Hiç başıma gelmedi ama o kadar kötü olacağını sanmam. En fazla okuldan kaçamassın, babanın haberi olur.
iyi yönlerine bak mesela benim de babam ayrıca okul müdürümdü. okuldan kacmana gerek yok git babandan izin al o ogretmenlerden izin alır tabi baban nasıl biri bilmiyorum hocalar pek bir şey yapamaz çünkü o felanca hocanın oglu falan der ama sen babanın onurunu sakın kırma serseri tiplerle takılma
quote:Orijinalden alıntı: ahmetcan1996 arkdadaşlar başlıktaki gibi nasıl bir duygudur açıklarmısınız bizim bi arkadasın babası çocuğu diye kayırıyor demesinler diye en çok kendi çocuğunu hırpalardı
Azmini arttırır okul içindeki davranışların düzelir baban sayesinde babanın oldugu okulda saygısızlık yapmazsın sonuçta.
Sinif arkadasim Onur babasi beden egitimi ogretmeniydi. Hani ogretmen cocugu usludur tabusunu yikan kisidir bence. Babasinin hatri rizasi olmasa suan okul hayati bitmisti. 2 yildir 9 zayifla sinifi geciyor serefsi okulda yaptigi haytaliklarda cabasi :D okulun her ogretmeni sikayetci neredeyse
quote:Orijinalden alıntı: ahmetcan1996 iyi kötü yanlarını sıralayabilirmisiniz arkadaşlar ilkokul 1. sınıfta kantine gidip tost kola cips ne varsa alıp hesaba yaz diyordum acaip kuğuldum o zamanlar