Şimdi Ara

Babam vefat etti (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
316
Cevap
5
Favori
22.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
343 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnsan duygusal bir varlık ama ayni zamanda akıllı bir varlık, duyguların benliğimizi ele geçirmesine izin vermemek lazım, hayat devam ediyor ölüm hayatın bir sonu değil bir parçası, herkes bir gün ölecek, görevini iyi şekilde yapıp ölen bir baba için üzülmeniz değil sevinmeniz gerekiyor ne mutlu o insana hem kendisi hem evlatları hemde insanlık için iyilikler yapmış Allah rahmet eylesin cennetine alsın ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: et3rn4l

Sağolun arkadaşlar Allah razı olsun hepinizden

Başınız sağolsun kardeşim. Okurken duygulandım. Allah geride kalanlara sabır ve uzun ömürler versin

• Allah rahmet eylesin.
    Geride kalanlara sabır versin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Başın sağ olsun, Allah rahmet eylesin genç kardeşim. Ben de bundan 23 yıl önce ben 22 yaşındayken babamı 57 yaşında kaybetmiştim. Babamı morgda gördüğümde hayatın boş olduğunu o zaman anlamıştım. Keşke bu ölüm biraz da para pul rant koltuk peşinde olan siyasilere ve yakınlarına gelse.Sanki kefenin cebi varmış gibi adamların hırsı bir gram azalmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iquique -- 10 Mart 2018; 17:7:34 >
  • Başın sagolsun mekanı cennet olsun. Ben de babami 13 yil once o henüz 50 yaşındayken kaybettim. Şunu söyleyeceğim her şey insan için. Hic bir insanin yokluğuna alisilmiyor hele anne baba kardes evlat ise acısı bir ayrı koyuyor. Ama bir sure sonra yasantinin devam ettiginin farkina variyorsun. Şu an acın taze. Acını yaşa ancak o acı hayatın olmasın cunku hayat kısa ve yapılması gereken daha çok sey var

• Allah rahmet eylesin, başınız sağolsun.

Sebebi neydi?

• Tanrı bağışlasın.

Toprağı bol olsun..

• Başınız sağolsun, firsatıniz varken sevdiklerinize bol bol vakit ayırın, onlari ve kendinizi mutlu edin, ölüm acı bir gerçek, bol bol hatıra edinin.

• Allah rahmet eylesin, size ve tüm sevenlerinede sabır versin. Yüce Allah Cennetine kabul eder inşallah babanızı.

• Allah rahmet eylesin başın sağ olsun kardeş. Bende Babamı 61 yaşında kaybettim. Seni en iyi başına gelen anlıyor. Diğer insanlar için sıradan bir olay. Bilmedikleri bir şey var ki, bu herkesin başına gelecek.

Evvela acın hiçbir zaman dinmiyor, ama ilk gün ki ben artık ne yaparım hissi, yada her fotoğrafına baktığında yüreğindeki acı azalıyor. Ben babamın ölümünden sonra üç gün omuzlarım ağrıdığını bilirim, demek ki boşuna "Baban öldümü kolun kanadın kırılır" demiyorlar. İnsan daha olgunlaşıyor, dünyanın ne kadar boş olduğunu düşünüyorum, küçücük bir şey için insanlar birbirini kırıyor şu ölümlü dünyada gerçekten yazık. Ailemin bana ihtiyacı olduğunu hissediyorum bu yüzden sotumluluklarında acımla birlikte arttı artık ona göre davranıyorum.

Allah kalanlara uzun ömürler versin.

• Başın sağolsun, allah sabır versin.

• neyse hükümet istifa diyelim konu oraya gelmeden.

• Allah rahmet eylesin..Mekanı cennet olsun.

• Başın sağolsun kardeşim

• Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Yokluğuna alışamayacaksın ama acısıyla yaşamaya alışacaksın. Her anında üzüntünde sevincinde keşke yanımda olsun diyeceksin ama bir gün seninde baba olacağın en başta baban gibi iyi bir insan olman gerektiğini kendine hedef yapacaksın. ister 20 yaşında delikanlı ol, ister 60 yaşında torun tombalak sahibi ol özlem her zaman içinde olacak kardeşim.

Dik dur sabır sebat göster en başta annene ve diğer aile bireylerine destek ol. Şuan tek ve en iyi yapabileceğin şey dua etmektir. Allah yar ve yardımcınız olsun.

• Başın sağ olsun kardeşim Allah mekanını cennet eylesin

• Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. :(

• müslümanlar ölmeye inanmış kişilerdir ALLAH RAHMET EYLESİN

• Allah rahmet eylesin kardeşim,mekanı cennet olsun.

• Başın sağolsun, Allah cennette buluştursun.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.