Şimdi Ara

BABANIZ SİZE LÜKS ARABA ALMIYORSA? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
2.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1. Selim -- 29 Mayıs 2007; 20:19:57 >
  • trilyoner birisi ise 70-80 ytllik araç hafif gelir
    quote:

Orjinalden alıntı: speed need

100.000euro ya gerek yok ki..70-80 milyara altına s2000 veya rx-8 çek hem yeterince dikkat çekersin hemde yeterince sürat yapabilirsin
  • çok normal bir durum; biraz mantık bunun cevabını bulmaya yeter....

delikanlılık çağında 100000€luk otomobil sadece zarar olur senin için...

15-20bin €luk bir araç hem senin işini görür ve babanın da canını sıkmaz bence...
  • babanın koluna girilir,
    dogru ford a gidilir,
    aaa bak baba fiesta ne guzel miş denilir,
    hemde azda yakıyormus denılır,
    oo fiyatıda ucuzmuş denılir,,
    15 bin euroya baba da fit edilmeye calışılır..

ama bunları yapmak için baba denklemının yanına bir şey koymak gerek,
    inşaat diplaması mesala
  • Baban akıllı adammış seni mutlu etmek için 4 tekerli cenaze arabası almıyo demekki. Kız hususuna gelince özenti olma tarzın olsun arabana gelecek kızda sana uzak dursun..Yoksa yarın birgün yanına bir ferrari yanaşır hop bibakmışın manita ferrariye geçmiş bile sende el arabasına binersin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bito -- 29 Mayıs 2007; 21:35:52 >
  • bu yaşta 100.000€ değerinde araca bineceksen ileride hangi arabaya binmeyi düşünüyorsun?
  • Eğer anneniz babanızı gazlıyorsa bu çocuk çok deli sürüyor diye,
    Eğer babanız şirket arabasındayken onu tanımayıp makas attıysanız,
    Eğer 183 km ile ceza yediniz ve ewe geldiyse,

Almaması gayet normal.. O yuzden ailemi suçlu bulmuorm
  • sana bi soru peki sen niye 100000 euroluk araba istiyorsun..
    a) bana 250 beygirden aşşağısı yetmiyor. kuvvetli bi arbam olsun..
    b)kızları ayarlamak daha kolay oluyor diye.
    c)gerektiğinde bana hava atan bi ferrariyle kapışmalıyım diye
    d) çevremi kıskanıyorum. ben niye böyle makinalara binemiyorun diye..

benim sana tavsiyem ucuz bi fiyata 106 gtı alırsın.. süper bi modifiye yaparsın. egsozada son sesi verirsin. emin ol daha mutlu olursun. paraan olduğundada ister bugattiye binersin ister porcheye..
  • şöförlüğünü yeterli bulmuyor olabilir
  • kusura bakmayin ama sizin gibi evladi olan bir Baba bence en iyisini yapiyor

para dunyada kisilerin genel ihtiyaclarini karsilasmak icin kazanilir ve bir amac icin kullanilir.
    ama amaclar kisinin felaketine neden olacaksa o amaclarin ben...

gece gece sinirlendim
  • Babanız sizi zamanında yatılı okulu vermeliydi...
  • Aslında bu biraz olgunluga girer tabikide her 18-20 yaşındaki birisi m3 ve rs4 gibi araçları coğunlukla kaldıramaz ama bu olgunluga erişebilen kişilerde vardr yani bu araçları kaldrıabilecek olgunluga sahiptir
  • git hacker ol, (nasıl olursun bılmem artık)

sonra city bankın , 1.6 trilyon dollar lık toplam mevduat hesabını hortumla,
    daha sonra,
    jp morgan&c. git ordan da 1.3 trilyon $ lık ticarii mevduatı hortumla,
    dha sonra,
    beri gel,
    hsbc nin 1 kusur Trillon $ civarı mevduatı hortumla,
    ordan da,
    japan ufj ile uk li barclays sı hortumlarsın,,

ohh mis gibi 5-6 Trillon $'a artık turkiye yi mi alırsın, ingiltere yi mi bilmem,
    bizide gorursun artık

ama cok bomba bir hacker olman lazım,
    hatta takım.

silahlarla soyamayacagın kadar buyuk vurgun yapabılırsın,
    ama kucuk bır sorun nasıl yapacan?

• Ben anlamıyorum..Nedir bu lüks merakı?

Yetinmeyi bilmeden asla zirveye çıkamassınız..
  • hasanyuceer arkadaşla hemen hemen aynı durumdaymışıız
    Çook sıkıldım Siena'dan(2 sene doldu :s ) bir an önce değiştirilmesini istiyorum hem akıllandım düzgün de kullanıyorum artık..Konuyu açan arkadaş gibi lüks aracı babamdan hayatta isteyemem,olsun olsun en pahalı 20-25,000 liralık bir araç en fazla ki onu da kışın beraber kullanıyoruz okullar tatile girince ben kullanıyorum o şekilde..

quote:

Orjinalden alıntı: hasanyuceer

Eğer anneniz babanızı gazlıyorsa bu çocuk çok deli sürüyor diye,
    Eğer babanız şirket arabasındayken onu tanımayıp makas attıysanız,
    Eğer 183 km ile ceza yediniz ve ewe geldiyse,

Almaması gayet normal.. O yuzden ailemi suçlu bulmuorm

• quote:

Orjinalden alıntı: mRcOLL

Ben anlamıyorum..Nedir bu lüks merakı?

Yetinmeyi bilmeden asla zirveye çıkamassınız..

her insan lux yaşamak ister,
    her insan f430 ister,
    her insan enzo ister,
    her insa gallardo ister,
    her insan mustakil amerikan evlerinden ister,evinin onunde mersedez s65 ıster,
    her insan aylık sınırsızca harcama yapmak ister,
    her insan arabaya atlayıp işi aşı dusunmeden gezmek tozmak ister,
    her ınsan birgun her seyi bırakayım,sydney e gideyim yahut,
    bodruma taşınayım yahut floridaya yerleşmeyin der /ister.
    Bunların altına da mutlu bır aile hayatıda ıstedıgı zaman,dunyada daha ıstenecek sey kalmamıstır.

yanii herkesin istekleri var ama imkan yok...

para yı buldugunda da ınsan ya kıyamıyor yada parayı buldugun yaş 50 oldugu için pek fazla bır sey yapamıyorsun.

yanı para kolay kazanılmadıgından, hayaldekı seylerıde gerçekleştiremiyorsun.
    ama dunya boyle yapacak bır sey yok.
    hayalden başka
    (gerçi yukarda saydıklarımın hepsini (enzo hariç olabilir),
    usa da iyi bir mimar hepsinin sahibi olabılır,yahut doktor vb..)

• Elbette herkes iyi yaşamak ister ve yaşamalıda..

Benim söylemek istediğim..

Eğer bazı beklentilerimi 30 bin ytl lik araba veriyorsa kalkıpda sırf yeni-lüks olsun diye 50-60 bin ytl vermek bana biraz da dışarda kendini o arabayla ego tatmini etmek gibi geliyor..

Lüks araç binenlere lafım yok hiç bir şekilde yanlış anlaşılmasın..
  • babası neden spor lüks arabaamamışmış ta bilmem ne ..

sana araba almamış bana oyuncağını bile almadı

marangozların önünde tahta parçaları oradan buradan plastik şu bu toplaya toplaya araba yaptım kendime ... teyp motorları söküp pervaneli uçaklar yaptım ..tahtaları kontraplakları bıçakla yontmaltan ellerimde nasırlar çıktı.. sağdan soldan rulman ( bilya derdik ) toplayıp onlara bindik .. bize babamızın en büyük jesti arabanın patlak lastiğini değiştirmemize izin vermesiydi.. sonra üniversite yıllarında burs paramla ilk arabamı aldım ..sonra değiştire değiştire bmw ye biniyorum .. ama şunuda söyliim bir gün bir arabamla kaza yaptım ..babam hastaneye geldi ..sei gördüğümde birşey varmıdır diye baktıgımda dizlerim titriyordu dedi.. memlekete gittiğimde arabamı bıraktıgımda bazen bir bakmışım araba gitmiş sonra bir gelir araba motor piril piril tinerle yıkamış ..içi bal dök yala .. bujileri tertemiz deposu full ..magazanın arkasında bizimbir garaj var oraya çekip kendisi temizler siler parlatır .. bir gün evde odamdan çıktım babam koltuga uzanmış sigara telliyor keyif yapıyor benim paketten sigara almış içiyor utandı sakladı ama hoşumada gitti normalde sigara içmez.. ben babamı çok seviyorum oda beni çok seviyor sağolsun bize hiç hakaret etmedi bizde onu hiç üzmedik .. bizi ister abim olsun isterse ben oliim gördüğünde ayaga kalkacak kadar saygılı ve bizde ona ..

bu adam bana araba alsada olur almasada desinki bana oğlum git bana çinden bir çakıl taşı getir gidip getiririm ..

s..kmuşum arabasına oyuncağına .. yeter ki bize birşey olmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atlanticrecord -- 30 Mayıs 2007; 9:55:36 >

• şimdiden sana 100.000€ luk araba alırsa sen bundan sonra ne okursun nede bir iş sahibi olursun.baban biraz ayakta durmak için çalıştıgını görsün zaten kafanı yorma alır sana bir araba. ama araba alınması için birşeyler yapma kendi ayagının üzerinde durmak için birşeyler yap babalar bunun hangisini yaptıgını anlar.
  • çalış kazan al
    23 yasinda daha gencecik adamsin kesinlikle baban sana güvenmiyordur bir halt yemişsindir sen
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.