Şimdi Ara

Babam vefat etti (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
316
Cevap
5
Favori
22.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
343 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun inşallah. Evlatlarına sabır ve metanet versin. :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam Allah rahmet eylesin başınız sağolsun.Allah sabırlar versin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Allah rahmet eylesin. Başınız sağ olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oksygen

Her gün annemin ölümünü görmemek için ilk ölen ben olayım diye içimden geçiriyorum,her türlü eziyeti çekti hayatında kadın,benim için hayatından feda etti,ölümünü görürsem ya kafayı yerim ya da intihar ederim.

2 yıl kanserle mücadele eden Annem gözlerimin önünde gün be gün eriyip bitti.Ve 2 yıl önce kollarımda son nefesini verdi. Anlatılması mümkün olamayacak kadar büyük bir acı.Ne kadar çok kötü hissetsen de her şeyini kaybetmiş ve sanki o an sen bile artık yaşayamadığını fark etsen de bir şekilde hayata devam ediyorsun dostum.Yeğenim olacağı haberini alıp bir anlık büyük bir sevinç yaşadıktan sonra anında kalbine bir acı saplanır boğazın düğümlenir.Keşke annemde görebilseydi. Kalbinden o acıyı atmak mümkün değil. Allah tüm sevdiklerinize SAĞLIKLI ömürler, ACISIZ ölümler nasip eylesin.

Senin düşüncelerini görünce üzüldüm öyle düşünmene ve yazmak istedim sadece.İçinizi daralttıysam affola.

• Allah rahmet eylesin

• Başınız sağ olsun. Babanıza Allah rahmet eylesin.

Bir baba evladına ve eşine kendini sevdirdiyse mekanı cennettir...

• Mekani cennet olsun kardesim, geride kalanlara sabir dilemekten baska bir sey gelmez elimizden..

• Allah rahmet eğlesin kalanlara başsağlığı dilerim

• Başınız sağ olsun,Allah rahmet etsin, geride kalanlara sabır dilerim.

• Allah rahmet eylesin.

• ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun ama ne olursada olsun hayat devam edıyor kardesım kendını bırakma

• et3rn4l kullanıcısına yanıt
    Canım kardeşim,2016 21 haziranında bende babamı 67 yaşında ansızın kaybettim,seni en İyi ben anlarım,benim babamda adam gibi adamdı,biz et ve tırnak gibiydik, şoku attattıktan sonra gerçeği anlayacaksın ve kabullenemeyeceksin,ama hepimizin başına Birgün gelecekti,bir şekilde dayanacaksın,Allah onunda gücünü veriyo, ve hayatın boş ve dünyanın yalan olduğunu anlayacaksın,elimizden geldiğince acını paylaşmamız gerekiyor, cennette mutlu olsun inşallah.

• Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.

Peygamber efendimizin de dediği gibi, insan oğlunun öldüğü zaman, bütün amellerinin sevabı üç şey dışında sona erer. Kendisine dua eden hayırlı evlat da bunlardan biridir.

Bu uüzden dua edin, hayırlı bir evlat olun "ki eminim öylesinizdir".

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mekanı cennet olsun dostum Allah yardımcın olsun

• başın sağ olsun abi.

Şu sıralar kabirde bir gece kitabını okuyorum yazarı Seyit Ahmet Uzun. kitabın başlarında ölen kişinin kabir de yaşadıkları ve geride bırakılan evlatların hayırlı işler yapmasının öneminden bahsediyor.
    kitap roman havasında geçiyor.

Alıp okumanızı tavsiye ederim.

• Erkek kardesini kanserden kaybeden birisinin konusu vardi

Hatirlayan atabilir mi

• Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah. Son 2 haftada 3 arkadaşımın babası vefat etti. Çok acı, Allah sabır versin.

• Ben de 6 yıl önce babamı 52 yaşında kanserden kaybettim. Ve babam ölene kadar çevremde kimse ölmemişti. Ne yapılır nasıl davranılır hiç bilemedim. Yıllar geçse de yeri hiç dolmuyor hep hatırlıyorsun hep anıları yanında. Ve şunu anlıyorsun ki hayatta üzüldüğün kızdığın birçok şey boşmuş. Ölüm bu hayatın gerçeği. Allah sabır versin. Şimdi babamın ismini verdiğim bir oğlum var. İsmi onunla yaşıyor

• Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah Allah geride kalanlara sabır versin hocam.

• Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun hocam.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.