Şimdi Ara

Babamı sarıda geçtin diye kandırmışlar yardım!!!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar babam kaza yapmış çok şükür can kaybı yok
    kavşaktan geçerken sarı ışık yanmış duramamış geçmiş yandan vurmuşlar sonrada sarıda geçti diye sigorta ekspertizine yanındaki arabadakilerde şahitlik etmiş bizim baba beyide saf bulmuşlar

yahu bu adama kırmızı yanmadan onlara nasıl yeşil yandı acaba
    normalde kavşaklarda kırmızı yanar 5-10 saniye sonra diğer tarafa yeşil yanar

lütfen arkadaşlar şimdi kime şikayet etmemiz lazım yardımcı olur musunuz

• onlar haksız olabilir ama baban neden saf olsun babanda haksız.Geçmiş olsun
  • _K_A_İ_N_ kullanıcısına yanıt
    benim babam sarıda geçerken o adamlar kırmızıda geçiyor ama bütün masraf babama patlıyor bence haksızlığı daha iyi irdelemek lazım saolun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enes P.

benim babam sarıda geçerken o adamlar kırmızıda geçiyor ama bütün masraf babama patlıyor bence haksızlığı daha iyi irdelemek lazım saolun

Kardesim tutanakta bunlari yazdiysaniz sikinti yok. Karar verip ona gore suc kimde belirleyecekler. Sonuc belli oldu da suc yuzde yuz size mi verildi ? Bu tarz kazalarda buyuk ihtimal 2 tarafa da suc veriyolar yuzde 30 , 70 - yuzde 50 50 gibi sonuclar cok cikiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baban sarıda geçtiyse kesinlikle suçu babana yıkamazlar. Baban sarıda geçerken diğer tarafa yeşil yanması imkansız. Kırmızı yandıktan 3 4 saniye sonra diğer tarafa yeşil yanar böyle hatırlıyorum. Adamcağızı tek ve saf bulmuşlar. Parayı ona yıkmaya çalışıyorlar. Tutanakta sarıda geçtiğini yazarsanız haklı olduğunuz ortaya çıkacaktır. Hele birde kamera falan varsa haklı olduğunuz ortaya çıkar.
  • İmza attıysa biraz sıkıntı kardeş. Ama heralde geri çekebilir. Şahit nasıl sarıda geçip geçmediğini görebiliyor sarı dediğin ışık 3 5 saniye yanan birşey. Biraz yalancı şahitlik gibi geldi.
  • o kişi karşıdakini saf görüp haksız yere bastırıyorsa herşeyi yazarım kardeşim benim anam bacımda o şerefsizliği yapmaz

ama belli ki aynı haltı sende yemişsin şimdi abazan diyince zoruna gidiyor
    ayrıca babama laf söylemekte sana düşmez haddini bil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şahit olan arkasından gelen araç oda kırmızıda geçti söylese kendide ceza yiyecek

napım kardeşim babam hakkaniyetli davranmış gerçeği söylemiş bizde mi yalan söyleyelim gidip bende babama yalancı şahitlik yapayım o zaman

hiçbir kimse bu adam sarıda geçerken sana nasıl yeşil yanıyordu demeyecek mi bu kadına şimdi
    bu kadar bilir kişi inceliyor neyi biliyorlarmış bu bilir kişiler acaba
  • Tramerden kesin karar çıktı mı?

Babanız şayet tutanağa ben sarıda geçtim yazdıysa bir şey çıkmaz.

Ama ben sarıda geçtim.Ben suçluyum yazdıysa durum değişir.

Ama sadece sarıda yazdıysa o duruma göre görevli kişi inceler.

Sonuç gelmediyse bu kadar cellalenmenize gerek yok.

Bu arada yöneticilere söyleyin konuyu OTOMOBİL GENEL'e taşısınlar.Daha rahat yardım alırsınız.
  • Automobilista kullanıcısına yanıt
    hocam Allah razı olsun
    sarıda yazdı ama ben suçluyum yazmadı doğal olarak ama tamirci bile sen suçlusun diyip işleme başlamış %1 hak payı veren yok bize napayım endişeleniyorum

benim asıl endişem torpillilerin kaynadığı işini düzgün yapan adamın dolduğu bu ortamda bu adama sarı yanarken sana nasıl yeşil yanıyordu sorusunu akıl edecekler mi yoksa geçiştiren birisi çıkıpta haksızsın diyip bakmadan haksızlığımıza mı onay gelecek
  • Enes P. E kullanıcısına yanıt
    Babanız sadece sarı yazmış.

Kontrol eden kişi buna bakar.

Ha şayet yine size suç verirse.İtiraz da bulunursunuz olay çözülür.

Çok kuşkulanıyorsanız.Yarın sigortacınızı arayıp sorun böyle böyle bir durum var.

Bir de bu konu hususunda kurallar internet ortamında mevcut araştırıp bulun derim.

İlla sarıda geçen vardır.
    sigortacı %100 sen suçlusun diyor adamın bişeyden anladığı yok ki
    Sigortanızın ana merkezini arayıp sorun ya da;

Şurada Tramer adresi var.Arayıp durumu anlatın.Bu tarz durumda kim haklı olur diye sorun.

Tahminim size yardımcı olacaklardır.
    şuradaya link koyacaktın herhalde hiçbir kelimeden link çıkmıyor
    Kusura bakmayın linki yapıştırmayı unuttum:

https://www.sbm.org.tr/tr/Sayfalar/Iletisim.aspx
    yok hocam trollemeden güzelce yardımcı oluyorsun bi linkin lafımı olur ne kusuru

yalnız bu istanbul ben kayserideyim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.