Şimdi Ara

babamın dayısından ilahiat okumama karşı mükemmel teklif

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ailenın en buyuk erkek cocuguyum torun olarak babamın dayısı var hacı dayı derız ona bana bu yıl ilahiat okumam malum partinin taraftarı olmam durumunda okulu bıtırınce 1 araba galerısı 2 tane 2 katlı marketını 3 tane dairesını antalyadaki tripleks villasını bankadaki 380 bin tlsini ve antika arabasını bırakacagını ek olarak galerısındekı 2001 model ferrarıyı verme sözü verdı veişin garıbı ben dınle alakalı bırı degılım teklıf guzel geldi bıraz zor durumda kaldın ygs puanlarım çok güzel aklımda veterinerlik vardı.

Bankadakini geçin galerının aylık 250 300 bin tl geliri var marketlerınde 20 30 bin var ancak dayı suan bu parayı bıze vermıyo özellıkle bana vakıflara bagıslıyor her ay 150 200 bin tl kazancını.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okyanusunincisi -- 8 Nisan 2016; 20:05:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tamam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • onları alınca zaten dinden çıkarsın
  • O kadar şey veriyorsa bölüm bitiririm sonra parayı yerim çalışmam
  • CSB
  • Ne alaka csb hayatında ilk kez mi zengin gördün karrdeş zengın olan ben degılım adam zaten ölecek malınımı umursasın torununun ilahiat okumasınımı.

• okumayın aylık 300 bin lira geliri olan aktroll amca

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • uyumak istemeyen adam U kullanıcısına yanıt
    Kardeş hayatımda sızın kadar fakir ruhlu adam görmedim bende fakırım ama bu ınsanlar gırısımcı ve 300 bin tl ayık gelır hıc bısey zaten bı galerıde 4 5 araçsatsan ayda bu kadar gelırın olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: okyanusunincisi

Kardeş hayatımda sızın kadar fakir ruhlu adam görmedim bende fakırım ama bu ınsanlar gırısımcı ve 300 bin tl ayık gelır hıc bısey zaten bı galerıde 4 5 araçsatsan ayda bu kadar gelırın olur.
    quote:

Orijinalden alynty: okyanusunincisi

Karde? hayatymda syzyn kadar fakir ruhlu adam görmedim bende fakyrym ama bu ynsanlar gyrysymcy ve 300 bin tl ayyk gelyr hyc bysey zaten by galeryde 4 5 araçsatsan ayda bu kadar gelyryn olur.

karde? bizimkilerde galeri i?i yapyyoda 150 200 bin tl sini nasyl vakyflara ba?y?lyyo? Do?u? otomotiv flanmysynyz siz? 300 bin 200 bin tl yok öyle galericilikte bi kar,o kadar kar ediyosan zaten market i?iyle u?ra?massyn bile ama zaten edemessin diyorum üstüne basa basa.Vergilere stopajlara flan hiç girmek istemiyorum karde?im.Bu forum salak de?il ama güzel csb :) Sen veterinerde olamassyn muhtemelen,2 senelik su ürünleri oku,hayyrly i?ler :)

• quote:

Orijinalden alıntı: okyanusunincisi

Ailenın en buyuk erkek cocuguyum torun olarak babamın dayısı var hacı dayı derız ona bana bu yıl ilahiat okumam malum partinin taraftarı olmam durumunda okulu bıtırınce 1 araba galerısı 2 tane 2 katlı marketını 3 tane dairesını antalyadaki tripleks villasını bankadaki 380 bin tlsini ve antika arabasını bırakacagını ek olarak galerısındekı 2001 model ferrarıyı verme sözü verdı veişin garıbı ben dınle alakalı bırı degılım teklıf guzel geldi bıraz zor durumda kaldın ygs puanlarım çok güzel aklımda veterinerlik vardı.

Bankadakini geçin galerının aylık 250 300 bin tl geliri var marketlerınde 20 30 bin var ancak dayı suan bu parayı bıze vermıyo özellıkle bana vakıflara bagıslıyor her ay 150 200 bin tl kazancını.

Temiz bir ateist Kardeşimiz olarak özgür düşünceni para karşılığı satma. Unutma ki ateist olmanın en büyük gereklerinden birisi de özgür düşüncedir

Ama olacakları söyleyim; o paraya düşüncesini bırak şeyini* bile verir...
    * hayatını

Bu arada ufak da bir ekleme yapayım;
    FAKE and NEŞELİ!..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi addidas_85 -- 8 Nisan 2016; 20:31:01 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.