Şimdi Ara

Babam vefat etti (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
316
Cevap
5
Favori
22.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
343 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Allah rahmet eylesin. Mekani cennet olsun.

• Allah rahmet eylesin. Mekani cennet olsun.

• Eğer sen annenden daha önce ölürsen annen senin çekeceğinden daha fazla acı çeker. onub iyiliği için, onun acı çekmemesi için senin ayakta durman, kendi çocuklarını anneni anlatarak anısını yaşatman lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Söylenecek pek fazla söz yok öncelikle Allah gabi gani rahmet eylesin içindeki boşluk hiç kapanmayacak ama insan babasını kaybedince büyürmüş derler ya aynen öyle oluyor gerçekten Hepsinin mekanı cennet olsun inşallah

• Allah rahmet eylesin , çok zor bir imtihan bu . Allah aramızda olmayan anne ve babalarımıza rahmetiyle muamele eylesin yaşayanlara da uzun ömürler versin.

• Başın sağolsun, Allah(c.c) rahmet eylesin..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • başın sağolsun kardeşim, Allah rahmet eylesin, yüce Allah sabrını da verecetir.

• Allah rahmet eylesin güzel kardeşim benim.. Babanı ne güzel anlatmışsın bize.. İnan bana o kadar çok mutludur ki senin gibi bir evlat yetiştirdiği için, senden bahsedince yüreği kabarıyordur. Mekanı cennet olsun..

• başın saolsun, mekanı cennet olsun.

• Allah rahmet eylesin dostum , babamı kaybedeli 19 yıl oldu hala şuanda yanımda olsada bana varlığı ile destek olabilse diyorum, ailelerinizin sevenlerinizin kıymetini bilin, yitip gittikten sonra hiçbir şeyin anlamı kalmıyor

• Allah rahmet eylesin

• Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah Kardeşim.2003 te babamı ani bir kalp krizi sonucu kaybettim.Babam ve Oğlum filmini izlemiştim, çok zor olmuştu bu.Ama filmdeki bir söz acımı bir nebze olsun dindirmişti. "Evlatlar babalarını hep hatırlamak istedikleri gibi hatırlar." Babanı hep güzel anılarla hatırla.

• oksygen kullanıcısına yanıt
    Bende zaman zaman böyle düşünsemde bunun sonradan büyük bencillik olduğu kafama dank ediyor. Kendim gidip onları acı içinde bırakmak istemezdim. Konu sahibine Allahtan rahmet ve sabır diliyorum.

• Canim kardesim, Allah cok cok sabir versin mekani insallah cennet olsun. Tam 2.5 yil oldh babacigimi kaybedeli.. ben de cok aniden kaybettim.. Inanir misin her aksam resmine bakar aglamakli konusurum hep. Hic hic gecmiyor tersine katlanarak artiyor ozlemim, icimdeki bosluk, keskelerim.. Affet beni babacigim diyorum hep, ki bir sogukluk yoktu aramizda, klasik dunyevi tartismalar kizginliklar yasardik arada. Ne kadar bosmus hepsi keske hep hep samas dolas olsaymisiz. Oysa bana kahve yap dediginde ben yorgun olup yapmazdim kendin yap baba derdim. Simdi kiyamiyorum kendime ne cok kiziyorum en basit seylerde bile ne kadar dunyevi seyleri buyutmusum diyorum.. insallab babalarimiz biz evlatlarini affederler, insallah... Allah guc versin sabir versin hepimize. Acisi gercekten zor cok zor... insallah Allah ahirette mutlulukla kavusmayi nasip etsin. Amin..

• Allah rahmet eylesin. Mekanı Cennet Olsun. Geride kalanlara Allah sabırlar versin

• Başınız sağolsun. Mekanı cennet olsun

• Ailece sizin ve hayvan evlatlarinin basi sagolsun. Ama diger arkadaslarin olum mevzusunda biraz abarttiklarini dusunuyorum. Tabii ki Allah gecinden versin ama o da hayatin bir parcasi. Mesele onun vakti geldiginde donup de geriye bakildiginda "ben bir seylere faydali oldum" diyebilmek, kendi zevk-u sefasi icin yasamamis olmak..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim toprağı bol, mekanı cennet olur inşallah. Allah rahmet eylesin.

• Başın sağolsun, Mekanı Cennet olsun.

Allah kimseye aile acısı vermesin..

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.