uzatmadan direk olaya gecicem arkadaşlar.yaşım 17 babamınkide 48 babamla aram iyidir bugüne kadar kadar kızsada bi kere bile vurmadı bana.Hatta geçen evin camını kırdıydım eve geldiğinde cama ne olduğunu sordu kırıldı dedim yarın yaptırırz dedi ama gelgelelim benim eşyalarımı kullanmaya çok meraklı.dış fırcamı jiletlerimi parfümlerimi filan kullanıyo.Daha önce 1-2defa söylemiştim ama hala kullanmaya devam ediyo ve oldukça rahatsızım bu durumdan ne yapmalıyım?
Parfümü kullansın jiletle fırçanı sakla
hocam aslında sert çıkışsan daha kullanmaz heralde ama aranız bozulabilir en iyisi sen babanın da kullandığı eşyaların yenilerini al babana gösterme baban da eskileri kullansın
quote:
Orijinalden alıntı: çapkınkuş
hocam saklasam bile nasıl yapıyosa artık bulup çıkartıyo
Ne desem bilemedim şimdi o zaman sende işe iyi tarafından bak en azından baban temiz biri
diş fırçanı kullanıyosa git kendine başka diş fırçası al baban seninkini kullansın hijyen meselesi dediğin doğru ama düşün baba dert etmiyo işte
quote:
Ne desem bilemedim şimdi o zaman sende işe iyi tarafından bak en azından baban temiz biri
Kullandığı jiletleri gördükten sonra bi daha kullanmaya yüreğin almaz
quote:
Orijinalden alıntı: MicrosoftluFasulye
diş fırçanı kullanıyosa git kendine başka diş fırçası al baban seninkini kullansın hijyen meselesi dediğin doğru ama düşün baba dert etmiyo işte
dün yeni diş fırçası aldım fırçalayınca paketine geri koyup odama koyuyorum ama böylede zor oluyo
1 tane mi var evde anlamadım ki?En iyisi babana yılbaşında Kaliteli diş fırçası,jilet ve güzel bir parfüm hediye et :D Hem oğlumun hediyesi diyip seve seve kullanır
Diş fırçanı mı kullanıyor yuh
30 lu 50 li jiletler var tek kullanımlık onlardan al rahat et diş fırçası olarak ta katlanabilen kişiye özel var onlardan kullan parfüm çokta sorun olmaz
quote:
Orijinalden alıntı: Accoutre
1 tane mi var evde anlamadım ki?En iyisi babana yılbaşında Kaliteli diş fırçası,jilet ve güzel bir parfüm hediye et :D Hem oğlumun hediyesi diyip seve seve kullanır
3tane var gidip benimkini alıyo 1-2defa uyardım ama kiminki olduğuna dikkat etmiyo herhalde
kendine yenilerini al o seninkileri kullansın
yeni bi set düz ve ulaşamayacağı bi yerde sakla
parfüm anlarım da diş fırçası ne lan
quote:
Orijinalden alıntı: Sütlü Mısır
quote:
hocam saklasam bile nasıl yapıyosa artık bulup çıkartıyo
babanın seni aşırı sevmesinden kaynaklanıyor olabilir mi?Sakladığın halde fırçanı felan arıyorsa babanda sana karşı bir takıntı oluşmuş olabilir,babanı psikoloğa götür
götünü jiletle ve dis fircasiyla parmak aralarini temizle, babana söyle, bak bakalim kullancak mi bir daha.
quote:
Orijinalden alıntı: Sütlü Mısır
quote:
Orijinalden alıntı: MicrosoftluFasulye
dün yeni diş fırçası aldım fırçalayınca paketine geri koyup odama koyuyorum ama böylede zor oluyo
odandan çıkıp banyoda dişlerini fırçalaman dert olmuo ama yanında diş fırçanı alıp götürmen zor oluo öyle mi?
Adam der parasını ben veriyorum git kendine başka al.O değilde adam niye oğlunu jilet ve diş fırçasını kullanır.Odana sakla jilet diş fırçası macunun.Devam ederse git kendine yheni al o onları kullansın sen yenileri
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme