BABANIZ SİZE LÜKSARABA ALMIYORSA?BUNUN İÇİN NE YAPMALIDIR? MESELA İMKANI VARSA FAKAT ALMIYORSA BENİM YERİMDE OLSAYDINIZ NE YAPARDINIZ?BENİM GİBİ YOKSA HAYATTA MI KÜSERDİNİZ 23 YAŞINDA BİRİ OLARAK? VE SİZİN DE İMKANINIZ OLSA ÇOCUĞUNUZA 100.000EU LUK LÜKS ARABALAR ALIR MIYIZDINIZ?GÖRÜŞLERİNİZİ BEKLİYORUM.
aaa uzuldum simdi. Yazik canim sana :(
Bence git kendini 20 yasinda M5 kullanan birinin arabasinin altina at.Hayati boyunca mercedese binemeyen cenaze arabasi mercedes oldu diye sevinenler var mesela. Enazindan olumun bir m5 ten olmus olur. Fena da olmaz hani Hem sen kurtulursun hem peder.
23 yaşında olduğuna göre bence babandan beklemek yerine kendi arabanı kendin alma yollarını aramalısın. Uzun lafın kısası Çalışır kazanır alırsın
quote:
Orijinalden alıntı: sezerbaris
23 yaşında olduğuna göre bence babandan beklemek yerine kendi arabanı kendin alma yollarını aramalısın. Uzun lafın kısası Çalışır kazanır alırsın
Hiçbir baba evladına kıyamaz, bu hevesinle kendine zarar vereceğini düşünüyordur.
quote:
Orijinalden alıntı: funkmaster
Hiçbir baba evladına kıyamaz, bu hevesinle kendine zarar vereceğini düşünüyordur.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: funkmaster
Katılıyorum.
quote:
Alıntıları Göster
Sizin Dünyanız: 23 yaşındaysanız ve de hâlâ babanızdan araba almasını bekliyorsanız sanırım sorumluluk almaktan kaçınıyorsunuz.
Yaşınız gereği umarım emeğinizin karşılığını almanız gerektiğini kavrayabilirsiniz. Bunun için emek sarf edebilirsiniz.
Babanızın Dünyası: Eğer babanız 23 yaşındaki evladına maddi olarak gücü olmasına rağmen bir araç almıyorsa sizin yeterli olgunlukta ve de erişmişlikte olduğunuzu düşünmüyor olabilir.
Sizi sevdiği için almıyor olabilir.
Selam ile.
quote:
Alıntıları Göster
quote:
luks araba seni hedef yapar ..
ondan sonra peşinde uyuşturucu tacirleri kumarcılar adnan hocacılar ..
hedef olmaya gerek yok toplumda bin paşa paşa hyundai accent era ya :)
quote:
Orijinalden alıntı: atlanticrecord
quote:
luks araba seni hedef yapar ..
ondan sonra peşinde uyuşturucu tacirleri kumarcılar adnan hocacılar ..
hedef olmaya gerek yok toplumda bin paşa paşa hyundai accent era ya :)
Alıntıları Göster
Peşimde en çok hatunların olmasını isterim.Hergün başka bi hatunla dolaşmak gezmek insana mutluluk verir.
quote:
Orijinalden alıntı: Rumuzcan
Peşimde en çok hatunların olmasını isterim.Hergün başka bi hatunla dolaşmak gezmek insana mutluluk verir.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Rumuzcan
Araba olmadan da bunu yapabilirsin.
Demek ki kendinde oz guvenin yok. Eger bir benligin olsaydi dikkat cekmek icin bazi materyallerin arkasina siginiyor olmazdin.
quote:
Orijinalden alıntı: ATTRACTION
quote:
Demek ki kendinde oz guvenin yok. Eger bir benligin olsaydi dikkat cekmek icin bazi materyallerin arkasina siginiyor olmazdin.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: attractivegipsy
quote:
Arabayla gelecek hatunla da en fazla arabanın yağını değiştirirsin.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: attractivegipsy
quote:
Arabayla gelecek hatunla da en fazla arabanın yağını değiştirirsin.
Alıntıları Göster
Babanız dediğiniz kadar zenginse size tatminkar bir yardımda bulunuyordur zaten.Çalışıyor olsaydınız böyle konu zaten açmazdınız harçlıklarınızı biriktirip orta yollu bir araç alabilirsiniz.
Azı karar çoğu zarar!
quote:
BABANIZ SİZE LÜKS ARABA ALMIYORSA?BUNUN İÇİN NE YAPMALIDIR? MESELA İMKANI VARSA FAKAT ALMIYORSA BENİM YERİMDE OLSAYDINIZ NE YAPARDINIZ?BENİM GİBİ YOKSA HAYATTA MI KÜSERDİNİZ 23 YAŞINDA BİRİ OLARAK? VE SİZİN DE İMKANINIZ OLSA ÇOCUĞUNUZA 100.000EU LUK LÜKS ARABALAR ALIR MIYIZDINIZ?GÖRÜŞLERİNİZİ BEKLİYORUM.
bence lüks araba yerine normal araba iste. almak istemiyorsa vardır bi sebebi..
quote:
Orijinalden alıntı: Fahreddin
Azı karar çoğu zarar!
100.000 eu luk arba alcağıma gider alırım bi focus-golf-bora-grande punto-seat leon yapır en şıkından bodykit ver nosu turbuyu albi ses sistemi yarı yarı kapat.... ne gerek var 100.000euluk arabaya hem daha fazla havan olur abarth egsozu unutma sakın
quote:
Orijinalden alıntı: ylmzgrpnr
100.000 eu luk arba alcağıma gider alırım bi focus-golf-bora-grande punto-seat leon yapır en şıkından bodykit ver nosu turbuyu albi ses sistemi yarı yarı kapat.... ne gerek var 100.000euluk arabaya hem daha fazla havan olur abarth egsozu unutma sakın
Alıntıları Göster
abi al bi a3 bak keyfine. max 40000 euro verirsin. Ama eğer normal bi arabada olmıyorsa 30 40 nilyarlık bi sebebi vardır. Yani ne bilim :S Çünkü hiç bi baba olanağı varken alabileceği bişieyi oğlundan esirgemez, tabi alıcağı şey de mantıklı olmalı.
quote:
Orijinalden alıntı: balimsnet
abi al bi a3 bak keyfine. max 40000 euro verirsin. Ama eğer normal bi arabada olmıyorsa 30 40 nilyarlık bi sebebi vardır. Yani ne bilim :S Çünkü hiç bi baba olanağı varken alabileceği bişieyi oğlundan esirgemez, tabi alıcağı şey de mantıklı olmalı.
Alıntıları Göster
100.000euro ya gerek yok ki..70-80 milyara altına s2000 veya rx-8 çek hem yeterince dikkat çekersin hemde yeterince sürat yapabilirsin
quote:
Orijinalden alıntı: Eski Günler
100.000euro ya gerek yok ki..70-80 milyara altına s2000 veya rx-8 çek hem yeterince dikkat çekersin hemde yeterince sürat yapabilirsin
Alıntıları Göster
2.el alsın bir 330ci sende oda kefine bak hem karızma hem luks hemde hızlı
quote:
Orijinalden alıntı: Rockford Fosgate
2.el alsın bir 330ci sende oda kefine bak hem karızma hem luks hemde hızlı
Alıntıları Göster
evden kaç gelme 2 gün eve
quote:
Orijinalden alıntı: Eski Günler
Alıntıları Göster
Peder bana kendi R9 unu verdi kendine 94 Mercedes E 200 aldı. Ben gayet memnunum niye dersen az yakar aracım az masraf çıkarır(Kapıyı değiştirsen komple 750 liraya mal olur).
Ben şu an öğrenciyim ve aylık 250 lira gelirim var ben bu parayla arabanın benzinini de alırım bakımını da yaptırırım. Ama babam bana arabasını vermez sebebine gelince hız yapacağımı bilir.
23 yaşındasın ve babandan 100.000 euro'luk araba istiyorsan sen daha akıllanmamışsın derim. Normal şartlarda 21-22 yaşında üniversite eğitimi tamamlanır eğer baban 100.000 euro'luk aracı alabilecek seviyede ise ya iş adamıdır ya da aşiret ağası. Senin imkanların ben de olsa o yaşıma kadar babamın servetini ikiye üçe katlayacak bir üniversite okur ve çoktan babamın işinin başına geçerdim.
Çok konuştum neyse babanın bir numaralı almama sebebi o araçla çok tehlikeli işler yapacağını bilmesidir. Eğer bir de içki kullanıyorsan baban için senin sarhoş olunca 200 km nin üzerine çıkacak ve daha sonra direksyon hakimiyetini kaybedesek olmanı tahmin etmesi zor olmasa gerek.