Şimdi Ara

BABANIZ SİZE LÜKS ARABA ALMIYORSA? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
2.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Senin ihtiyacın olan şey sadece bir psikolog.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kralkobra_kralkobra

arkadaşa git çalış kazan demişsiniz ama 100000 euro 2 ayda kazanılacak para değilki
    bizim ruhumuz böyle şükür etmeyi bilmiyoruz..
    şu an altımızda subaru olsa 2 ay sonra neden ben ferrariye binemiyorum deriz..

bence 100.000 euroluk araca binmeyi hakedicek birşey yapmadı
    çalışıp kazanıp 5-6 milyara Honda CRX alsın dedik
    Lütfen topic i okuyup öyle yazalım
    Saygılarımla
  • Allah Allah....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rumuzcan

Burda beni anlayan bi ALLAH ın kulu bile yok mu?Her genç gibi benim de hakkım yanımda taş gibi bi sevgilimin olması yada lüx gece bar kuluplerine gitmek benim de hakkım.
    Ben 100.000euluk araba istemedim babamdan.Sadece istediğim hem binmek hem satmaktı.Böylece cebime istemediğim kadar milyarlar giricek hem de istemediğim kadar taş hatun kaldıracaktım.
    Beni burda anlayan yok mu?

Kelimelerimn bittiği an,

Oğlum herşey taş gibi hatunlar değildir, senin dünyadaki yegane amacın taş gibi hatunlarla mı gezmek, kendini ve yaptıklarını sorgula, televole mantığından sıyrıl ki diğerlerinden farkın olsun, çok yazık gençliğin hali kendi ellerimiz ile sonumuzu hazırlıyoruz, kafası belden aşağı çalışan, geçmişini tarihini, geleceğini bilmeyen, günü birlik zevk sefa içinde koşma peşinde bir gennçlik yaratıyoruz, çevemizde düşmalarımızın ekmeğine yağ sürüyoruz, zamanını bekliyorlar zamanını... toplumu içten çökertip tepemize binme zamanını.... topla tüfekle yüzyıllarca yapamadıklarını içerden yapmayı bekliyorlar....

• quote:

Orjinalden alıntı: tolgao2000

quote:

Burda beni anlayan bi ALLAH ın kulu bile yok mu?Her genç gibi benim de hakkım yanımda taş gibi bi sevgilimin olması yada lüx gece bar kuluplerine gitmek benim de hakkım.
    Ben 100.000euluk araba istemedim babamdan.Sadece istediğim hem binmek hem satmaktı.Böylece cebime istemediğim kadar milyarlar giricek hem de istemediğim kadar taş hatun kaldıracaktım.

Kelimelerimn bittiği an,

Oğlum herşey taş gibi hatunlar değildir, senin dünyadaki yegane amacın taş gibi hatunlarla mı gezmek, kendini ve yaptıklarını sorgula, televole mantığından sıyrıl ki diğerlerinden farkın olsun, çok yazık gençliğin hali kendi ellerimiz ile sonumuzu hazırlıyoruz, kafası belden aşağı çalışan, geçmişini tarihini, geleceğini bilmeyen, günü birlik zevk sefa içinde koşma peşinde bir gennçlik yaratıyoruz, çevemizde düşmalarımızın ekmeğine yağ sürüyoruz, zamanını bekliyorlar zamanını... toplumu içten çökertip tepemize binme zamanını.... topla tüfekle yüzyıllarca yapamadıklarını içerden yapmayı bekliyorlar....

aynen öyle bende 20 yasındayım ama böyle şeylerden nefret ederim

allaha şükür ilk sevgilimle nişanlandım evlilik planları yapıyoruz
    düşünün ya millet 15 inde kızlarla gezerken benim ilk sevgilim 19 yasımda oldu

ama ben sevmezdim hiç öyle şeyler bu yüzden hiç bi arayış içine girmemiştim
    e öyle bi an geliyorki insan kalıyor birden oda aşk işte
    neyse çok girmeyelim özele

kardeşim sen hem forumda bana destek olsunlar yok sermaye versinler ben çok zengin olucam çok paralar kazanıcam çok iyibiliyorum herşeyi diyorsun amaaaa
    gel görki söylediğin bir diğer şeyde bende son model arabaya binmek istiyorum bende barlarda gece kulüplerinde eğlenmek istiyormm yok bende arabaya taş gibi hatunlar atmak istiyorum falan

bu iki söylediğin hiç yan yana durmuyor
    bu karı kızla ilgili söylediklerinden acıkcası miğdem bulandı
    yani bu kadarmı ucuz oldu ha
    bu kadarmı yani bir spor arabaylamı alınıyor namus artık

kızın namusundan bahsetmiyorum hiç şerefin haysiyetin yokmu

hem çok calısıcam çok kazanıcam çok şey biliyorum diyorsun tabi beli bildiğin şeyler bel altından şeyler onlarıda bildiğin meçhul,hadi diyelim kazandın ii gidiyorsun kazandığın paralarıda nerde harcayıp batıracağın bellli

biliyormusun baban bu topicte yazılanları görse bırak şimdi hayat boyu sana destek olmaz

bu topicte yazılanları bir şirkete götür cv ne ekle bak bakalım sana hangi kapıyı gösteriyorlar yeni bir ofismi yoksa çıkış kapımı ,,

ha belkide adamlar çıkış kapısını göstermezde seni direk iki koluundan tutup kapıya kadar taşıma ve dışarı çıkarma hizmetide verebilirler
    yorulmazsın anlayacağın

• quote:

Orjinalden alıntı: tolgao2000

quote:

Kelimelerimn bittiği an,

Evet gerçekten kelimelerin bittiği an,bende insan gibi o yaşta ilk arabamı nasıl aldığımı falan anlatıp nasihat verecektim

Neyse eğlenceli bir topic olmuş,kapatılması hayırlı olur kanımca.

• quote:

Orjinalden alıntı: we[AGRA]
    Evet gerçekten kelimelerin bittiği an,bende insan gibi o yaşta ilk arabamı nasıl aldığımı falan anlatıp nasihat verecektim

Olsun bana anlat.
    Yine dinlerim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ömer

quote:

Olsun bana anlat.
    Yine dinlerim.

Hocam gereği yok gerçekten,çocuk eğlendirmek için farklı kategoriler var forumda!

İstersen özel olarak anlatırım sana

• ok.

quote:

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.