Şimdi Ara

babamla birbirimize girdik (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
0
Favori
3.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu topici görünce DH ANNE VE BABA KUZULARI TOPİCİ ACALİM LÜTFEN
  • ya bende babamı pek sevmem kızarım ama,elimden geldiğince saygılı olmaya çalışırım.küfür ettiğin için özür dilemelisin.gerçekten baban belkide sonradan başına gelebilecek sorunları hesaplamıştır.iyice nedenini sorsaydın.belkide senin başka şeylerle daha fazla uğraşmanı istediği içindir.vallahi ölse diyelim(allah başından eksik etmesin)çok pişman olursunyapma etme.özür dilemelisin
    quote:

Orjinalden alıntı: 15li

binanın altındaki kafeden internet baglantısı çektim ayda 25 ytl ye parasınıda ben ödeyecegim babam olmaz dedi bende küfürü bastım çıktım evden şu an abimlerde kalıyorum 2. memur atamalarında bi yere yerleşirsem memleketi terkedecegim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kenshi

Babamın 1 dediğini iki ettigim gun Allah canımı alsın inş.

ana babaya hürmet göreviniz olsun inşallah

Ağzına sağlık
  • Baba ne yaparsa yapsın , ne kadar art niyetli olursa olsun küfredilecek birisi değildir.Baba yoldan geçen birisi değil , senin sıra arkadaşın değil , dostun değil.Senin hayata gelmende büyük emeği geçen, bu yaşına kadar sana bakmış birisi.İster ayyaş olsun , ister kötü niyetli olsun farketmez hiçbir anne baba küfür edilcek insanlar değillerdir.Ama ne yazıkki milletimiz daha bazı şeyleri kavrayamamış.Bazı kavramlar suyun dibine batmış.
  • yav buraya kaç kişi yazı yazmış arkadaş ilk yazılardan sonra kimseye cvb vermemiş.
    O kararını almışmı ne?
    Ama aklı olan insan bi kere düşünür.
    Düşünmeden hareket etmissin biraz düşün ve kalbinin sesini dinle heee bu sesi dinlerken objektif ol.
    Yoksa bi b...ka yaramaz.
    Kafanı kullan Onlara herzaman ihtiyacın var.
    Yav başlarım... netine binanın altında cafe varmış bide kardeş madem eve almaya karşılar sende canın istediğinde in aşağı gir nete al sana çözüm neden kalp kırıyon yav...

edit: imla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KOMİKİM -- 11 Ocak 2007; 18:57:39 >
  • Küfür ettin babana,bu kadarmı vicdansızsın?
  • arkadaşlar @15li gitti babasından özür dilemeye, adamın siniri geçmemiş olacak ki hastahanelik etti herhalde...
    baksana adam konuyu açtı, cevap yazan yazana ama @15 li den haber yok, adam kayıplara karıştı !!!!!!
  • nerden bilion olum ozur dilemeye gittiğini gitseydi haberi gelirdi ben bole boyle ya dayak yedi ya öldü yada babasi affetti ya babalar bagirirlar cagirirlar doverler ama evlatlari candan otedir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Climanjaro

arkadaşlar @15li gitti babasından özür dilemeye, adamın siniri geçmemiş olacak ki hastahanelik etti herhalde...
    baksana adam konuyu açtı, cevap yazan yazana ama @15 li den haber yok, adam kayıplara karıştı !!!!!!

Ağzımdan çaldın la....Hazır kimse yazmamışken ben yazim dedim...Konuyu açmış ama @15li ortalıkta yok dicektim sen yazdın sağlık olsun.....

• baban seni dünyayA getirmek için ne çileler çekmişitİR
    babA gibi yar bağdat gibi diYAR OLMAZZ
  • Cenabı Allah Acil Şifalar Versin Bende Bir Baba Olarak Anne Babama Hiç Bir zaman karşı gelmedim bu dünyada tek dileğim onların hayır dualarını almak ama konuyu acan arkadas ortalarda yok birde dikkatimi çeken şu oldu imzasına 8800GTX ekrankartı yazan biri için 25 ytl lik internet sorun olmasa diye düşünmeden edemiyorum yanlış düşünüyorsam hepinizden ve arkadastan özür dilerim
    quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

saolun arkadaşlar konunun önüne geçmek istemem ama babasına küfreden arkadaş odaklı , herkes okusun istedimm ve ders alsın istedimm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-93911FC7B -- 11 Ocak 2007; 19:26:16 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: crackbaba

quote:

Orjinalden alıntı: Climanjaro

arkadaşlar @15li gitti babasından özür dilemeye, adamın siniri geçmemiş olacak ki hastahanelik etti herhalde...

Ağzımdan çaldın la....Hazır kimse yazmamışken ben yazim dedim...Konuyu açmış ama @15li ortalıkta yok dicektim sen yazdın sağlık olsun.....

heeheheee
    olsun be dostum, bidahaki sefere sen önce davranırsın....

@gmbatsu
    arkadaşım o yazıyı espiri olsun diye yazdığım herhalde anlaşılmıştır,
    ben 15li nin çetelesini tutmuyorum, nerden bileyim nereye gittiğini.
    Ayrıca "nerden biliyon oğlum" tarzı konuşmalar pek yakışmıyor.
    lütfen biraz daha dikkatli seçelim kelimelerimizi.

• quote:

binanın altındaki kafeden internet baglantısı çektim ayda 25 ytl ye parasınıda ben ödeyecegim babam olmaz dedi bende küfürü bastım çıktım evden şu an abimlerde kalıyorum 2. memur atamalarında bi yere yerleşirsem memleketi terkedecegim.

dostum bir anlık sinir bu. Bende de oluyor bazen öldürmek bile istiyorum. Ama inan 2-3 gün sonra sinirlerim yatışınca yine eski babam...
  • dostum tek kelime ile
    eğer annenin babanın bedduasını alırsan
    başın bitten g.. kurtulmaz
  • @climanjaro kusura bakma kardeş seni kırdıysam bende seni dostu veya kankası falan zannettim
  • quote:

Orjinalden alıntı: GM Batsu

@climanjaro kusura bakma kardeş seni kırdıysam bende seni dostu veya kankası falan zannettim

tamamdır arkadaşım sorun yok.
    iyi forumlar dilerim sana.
  • saol hocam sanada iyi eğlenceler dilerim.
  • ben de zamanında böyle bir cahillik etmiştim babamla yumruklaşmıştık hatta iki kere ama suçlu bendim doğrusu...şimdi aramız çok iyi Maaşallah siz de merak etmeyin düzelir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: shainofnight

ben de zamanında böyle bir cahillik etmiştim babamla yumruklaşmıştık hatta iki kere ama suçlu bendim doğrusu...şimdi aramız çok iyi Maaşallah siz de merak etmeyin düzelir...

Allah bozmasin insallah benim basıma böyle bir şey gelmez ve kimsenin başına bişey gelmez.
  • quote:

Orjinalden alıntı: GM Batsu

quote:

Orjinalden alıntı: shainofnight

ben de zamanında böyle bir cahillik etmiştim babamla yumruklaşmıştık hatta iki kere ama suçlu bendim doğrusu...şimdi aramız çok iyi Maaşallah siz de merak etmeyin düzelir...

Allah bozmasin insallah benim basıma böyle bir şey gelmez ve kimsenin başına bişey gelmez.

AMİN...AMİN...AMİN...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.