Şimdi Ara

Babam Kişisel Eşyalarımı Kullanıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • uzatmadan direk olaya gecicem arkadaşlar.yaşım 17 babamınkide 48 babamla aram iyidir bugüne kadar kadar kızsada bi kere bile vurmadı bana.Hatta geçen evin camını kırdıydım eve geldiğinde cama ne olduğunu sordu kırıldı dedim yarın yaptırırz dedi ama gelgelelim benim eşyalarımı kullanmaya çok meraklı.dış fırcamı jiletlerimi parfümlerimi filan kullanıyo.Daha önce 1-2defa söylemiştim ama hala kullanmaya devam ediyo ve oldukça rahatsızım bu durumdan ne yapmalıyım?

• Parfümü kullansın jiletle fırçanı sakla
  • hocam aslında sert çıkışsan daha kullanmaz heralde ama aranız bozulabilir en iyisi sen babanın da kullandığı eşyaların yenilerini al babana gösterme baban da eskileri kullansın
  • quote:

Orijinalden alıntı: çapkınkuş

Parfümü kullansın jiletle fırçanı sakla

hocam saklasam bile nasıl yapıyosa artık bulup çıkartıyo
  • Ne desem bilemedim şimdi o zaman sende işe iyi tarafından bak en azından baban temiz biri
  • diş fırçanı kullanıyosa git kendine başka diş fırçası al baban seninkini kullansın hijyen meselesi dediğin doğru ama düşün baba dert etmiyo işte
  • quote:

Ne desem bilemedim şimdi o zaman sende işe iyi tarafından bak en azından baban temiz biri

Kullandığı jiletleri gördükten sonra bi daha kullanmaya yüreğin almaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: MicrosoftluFasulye

diş fırçanı kullanıyosa git kendine başka diş fırçası al baban seninkini kullansın hijyen meselesi dediğin doğru ama düşün baba dert etmiyo işte

dün yeni diş fırçası aldım fırçalayınca paketine geri koyup odama koyuyorum ama böylede zor oluyo
  • 1 tane mi var evde anlamadım ki?En iyisi babana yılbaşında Kaliteli diş fırçası,jilet ve güzel bir parfüm hediye et :D Hem oğlumun hediyesi diyip seve seve kullanır
  • Diş fırçanı mı kullanıyor yuh
  • 30 lu 50 li jiletler var tek kullanımlık onlardan al rahat et diş fırçası olarak ta katlanabilen kişiye özel var onlardan kullan parfüm çokta sorun olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Accoutre

1 tane mi var evde anlamadım ki?En iyisi babana yılbaşında Kaliteli diş fırçası,jilet ve güzel bir parfüm hediye et :D Hem oğlumun hediyesi diyip seve seve kullanır

3tane var gidip benimkini alıyo 1-2defa uyardım ama kiminki olduğuna dikkat etmiyo herhalde
  • kendine yenilerini al o seninkileri kullansın
  • yeni bi set düz ve ulaşamayacağı bi yerde sakla
  • parfüm anlarım da diş fırçası ne lan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sütlü Mısır

quote:

Parfümü kullansın jiletle fırçanı sakla

hocam saklasam bile nasıl yapıyosa artık bulup çıkartıyo

babanın seni aşırı sevmesinden kaynaklanıyor olabilir mi?Sakladığın halde fırçanı felan arıyorsa babanda sana karşı bir takıntı oluşmuş olabilir,babanı psikoloğa götür
  • götünü jiletle ve dis fircasiyla parmak aralarini temizle, babana söyle, bak bakalim kullancak mi bir daha.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sütlü Mısır

quote:

Orijinalden alıntı: MicrosoftluFasulye

diş fırçanı kullanıyosa git kendine başka diş fırçası al baban seninkini kullansın hijyen meselesi dediğin doğru ama düşün baba dert etmiyo işte

dün yeni diş fırçası aldım fırçalayınca paketine geri koyup odama koyuyorum ama böylede zor oluyo

odandan çıkıp banyoda dişlerini fırçalaman dert olmuo ama yanında diş fırçanı alıp götürmen zor oluo öyle mi?

• Adam der parasını ben veriyorum git kendine başka al.O değilde adam niye oğlunu jilet ve diş fırçasını kullanır.Odana sakla jilet diş fırçası macunun.Devam ederse git kendine yheni al o onları kullansın sen yenileri
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.