Şimdi Ara

Babama akciğer kanseri teşhisi kondu :( (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
248
Cevap
7
Favori
24.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam doktoru değiştirin ameliyat yapılamıyorsa gazetelerde okuyoruz sapa sağlam adama kanser teşhisi konulup ameliyat yapıldığını doktorların derdide para her doktor farklı konuşuyor birisi ameliyat olur der diğeri riskli bölge der aynı diş hekimlerinin yaptığı gibi teknoloji çok ileride oda olmadı yurtdışına muhakkak tedavisi vardır doktoru değiştirin üniversite hastanelerine gidin hocam işin aslını astarını araştırın filmler elinizdeyse başka ü.hastanelerine ulaşın
  • kardeşim allah acil şifalar versin. Hep duyuyoruz kanseri yenip hayatına devam edenleri. Neden baban da onlardan olmasın ki.
  • Allah şifa versin inşallah. Güçlü olmaya çalışın aile olarak, erken tedavi hayat kurtarır bunu unutmayın.
  • adam kader nedir bilmiyr gelmiş burada benle tartışıyor.
    bu işin bedeli de kanser olmak.
    ben kimmiyim kel kafalı 10 yılda kaldıran muz cümhüriyeti sultanı
  • Allah acil şifalar versin inşallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhanbilgin

adam kader nedir bilmiyr gelmiş burada benle tartışıyor.
    bu işin bedeli de kanser olmak.
    ben kimmiyim kel kafalı 10 yılda kaldıran muz cümhüriyeti sultanı

kım oldugunu bı solesene allah rızası için...
  • Allah acil şifalar versin kardeşim moralini bozma inşallah hayırlısı olur dua et bu arada ameliyatla o kitle alınıyor diye biliyorum tabi doktor daha iyi bilir ama doktordan doktorada fark oluyor isterseniz başka bir doktora gidin
  • Allah şifa versin inşallah babanız çabuk iyileşir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah acil şifalar versin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zoolander99

2 aydır oksuruk sikayetlerı vardı babamın, akcıger rontgenı cektırdık hıcbırsey cıkmadı, daha sonra allerjik astıma baglı oksuruk olabılır dendı ılaca basladı ancak hıcbı deısıklık olmayınca annem suphelendı ve tomografı cektırttık. Sonucunda sağ akcıger lobunda kanserlı hucre oldugu ve lenf bezıne sıçrama yaptıgı tespıt edıldı. 2. evrenin sonu 3. evrenın başıymıs. Vucudun baska hıcbıyerınde ,beyın de dahil olmak uzere sıcrama olmadıgı saptandı. Babam 55 yasında ve 25 yasında sıgarayı bırakmıstı ve asla sıgaralı ortamda bulunmadı sımdıye kdr. Bu haberlerı pzt gunu aldık ama bıraz olsun sakinleşmeyi bekledım ve su anda bu konuyu açmak ıstedım. Amelıyat edılemıyor sıçrama oldugu için, ve hayati yerlere yakın oldugu için. Bu durumda kemoterapi ve (veya) radyoterapı tedavisi gorecek. Bu da yrn bellı olucak ve tedavıye baslanıcak hemen. Genel durumu ve morali fazlasıyla iyi. Aşırı derecede stresli bir iş hayatı vardı, turkıyenın onde gelen sırketlerınden bırınde ust duzey yonetıcı olarak calısıyordu. Acilen işlerden elini eteğini çekti bu hafta, bioenerji terapisi vs vs tarzı destek tıp adı verilen yöntemler uygulandı bile sımdıden. Merak ettiğim şey şu: en kotunun ne olduğunu çok iyi biliyorum ve buyuk ihtimalle sonun nasıl olucagını da bılıyorum. Ama milyonda 1 kucuck bi umut bile varsa, daha dorusu bu kucucuk ihtimali tutturup bu illeti yenen veya minimize ederek uzun yıllar huzurlu yasayabılen bi tanıdığı, yakını kimsesi olan varsa yorumlarınızı beklıorum arkadaslar..

Allah şifa versin. Babanın önünde güler yüzlü ol,kesinlikle bu hastalığın en büyük silahlarından biri de mutluluk.

• Öncelikle çok geçmiş olsun.
    1-Başka bir doktora gidin, tedavi konusunu iyice araştırın.
    2-Annem 3.evrenin son safhasındaydı,göğüs kanseri,kurtuldu. Akabinde,kemik kanserine yakalandı,"0" kırıkla atlatmak üzereyiz. Göğüs kanseri geçirdikten sonra bir defa sağ omzunu çatlattı,kol altındaki lenfler temizlendiğinden çok ciddi ödem oluştu,kemik kanseri araya girince tedavisi kesildi.Kemik tedavisi bittiği an,ödem onkolojisine girecek
    3-Biliyorum,çok zor.Ama güçlü durmaya çalışın. Hem kemoterapi,hem de radyoterapi,hastayı "bedenen ve ruhen" çok yorar. İşin klinik kısmını hiç söylemiyorum. Klişe,lakin,moral gerçekten çok önemli. Onun yanında olduğunuzu,tıp ve insan anatomisi izin verdiği sürece,onun hayatından asla vazgeçmeyeceğinizi gösterin.
    Siz babanız için kavga ettikçe,o da sizin için yaşama tutunacaktır.Müsterih olun.
    Ve tavsiyem... Onu ne kadar sevdiğinizi gösterin...
    1 yıldır,hayatımın tamamını erteledim. Çok borçlandım,30 kilo aldım,klinik bir psikolog'dan yardım alıyorum,çok ciddi "uykusuzluk" sorunum var,saçlarım döküldü falan filan. 26 yaşında biri için,bunlar önemli kayıplar.
    Ama umrumda değil. Borç ödenir,kilo verilir,sorunlar uçar gider. Annem iyi,ve daha iyi olmak için dövüşüyor,bu bana yeter. Siz de bir çok şeyden feragat edeceksiniz,etmek zorunda kalacaksınız. Şunubilin,yeter;
    Babanız,bu hastalığı yenecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: swashbuckler55

Öncelikle çok geçmiş olsun.
    1-Başka bir doktora gidin, tedavi konusunu iyice araştırın.
    2-Annem 3.evrenin son safhasındaydı,göğüs kanseri,kurtuldu. Akabinde,kemik kanserine yakalandı,"0" kırıkla atlatmak üzereyiz. Göğüs kanseri geçirdikten sonra bir defa sağ omzunu çatlattı,kol altındaki lenfler temizlendiğinden çok ciddi ödem oluştu,kemik kanseri araya girince tedavisi kesildi.Kemik tedavisi bittiği an,ödem onkolojisine girecek
    3-Biliyorum,çok zor.Ama güçlü durmaya çalışın. Hem kemoterapi,hem de radyoterapi,hastayı "bedenen ve ruhen" çok yorar. İşin klinik kısmını hiç söylemiyorum. Klişe,lakin,moral gerçekten çok önemli. Onun yanında olduğunuzu,tıp ve insan anatomisi izin verdiği sürece,onun hayatından asla vazgeçmeyeceğinizi gösterin.
    Siz babanız için kavga ettikçe,o da sizin için yaşama tutunacaktır.Müsterih olun.
    Ve tavsiyem... Onu ne kadar sevdiğinizi gösterin...
    1 yıldır,hayatımın tamamını erteledim. Çok borçlandım,30 kilo aldım,klinik bir psikolog'dan yardım alıyorum,çok ciddi "uykusuzluk" sorunum var,saçlarım döküldü falan filan. 26 yaşında biri için,bunlar önemli kayıplar.
    Ama umrumda değil. Borç ödenir,kilo verilir,sorunlar uçar gider. Annem iyi,ve daha iyi olmak için dövüşüyor,bu bana yeter. Siz de bir çok şeyden feragat edeceksiniz,etmek zorunda kalacaksınız. Şunubilin,yeter;
    Babanız,bu hastalığı yenecektir.

allah razı olsun kardes, ve acil sıfalar dılerım, hıc sorun dııl sacım dokulsun kılo da alım onemlı dııl yeterkı babamı ıyılestırebılelım. moral cok onemlı bunun aılecek bılıncındeyız.

• şifa dileklerinde bulunan herkesden allah razı olsun, hepınıze sevdıklerınızle beraber uzun mutlu ve saglıklı bır yasam nasib etsin Yüce Allah inşallah...
  • Allah yardımcınız olsun Allah düşmanımı bile sevdikleriyle sınamasın. Moralinizi bozmayın siz güçlü durun ki babanızda sizin için mücadele etsin o da güçlü olsun. Allah acil şifalar versin...
  • Hocam öncelikle Allah yardımcın olsun.

Sakın umudunu kaybetme.Ve cidden bu hastalıkta moral çok önemli.Placebo ilaçlarla iyileşme gösteren kanser hastaları var.Moral bütün ilaçlardan önemli.

Destek olun sevdiği şeyleri yapın.En olmadı sırtını sıvazlayın kafanızı dizine koyun o bile etki eder.

Tanıdığım komşum kurtuldu bu hastalıktan.Senin baban gibi akciğer kanseri hastasıydı.Tedavi oldu.Adam kafasına koydu ben torunlarımı sevecem torunumu göreceğim diye.

Şimdi torunuyla top oynuyor adam.Sakın ümidinizi kaybetmeyin.
  • uzaktan bir akrabamda akciğer, beyin ve birkaç bölgeyede sıçramış kanser vardı tedavi oldu ve iyileşti şuan hayatını normal devam ettiriyor umarım babanda iyileşir Allah acil şifa versin
  • öncelikle Allah acil şifalar versin..doktorların pembe tablo çizmeyenine kulak verin öncelikle...benim annem de aynı şekilde göğüste kitle bulundu 2005 yılında akabinde lenf bezlerine sıçradı tümör (kötü huylu) 2007 e kadar normaldi kemoterapi aldı radyoterapi aldı fakat 2007 de ne olduysa gece uyanmaları arttı,çift görme,konuşmada sıkıntı,yürürken denge kaybı gibi şikayetleri olmaya başladı fakat bizde doktora gittiğimizde mr çektirmemiz istendi...mr sonucu kötü çıktı beyinde beyin sapına tutulum gösteren tümör tespit edildi ve ben inanılmaz bir araştırmaya gittim bu konu ile ilgili...Aynı durumda aynı tipteki tümöre sahip hastalar en fazla 2-3 yıl yaşar deniyo bilimsel makalelerde hatta ankaradaki bir takım doktorlar 1-2 yıl şekilde ömür olarak konuşuyolardı...annem bir dizi ışın tedavisi,belli zamanlarda cyberknife tipi tedaviler oldu tümör büyüdü küçüldü büyüdü küçüldü büyüdü küçüldü artık annemde bıktı geçen seneye kadar aslında bir ton şikayeti vardı ve artık yürüyemez hale geldi sonrasında gündüz en basit bir tuvalete biz annemizi götürürkende elimizde bayılmaya başlayınca...işte artık bir beyin ameliyatı olması gerektiği gündeme geldi ve biz ankarada özel bir hastanede(devlettede yaptırabilirdik fakat içimiz rahat olsun diye özele gittik) yaptırdık..Sonuç tümörün tamamı çıkarıldı denildi ve bayılmaları artık yok fakat çift görme,his kaybı,belden aşağısı kısmi felç,konuşmada bozukluk,duyma %20 seviyelerinde şekilde şu anda hayatına devam ediyor..Ben hiç bir zaman annemin hasta olduğuna inanmadım ve hasta muamelesi yapmadım.Hayatın bir parçası olarak gördü annem ve hergün düzelebileceğine inanıyor..bende hep anlatıroum bu düzelmeye işaret vs vs kısaca ikna ediyorum her kafasına olumsuz bir şey takıldığında...

Bu anlattıklarımın içinde uzun uzun anlatacağım aslında çok şeyler var fakat burada kimsenin okuyacağını sanmadığım için yazmak istemiyorum..Konuyu açan arkadaşı çok iyi anlıyorum ve bunun bir süreç olduğunu herşeyin eskisi gibi olacağını bilsin..Bu hastalık gerçekten düzeltilebilinecek bir hastalık...

Konuyu açan arkadaş bana herzmaan buradan ulaşabilirsin bana sormak istediğin ne varsa sorabilirsin ankarada yaşıyorum kolay gelsin

• Allah şifa versin kardeş. bu hastalığın ilacı moral
  • çok geçmiş olsun
  • sagolun arkadaslar.. ben herseyımı feda etmeye hazırım, babamı iyi etmek ıcın elımızden gelenden fazlasını yapıcaz ve Allah'ın izniyle kazanıcaz.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.