Şimdi Ara

Babam vefat etti (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
316
Cevap
5
Favori
22.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
343 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başın sağolsun, Allah sabır versin kardeşim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sözün bittiği yer. Başınız sağ olsun, Allah rahmet eylesin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başın sağolsun hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeyKalDa

quote:

Orijinalden alıntı: Santa_Monica

İnan hayatta en korktuğum şey annemi, babamı, kardeşimi kaybetmek, nasıl tarifsiz bir acı yaşıyorsun bilemiyorum ama tahmin edebiliyorum kardeşim. Allah mekanını cennet eylesin, sizlere de sabır versin.

önce ağabeyim kazada vefat etti 1 sene sonra en iyi arkadaşım kafasına sıkarak intihar etti

daha sonra babam-dayım-halam art arda 3 ay içinde vefat ettiler

şimdi büyük dayım ölüm döşeğinde

hiç dünya durmadı kıyamet kopmadı hayat devam etti

zaman ilaçtır

Off benim için bu saydıkların benim kıyametimdir kardeşim, başın sağolsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Allah Rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşaAllah. Allah yar ve yardımcınız olsun inşaAllah amin.

• Geçen yıl beni büyüten dayımı kaybettim.. Üzerinden yaklaşık 15 ay geçti ama hala toparlayamadım. Ölüm başka birşey.. Biri başka bir yerde olsa ve sen onu yıllarca göremesen koymuyor ama ölünce ne bileyim.. İnsanız işte bir yudum acizlik..

• Allah Rahmet Eylesin, Başınız sağolsun. Yaklaşık 1 ay önce 12 Şubat tarihinde 68 yasında babamı kaybetmiştim. Çok zor durum. Hala kapıdan gelecek gibi hayaller oluşuyor özlem kelimesinin anlamını sindire sindire öğreniyorsun...

• quote:

Orijinalden alıntı: memis0051

Hayat her zaman istenileni vermiyor. Ben her gün babamın ölmesi için dua ediyorum. Ama siz çok sevdiğiniz babanızı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyorsunuz. Keşke dileğim gerçekleşsede burada, o keyifle babam geberdi konusu açsam.

Bu dünyadan göçüp giden iyi insanlara Allah rahmet eylesin.

Hocam sorununuzu bilmiyorum ama çok kotu şeyler soyluyorsunuz. Lütfen boyle şeyler düşünmeyin.

• Wampire^^ kullanıcısına yanıt
    ALLAH hepimizin yardımcısi olsun. İnşallah iyi olursun kardeşim seni ne kadar tanımasam da.

• Allah Rahmet eylesin mekanı cennet olsun

• Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun.Allah sizlere uzun ömür versin sen ayakta kal ki annene destek ol evin erkeği sensin kolay değil ama ailenin buna ihtiyaci kesinlikle var.

• Allah rahmet eylesin kardeşim

• Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.

• Güçlü olmalısın.

Baban da öyle isterdi...

• Kardeşim nedenir nasıl tarif edilir kimse anlamaz en azından başına gelmeyen bilemez.2002 de senin yaşadıklarını bende yaşadım acı gerçekten büyüktür.Sana yazarken ile acım depreşiyor yokluguna alışmak zor oluyor nekadar uzun zaman geçsede ne çocugumu görebildi ne düğünümü görebildi.59 yaşındaydı babam.Sadece sana Allah rahmet eylesin diyebiliyorum ve anlıyorum seni zaman ilaç olacak klasik olsada kendine dikkatet boşlama hiçbirşeyi cümlelerim dagınık oldu ise özür dilerim.

• Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun inşallah.

• Allah rahmet eylesin, mekanı cennet bahçeleri olsun inşallah. Ben de o acı günde ne yaparım, kaldırabilir miyim bilmiyorum :(

• Rabbim Rahmet ve Mahfiret eylesin. Ardindakilere sabir ve muhafaza eylesin.

Anladigima gore bir hastaliktan sikinti cekerek bir vafaat yasanmadi. Bu da buyuk bir nimettir insaallah kardesim.

Bende yetim kalmis bir kardesin olarak uzerine basarak sunu soyleyebilirim ki; Rahmetli buyuklerimizin iki yanindaki defterler ardinda biraktiklari amel isledikleri surece acik kalacaktir. Elimizden geldigi kadar sevap pesinde kosmali sevabini ruhlarina bagislamaliyiz. Zor degil, insani yaradanin kulu deyip sevip sayip hakkini gozetir kimseye zararimiz olmazsa bu ahir zamanda, gorevlerimizi de elimizden geldigi olcude dinimizin emirleri uzere yasamaya calisirsak hem dunyamiz hem ahiretimiz saadet dolacaktir.

Ve tum bunlaradan bizi yetistiren buyuklerimiz de nasiplenecektir.

Rahmetlinin duaya, bizlerin suya ihtiyaci oldugu gibi ihtiyaci var sua..

Ismini paylasirsan bizlerde ismen dua etmis oluruz kardesim.

Basiniz sag olsun, insan ilk olarak benegi dunyaya geldiginde baba oluyir birde babasini kaybettiginde... Rabbim sabir ve bereket ihsan etsin iki cihanda ins. Tum olmuslerimizle Rahmet ve magfiret eylesin. Amin ecmain

• Allah rahmet eylesin, başın sağolsun kardeşim. Dayanılır bir şey değil ve hiç bir zaman geçmeyecek ama soğuyor. Bana eskiden mezarlıklar soğuk ürkütücü yerler gelirdi. Artık öyle değil. Sevdiğin birini kaybetmeden mezarlığın değerini bile anlayamıyorsun.

Yalnız aylarca gözünün önünde acı çekerek vefat etmesindense böyle olması senin ruh sağlığın açısından daha iyi, beterin beteri var. Allah sabır versin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi intikad -- 10 Mart 2018; 8:34:4 >
  • Bu dunyadaki en sevdigim insanlar 1 annem 2 babam 3 bankalar.

Mesela evlendin cocuklarin falan var acil paraya sikistin bir bela geldi basina 40 yilda bir...

Kardeslerin vermes arkadaslarin vermez varsa anne baban ve banka verir.

Anne babanin senin yillarca pisligini temizleyerek buyutmesinin ise karsiligi odenemez...

Galiba hayatta gercek yalnizlik bu olsa gerek anne babasizlik...

Ben sahsen anne babami kaybedince bankalari anne baba gibi sevecegim....

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.