Şimdi Ara

Babama akciğer kanseri teşhisi kondu :( (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
248
Cevap
7
Favori
24.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Allah yardım etsin kardeşim. Unutma her işte bir hayır vardır. Akciger kanserini ugraslar sonunda önce durdurabılır sonrada tamamen yok edebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zoolander99

sagolun arkadaslar.. ben herseyımı feda etmeye hazırım, babamı iyi etmek ıcın elımızden gelenden fazlasını yapıcaz ve Allah'ın izniyle kazanıcaz.

Hocam cidden çok üzüldüm insan annesinin babasının değerini böyle anlıyor sanırım. Ben de bana küfür etti diye babama kızıyordum oysa ki :( benimkide 45 yaşında 25 senedir sigara içiyor ama bu sene bırakacak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum allah acil şifa versin Allah'tan umut kesilmez.
  • Bende babami 4 sene once beyin kanserinden kaybettim.fakat vefatindan sonra arastirdigim vs kadari ile buyuk ihtimal vucudunun baska yerlerinde de tumor vardi.belki de asil tumor baska yerdeydi en son beyine gecti.
    siz siz olun kesinlikle tek bir doktora bagli kalmayin.benim o zaman ki durumum,babamin yaninda olamamam ( 2. esinden dolayi vs ) adam 1 kez gun yuzu goremedi.Bu tur hastaliklarda moral,mutluluk cok onemli.Ve hepsinden de en onemlisi maddi durum.Bu hastalik icin bir doktora gittiginizde ne yazik ki doktorlar elini ovusturuyor once..Ornegin bizim gittigimiz ssk doktoru ssk hastanesinde babama bakamayacagini muayenehanesine gitmemis gerektigini orda daha fazla techizat oldugunu soyluyordu.Ssk da ucretsiz yapma imkanimiz varken her seferinde 500 tl veriyordum.( genelde 10 gunde bir) ve muayenehanesine gittigimizde tek yaptigi babama elini kaldir kolunu kaldir olayiydi.Dusunun yani doktorlarin bakis acisini.Bu yuzden sakin tek doktora bagimli kalmayin.
    Diger konu ise bir evlat olarak,bir erkek olarak kendinizi babaniz olmadan ayakta kalmaya alistirin.Ve babanizin basinizda oldugu her gun icin sukredin.Ben 15 yasindan beri calistigimdan dolayi 27 yasinda babami kaybetitgimde hayatimda gecim sikintisi olarak bir degisiklik olmadi.Ancak okuyor olsaydim ve babamin eline bakiyor olsaydim bitmistim belki de..Yasayacaklariniz icin devamli hazirlikli olun ve babanizi mutlu etmekten baska bir sey dusunmeyin.
    Bir de yasayan birisi oldugum icin babamin vefatindan 4 sene gecmesine ragmen halen hastaligin verdigi sikintiyi yasiyorum.Her gece degilse de 2 gecede bir aklima geliyor acaba bende mi o sekilde vefat edecegim? En ufak rahatsizligimda konuyu oraya bagliyorum..Resmen hastane,doktor fobisi olustu.Bu yuzden hem babaniza hem de kendinize dikkat edin.Bu hastalikta 6 ay yasayan da var 5 senedir turp gibi ayakta olanda.
    Ve de emin olun bu yasayacaginiz surec hayatinizin en zor sureci olacak.Bu surec esnasinda ogrendiklerinizle cok cok daha kuvvetli birisi olacaksiniz.Ve emin olun bu olay harici yasayacaginiz diger sikintilar icin gulup gececeksiniz.Bunu ancak yasayan bilir.

• Keske Ayni durum benim pederin basinada gelse
    Edit:sadece basligi okudum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun allah şifa versin...
  • Teyzeme de 4 sene önce kanser teşhisi konulmuştu, çok zor günler geçirdik ama şu anda bir sıkıntı yok. Tek tavsiyem doktora bağlı kalmayın, atladıkları şeyler olabiliyor, birçok hastahanede birçok doktorla görüşün.
  • Kardeş allah babana acil şifalar versin.
  • Şunu bir araştır.Belki türkiyeye gelmiştir.Doktorun ismide geçiyor yazıda olmazsa bulup sorarsın.

Kanser tedavi sil baştan
  • Geçmiş olsun.

12 yıl önce çok yakın bir arkadaşımın babasına da aynı teşhis kondu. Ailesine her duruma hazırlıklı olun, ileri evre denmişti. Allah'a şükür atlattı ve hala yaşıyor. Tamam ciddi bir hastalık ama, sakın moralini bozma. İnşallah baban da atlacaktır
  • Allahtan umit asla kesilmez acil sifalar diliyorum

• Geçmiş olsun kardeşim allah babana acil şifalar versin.
  • arkadaslar tekrar tesekkur ederım ıyı dıleklerınız ve gonderdıgınız inerji ve dualar ıcın...bugun ılk defa parca alındı ve sevınılıcek bazı durumlar var, cok fazla dıllendırmıyorum nazar değdirmiyeyim diye ama sevınılıcek bısıler cıktı allahasukur...lutfen temız kalbınızle aynı sınerjıyı yollamaya devam edın. yuzum guldu ılk defa 4 gunden berı :)
  • Annem babam oksurse gece uyuyamam bisimi var vs korkarim.
    Senin durumun cok daha zor
    Allah yardimcin olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun kardeşime.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hydrogena

Geçmiş olsun kardeşime.

cok teserkkur ederım kardesım,Allah hepımızı bu ılletten korusun
  • Rabbim yardımcınız olsun.. Allah babana şifalar versin.
  • Geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin.
  • geçmiş olsun, can çıkmadık benden umut kesilmez derler, sakın ümitsizliğe kapılmayın. moral en önemli şey bu konuda.
  • geçmiş olsun kardeşim

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.