Şimdi Ara

Babama akciğer kanseri teşhisi kondu :( (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
248
Cevap
7
Favori
24.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Zoolander99

2 aydır oksuruk sikayetlerı vardı babamın, akcıger rontgenı cektırdık hıcbırsey cıkmadı, daha sonra allerjik astıma baglı oksuruk olabılır dendı ılaca basladı ancak hıcbı deısıklık olmayınca annem suphelendı ve tomografı cektırttık. Sonucunda sağ akcıger lobunda kanserlı hucre oldugu ve lenf bezıne sıçrama yaptıgı tespıt edıldı. 2. evrenin sonu 3. evrenın başıymıs. Vucudun baska hıcbıyerınde ,beyın de dahil olmak uzere sıcrama olmadıgı saptandı. Babam 55 yasında ve 25 yasında sıgarayı bırakmıstı ve asla sıgaralı ortamda bulunmadı sımdıye kdr. Bu haberlerı pzt gunu aldık ama bıraz olsun sakinleşmeyi bekledım ve su anda bu konuyu açmak ıstedım. Amelıyat edılemıyor sıçrama oldugu için, ve hayati yerlere yakın oldugu için. Bu durumda kemoterapi ve (veya) radyoterapı tedavisi gorecek. Bu da yrn bellı olucak ve tedavıye baslanıcak hemen. Genel durumu ve morali fazlasıyla iyi. Aşırı derecede stresli bir iş hayatı vardı, turkıyenın onde gelen sırketlerınden bırınde ust duzey yonetıcı olarak calısıyordu. Acilen işlerden elini eteğini çekti bu hafta, bioenerji terapisi vs vs tarzı destek tıp adı verilen yöntemler uygulandı bile sımdıden. Merak ettiğim şey şu: en kotunun ne olduğunu çok iyi biliyorum ve buyuk ihtimalle sonun nasıl olucagını da bılıyorum. Ama milyonda 1 kucuck bi umut bile varsa, daha dorusu bu kucucuk ihtimali tutturup bu illeti yenen veya minimize ederek uzun yıllar huzurlu yasayabılen bi tanıdığı, yakını kimsesi olan varsa yorumlarınızı beklıorum arkadaslar..

Öncelikle büyük geçmiş olsun. Allah şifa versin.
    Benim çok sevdiğim hatta yanında büyüdüğüm bir abim var. Onun babasına kara ciğer kanseri teşhisi konmuştu ki bu adam namazında niyazında birisi Allah rahmet eylesin adama 1 yıl ömür biçmişlerdi ve 6 yıl çokta keyifli yaşadı. Beni kovalardı da o derece gücü kuvveti yerindeydi. Bitkisel ilaçları araştırmanızı öneririm. Çok faydalı ilaçlar var ve adem abime kalırsa o bitkisel ilaçlarla 6 yıl ayakta kaldı. Dahası da var bu adam kanser yüzünden değil eceli ile hakkın rahmetine kavuştu. Allah'tan ümit kesilmez. Mutlaka bitkisel ilaçları araştırın. Tekrar geçmiş olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: GoGear2

geçmiş olsun kardeşim

tesekur ederım eksık olmayın...
  • Büyük geçmiş olsun,Allah şifa versin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre-12

quote:

2 aydır oksuruk sikayetlerı vardı babamın, akcıger rontgenı cektırdık hıcbırsey cıkmadı, daha sonra allerjik astıma baglı oksuruk olabılır dendı ılaca basladı ancak hıcbı deısıklık olmayınca annem suphelendı ve tomografı cektırttık. Sonucunda sağ akcıger lobunda kanserlı hucre oldugu ve lenf bezıne sıçrama yaptıgı tespıt edıldı. 2. evrenin sonu 3. evrenın başıymıs. Vucudun baska hıcbıyerınde ,beyın de dahil olmak uzere sıcrama olmadıgı saptandı. Babam 55 yasında ve 25 yasında sıgarayı bırakmıstı ve asla sıgaralı ortamda bulunmadı sımdıye kdr. Bu haberlerı pzt gunu aldık ama bıraz olsun sakinleşmeyi bekledım ve su anda bu konuyu açmak ıstedım. Amelıyat edılemıyor sıçrama oldugu için, ve hayati yerlere yakın oldugu için. Bu durumda kemoterapi ve (veya) radyoterapı tedavisi gorecek. Bu da yrn bellı olucak ve tedavıye baslanıcak hemen. Genel durumu ve morali fazlasıyla iyi. Aşırı derecede stresli bir iş hayatı vardı, turkıyenın onde gelen sırketlerınden bırınde ust duzey yonetıcı olarak calısıyordu. Acilen işlerden elini eteğini çekti bu hafta, bioenerji terapisi vs vs tarzı destek tıp adı verilen yöntemler uygulandı bile sımdıden. Merak ettiğim şey şu: en kotunun ne olduğunu çok iyi biliyorum ve buyuk ihtimalle sonun nasıl olucagını da bılıyorum. Ama milyonda 1 kucuck bi umut bile varsa, daha dorusu bu kucucuk ihtimali tutturup bu illeti yenen veya minimize ederek uzun yıllar huzurlu yasayabılen bi tanıdığı, yakını kimsesi olan varsa yorumlarınızı beklıorum arkadaslar..

Benim çok sevdiğim hatta yanında büyüdüğüm bir abim var. Onun babasına kara ciğer kanseri teşhisi konmuştu ki bu adam namazında niyazında birisi Allah rahmet eylesin adama 1 yıl ömür biçmişlerdi ve 6 yıl çokta keyifli yaşadı. Beni kovalardı da o derece gücü kuvveti yerindeydi. Bitkisel ilaçları araştırmanızı öneririm. Çok faydalı ilaçlar var ve adem abime kalırsa o bitkisel ilaçlarla 6 yıl ayakta kaldı. Dahası da var bu adam kanser yüzünden değil eceli ile hakkın rahmetine kavuştu. Allah'tan ümit kesilmez. Mutlaka bitkisel ilaçları araştırın. Tekrar geçmiş olsun.

anneannem de bagırsak kanserı olduu ıcın bıtkısel ılaclarla ılgılı bayag bılgımız vardı ve kullanıorduk, babamdada kullanmaya baslıyoruz

• Allah acil şifalar versin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam metastaz(sıçrama) yokmuş o zaman ihtimal yükselir yaşama.
    bEnim annemde kızamık diye 1 ay ömrü kalmaz denmiş 3 yaşındayken şu an 36 yaşında umudunuzu kaybetmeyin. Bizim ilkokul hocamızda önceden kanserdi.
  • pm at bi ara sana dua ve ilaç tavsiyesi vereyim.....
  • geçmiş olsun umarım eski haline döner babanız
  • Benim babamında akciğerinde sorun vardı. Aynen 20'li yaşlarda alkol ve sigarayı bırakmış. Birkaç defa kendini kaybetti. Daha sonra aslım başlangıcı olduğunu ve akciğerinden bir parça alınacağını söylediler. Ameliyat oldu. 2-3 sene ilaç tedavisi aldı. Şimdi durumu gayet iyi. Keşke erkenden tehşis edilseydi. Allah yardımcısı olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah şifalar versin. inşallah atlatir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok geçmiş olsun.benimde kardesim lösemi 2 aydan beri bu hastalıkla mücadele ediyoruz,kolay degıl zorlu bir sürece gireceksınız ama asla umudunuzu kaybetmeyin,moral çok önemli,yüce rabbim acil şifalar verir inşallah.
  • üstat bambaşka bir şeyi araştırıyordum tesadüfen başlığı gördüm bugün de cuma inan çok dua ettim inşallah Allah'ın izniyle hayırlısıyla baban iyileşir inan çok sarsıldım çok dua ettim rabbim yardımcınız olsun inşallah tez zamanda görülmemişe döner.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Emre-12

quote:

anneannem de bagırsak kanserı olduu ıcın bıtkısel ılaclarla ılgılı bayag bılgımız vardı ve kullanıorduk, babamdada kullanmaya baslıyoruz

tavsiyem ne olursa olsun doktora danışmadan kullanmayın yine de... gerçi sizde böyle yapıyosunuzdur ama yinede uyarayım dedim

• Rabbim acil şifalar versın kardesım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş benim dedem 2 yıl savaştı fakat yaş itibari ile kazanamadı.
    Hiç dert etme Dedem'e 1 hafta demişlerdi kafamı direksiyonlara vurmuştum fakat 1,5 yıl rahat , rahat geze geze yaşadı . Sıkıntıları olmazsa baya yaşayabilirdi , tedavileri aksattı .

73 yaşındaydı.
  • Allah yardımcınız olsun , acil şifalar versin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xginxa -- 3 Mayıs 2013; 19:07:17 >
  • Geçmiş olsun kardeşim. Allah acil şifalar versin.
  • Geçmiş olsun
  • geçmiş olsun öncelikle moralinizi bozmayın bu hastalıkla uzun yıllar yaşayan ve yenen insanlar var
  • Kardeşim geçmiş olsun.. Gerçekten bi sen kadar üzüldüm. Hiç moralini bozma ya hayatta neler oluyorr neler.. :) Canın ne zaman sıkılır ederse bana ulaşabilirsin. Numaram profilimde. Muabbet felan ederiz. Dertlesebilirsin. Dualarımız baban için ;)
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.