Şimdi Ara

BABAM HAPİSE GİRECEK. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
191
Cevap
7
Favori
7.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Madem satın evi ödeyin borcunuzu kardeşim. Gidin kirada oturun.
  • Afyon o kadar uzak değil 5 6 gecede alırsın o parayi illegalden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cahil cahil konuşmayın borç ödememek suç değildir.Muhtemelen size icra takibi yaptılar ödeme emri falan geldi itiraz etmediniz sonrasında baban mal beyanında bulunmadı hapisle tazyik olunan bu olur yani mal beyanında bulununcaya kadwr max 3 ay hapisle tazyikine karar verilir.Mal beyanında bulununca hapis sona erer

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baban memur annen çalışıyor, ev de kendinizin sağdan soldan 3000 bin isteydiniz 5 kişi çıkardı elbet. 15000 tl çok para sayılmaz.

ihtiyaç kredisi çeksen 10 000 tl veriyorlar. Kullanılmayan eşyaları satın, Giderleri arttıranları da satarsanız. elekrik kullananlar, telefonlar falan, şimdi sorsam hangi marka telefon var diye artislik yaparsın normal telefon değil o diye,

Şimdi moralini bozacak bile vaktin yokken iş arasan iyi edersin. İstediğin kadar düşün öyle akkor flamanlı ampul yanıpta düşünerek ödeyemezsin borcunu,
  • Bankalar, memurların maaşlarının yatar yatmaz kendilerine bir kısmını almıyorlar mıydı?

• umarım her şey yoluna girer

• Kardeşim git çalış o zaman Konu Dışında ne işin var? Hiç inandırıcı gelmedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: BreakBeaT

quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Carl Elfman

quote:

Orijinalden alıntı: TriLi

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ArgeosTypric

Saçmalama lan it herif şuan belki senin Yüzünden uzaklaştırma yiyeceğim ama umrumda olmaz.Böbrek satmak kolaymı ölme riski var.

Bu mesaj daha önceden şikayet edildi o yüzden şikayet etmenize gerek yok.Artık başka böbreklerde görüşürüz

Alakasız olacak ama diş hekimi misin yoksa öğrencilik mi henüz ? Merak ettim

Öğrenciyim :)

Dis hekimleri doktor sayilmiyor kardes.

Hadi ya ciddi misin?

• Konu csb

3 ay hapis cezası diye birşey yoktur.2 yıl altı cezalar denetimli serbestlik ile serbest bırakılır.O para cezası da yapılandılır taksit taksit ödersiniz.

Not:Avukatım
  • İçerde babanı şişleyebilirler. Borcunu ödemeyenleri hiç sevmezler hapishanede. Erkek adam borcuna,sözüne sadıktır derler.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Saçmalama lan it herif şuan belki senin Yüzünden uzaklaştırma yiyeceğim ama umrumda olmaz.Böbrek satmak kolaymı ölme riski var.

Bu mesaj daha önceden şikayet edildi o yüzden şikayet etmenize gerek yok.Artık başka böbreklerde görüşürüz

Hadi ya ciddi misin?

Doktor olamayanlar diş hekimi olurlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Six Feet Under.

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hadi ya ciddi misin?

Doktor olamayanlar diş hekimi olurlar

Haklısın ilerde ayda yaptığım 2 implantla ( ki bu sayı günde bile olabiliyor çoğu zaman) 1 aylık geçimimi sağlamak varken neden tıp doktoru olayım ki? TUS zorunluluğum yok,kendi işimin patronuyum aylık kazancım normal pratisyen hatta uzman doktordan bile daha fazla.

Tus kazanamayanlara bizde doktor diyemiyoruz ne yazık ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hazretidentist -- 17 Ocak 2015; 18:00:29 >

• Paranız yokken niye ev alıyosunuz ? İnsanlar gerçekten ilginç. Elde avuçta para yok evler arabalar alıyolar. Ya bu duruma düşüyolar yada hayatları boyunca borç ödüyolar.

Daha da ilginç olanı adamın borcu var diye hapse girmesi. Hapse girince banka nasıl alıcak parasını onu anlamadım ? Bırak çalışsın ödesin işte koy faizi gerekirse. Hapis cezası niye ?
  • icralık durumlarda sakın taahhütname imzalamayın

icra avukatları size ne kadar pisikokojik baskıda yapsada imzalamayın

para seni veriptemi rezil olayım vermeyiptemi

cevap: VERME de rezil ol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WILDBOYS -- 17 Ocak 2015; 18:52:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: straptezlo

quote:

Orijinalden alıntı: Tinkiea

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: potur

Yok mu es dost akraba

Kimsemiz yok kardeşim halama çek demiş babam yok demişler. Ama ben böyle kalacak değilim elbet büyüyeceğim elbet... Onlar düştüğünde bi tekmede ben vurmazsam adam değilim...

Uyusun da buyusun

Söyle bi forumda açılan konulara yaptığın yorumlara baktımda hemen hemen hepsinde trolluk yapmışsın. Daha sokakta yürüyemezsiniz konuşmayı bilmezsiniz gerçek hayatta asosyal veletin tekisiniz kesinlikle ama klavye başına geçince aslan kesiliyorsunuz. Seninle bir görüşelim aynı ildeysek lütfen.

Birincisi asosyal degilim.
    ikincisi velet de degilim yas 20.
    Ucuncusu ise sakaryadayim gorusmek istiyorsan goruselim cocugum. Tabi sen once bi buyu de

Yaşın isterse 70 olsun beyin yaşın ufak dostum. Asosyal veletin tekisin bundan adım gibi eminim senin gibiler sokakta yürüyemiyor daha.

Sokakta senin agzini eline veririm.

Simdi giriyorum eve pc degil mobilden baglaniyorum her zaman.

Bi tarafindan element uydurma velet

aman yavaş verde bi taraflarin ağrımasin veledi z... Seni. Senin o kaymış suratini dahada kaydiririm asosyal velet seni

Pm den facebook ver seni ciktigin delige sokayim surungen

Banin açılsın yazacağım merak etme velet seni

• Sonuç ne oldu kurtuldunuz mu borcunuzdan?

• quote:

Orijinalden alıntı: Chalinder

Sonuç ne oldu kurtuldunuz mu borcunuzdan?

Mahkeme 3 ay hapis cezası verdi kimse borç vermiyor anneme bankalar kredi vermiyor ne yapacağız hiçbir fikrim yok ev ölü evi gibi herkesin morali bozuk çok canım sıkkın

• quote:

quote:

Mahkeme 3 ay hapis cezası verdi kimse borç vermiyor anneme bankalar kredi vermiyor ne yapacağız hiçbir fikrim yok ev ölü evi gibi herkesin morali bozuk çok canım sıkkın

Bugünlerde geçecek elbet kardeşim, asla hayattan kopma bir kapı kapanır diğeri açılır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Bugünlerde geçecek elbet kardeşim, asla hayattan kopma bir kapı kapanır diğeri açılır.

Inşallah kardeşim inşallah ama çok zor keşke evi satanlar fakat 7 8 yıl çektik şimdimi satayım düşüncesi var keşke satsalar ama işte. .

• Allah yarıdmcınız olsun.Ben şunu sölemek istiyorum bu ülkede adam 15 bin lira için hapise giriyor ama adam öldüren tecavüz edne insan hapise girmiyr nasıliştir bu anlayamadım katilmi olsun millet ne yapsın 15 bin lirayı veremedigi için bir insan hapise girip özgürlügü nasıl elinden alınabilir dünya dan nefret ediyorum yaşamak istemiyorum bu lanet oalsı düzende
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.