok bozuk böbreğimi satmayı bile düşündüm ama burası küçük şehir nasıl yapacağım hiçbirşey bilmiyorum içimi dökmek istedim kardeşlerim...

http://www.youtube.com/watch?v=OPpS2dMWaiU

Düşme...

Ben şunu anlamıyorum annen baban çalışıyorsa en azından ayda eve 3 bin lira giriyordur. 1 yılda 15000 tl ödeseniz ayda yaklaşık 1200 tl ödersiniz. 1800 lirayla dişinizi sıkıp geçinemiyor musunuz? İnsanlar asgari ücret ile 4-5 kişi geçinebiliyorlar zorunluluktan. Borcunuz olduğu halde rahatça harcamaya devam ettiniz anladığım kadarıyla

• adama laf edenler olmuş çaresizlik görmemişiz anlayamayız. umarım bir şekil ayarlarsınız
  • Turbo sandım geldim
  • Bu arkadas troll dayımın 50 bin tl kredi borcu var ve 2 senedir odemiyor mal varlığıda yok hapis cezası yok baban ikametini degistirsin haciz gelmesin ama sen üfürükten teyyare mol mol konusup milleti uzmeyin

• bankalara bulaşmanın cezasını babam ve ailece çektik ve çekiyoruz 2017'ye kadar da engel yedi babam bankalar para vermiyor en yakınlarımız bile bize sırtını döndü 3 5 bin TL için arabayı satıyoruz hayat böyle işte ne oldum değil ne olacağım demeli ! zamanında aylık 1 arsa alacak kadar gelirimiz vardı !
  • quote:

Orijinalden alıntı: *ORION*

quote:

Orijinalden alıntı: Usain Bolt

ins hapse girer baban

Babasıyla hasımlığın mı var?

Kredi borcunu krediyle ödemek mantıksızca olur, akla gelen tek çare evi gözden çıkarmak gibi görünüyor. Allah yardımcınız olsun kardeşim.

sen cok yanlis gelmisssn gardas

• 100 bin liradan alırım tekini ciddi alıcıyım
  • bir şey yapamazlar ki 3 ay yatar çıkar benim eniştem de aynı duruma düşmüştü yattı çıktı fazla bir şey yapamıyorlar
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.