Şimdi Ara

BABANIZ SİZE LÜKS ARABA ALMIYORSA? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
2.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • AKTEMUR calış kazan kendin al kimseye muhtaç kalma

quote:

Orjinalden alıntı: Rumuzcan

ufak defek paralar kazanmayı istiyodum.sadece tek isteğim sizlerin beni anlaması.sizler bana ne kadar da ters davransanız ben sizleri çok sewiyorum.
  • çalışmakla olsa kimseye yalvarmazdım.saygılar
  • quote:

Burda beni anlayan bi ALLAH ın kulu bile yok mu?Her genç gibi benim de hakkım yanımda taş gibi bi sevgilimin olması yada lüx gece bar kuluplerine gitmek benim de hakkım.
    Ben 100.000euluk araba istemedim babamdan.Sadece istediğim hem binmek hem satmaktı.Böylece cebime istemediğim kadar milyarlar giricek hem de istemediğim kadar taş hatun kaldıracaktım.
    Beni burda anlayan yok mu?

kardeş kusura bakma ama senin gibi insanları gördükçe memleketin niye bu hale geldğini daha iyi görüyorum vatanım sıkıntı içindeyken(şerefsiz örgüt vs.) böyle muhabettleri hiç bi zaman düşünmedim

• anladığım kadarıyla sen galeriici olmmak isitiyorsun ama babanda bence kendi işinin başına geçmeni istediği için almıor

ayrıca eet iki üç tane altına girmek için altındaki arabaya bakan kızlar olur yanı başında ama çevrendeki itibarını düşün daha önemlisi babanın itibarını babana ;zibidi oğlu arabasına hergün başka bi kız atıo mu dedirteceksin

birde bir ekmeğe muhtaç insanları düşün ve kendini düşün eğer daha hala 100.000 euluk araca bineceksen o sana kalmış bişey

• ben şuan insanlara dilenir yalvarır durumdayım.diğer insanlardan bi farkım yok.
    ama sürekli de eve kapanmak olmaz ki?hayatı yaşamak varken.yalvarıyorum insanlara kimse yardımcı olmuyo.galericilikten iyi paralar kazanacağıma inaniyorum ama çok sermaye lazım.10milyarla başlayabilseydim çoktan başlardım.
  • baban acaba ne işle meşgul yanlış anlamazsan söle
  • bi kaç iş yeri var.emlak-tüp satışı-akaryakıt istasyonu ve eczane.
  • quote:

bi kaç iş yeri var.emlak-tüp satışı-akaryakıt istasyonu ve eczane.

Fakesin sen fake

Edit:Arkadaşın fake olduğunu anladım hatta aktemur olduğundan eminim cevap yazmaya gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K@lken -- 30 Mayıs 2007; 20:51:08 >
  • Bu noktadan sonra bu konunun Motorlu Araçlar Dünyası ile alakası nedir?

İyi Akşamlar...
  • taşınır hocam herhalde iyi akşamlar..
  • ne olur bana yardımcı olun.
  • aynı şey bende de var, imkan var ama şu mazeretler öne sürülerek alınmıyor:

1. Ne gerek var o kadar parayı sokağa dökmeye

2. Alsak bile otoparkımız koyacak uygun yerimiz yok

3. Hele sen bir mezun ol

Bu nedenlerden beri kaç yıldır aynı arabayı kullanıyoruz ama ben artık A3 istiyorum :(
  • Sana Allah yardım etsin
    quote:

ne olur bana yardımcı olun.
  • dostum ALLAH sağlık versin.neyapıcaksın lüks hayatı türkiyemin %80 kesimi zor geçiniyor.şuanki sağlığın senin en güzel servetin.iyi kullan çalış.gerisi boş.seninde arabana gelecek ,günü birlik eğleneceğin insanlardan bir fayda yok.gençsin,sağlığın yerinde.ALLAH'ın takdiri diyip çalışacaksın.zengin babanda olsa eğilmeyeceksin,ama saygıdada kusur etmeyeceksin.acaba bizi kekliyormusun diyede düşünüyor ama yinede yazıyorum.ACABA YANINDA ARKADAŞLARIN VAR BİZLE MAKARAMI GEÇİYORSUN,ORADA BİZİM CEVAPLARIMIZI OKURKEN KAHKAHAYLA GÜLÜYORMUSUN.eğer böyle bişey yapıyorsan yazık derim.
    quote:

ufak defek paralar kazanmayı istiyodum.sadece tek isteğim sizlerin beni anlaması.sizler bana ne kadar da ters davransanız ben sizleri çok sewiyorum.

• quote:

Burda beni anlayan bi ALLAH ın kulu bile yok mu?Her genç gibi benim de hakkım yanımda taş gibi bi sevgilimin olması yada lüx gece bar kuluplerine gitmek benim de hakkım.
    Ben 100.000euluk araba istemedim babamdan.Sadece istediğim hem binmek hem satmaktı.Böylece cebime istemediğim kadar milyarlar giricek hem de istemediğim kadar taş hatun kaldıracaktım.
    Beni burda anlayan yok mu?

ter ıcındeyım
    ve hala dukkanımda calısıyorum
    23 yasımdayım
    1 hafta sonum bıle yok
    aksama kadar kafa patlatıyom,hesap kıtap yapıyom,koskoca yer ıdare edıyom

stressten yuzumde bu yasıma kadar ılk defa sıvılce cıktı.gecelerı bıle uyayamıyom bazen.yok cek dondu,yok cek yazıldı,bankacılar arar,alacaklılar arar.

bu kadar yukun altında ben bıle 10.000 ytl lık bı aracı bıle hak ettıgımı dusunmuyorum dostum

• Adamım 21 yaşındayım
    Çok şükür Focus var altımda
    Modladık kendi çapımızda
    Fazla bile aslında bana ama birtane kendime almak istedim
    gücüm Honda CRX e yetti onuda peder kullandırtmadı kaza yapmamam için
    RAHAT OL EN GÜZEL HATUNUDA KALDIRIYORUM
    EN KRAL MEKANADA GİRİYORUM
    ha hergün gitmiyorumde senede bir gidiorum olabilir fakat
    Hatun konusunda tamamen senin becerine ve konuşma tarzına kalmış.
    yani bence FOCUS lüks araba
    katılmayan varmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: CYBORG00TR

Adamım 21 yaşındayım
    Çok şükür Focus var altımda
    Modladık kendi çapımızda
    Fazla bile aslında bana ama birtane kendime almak istedim
    gücüm Honda CRX e yetti onuda peder kullandırtmadı kaza yapmamam için
    RAHAT OL EN GÜZEL HATUNUDA KALDIRIYORUM
    EN KRAL MEKANADA GİRİYORUM
    ha hergün gitmiyorumde senede bir gidiorum olabilir fakat
    Hatun konusunda tamamen senin becerine ve konuşma tarzına kalmış.
    yani bence FOCUS lüks araba
    katılmayan varmı

Sonuna kadar katılıyorum Berk bizim ülkemizde fazlası bizim yaşımızda gerçekten fazla

• O zaman şunu gönül rahatlığı ile diyorumki
    Aktemur arkadaşım git çalış
    milleti pert işlerinle kandırmaya çalışma
    5 senedir kendi çapımda eşe dosta sattığım
    araçlardan aldığım komisyonlarla
    almıştım Honda CRX imi
    sende zamanla alırsın bişi.
    Ama yaşın daha 23 değil tabi
    zamanın var :)
  • ALLAH'a şükür babamda 98 opel astra var ehliyet alasıya kadar trafiğe kaplı alanlarda sürmeye başladım (ve hiç tarfiğe çıkmadım ) bana kalsa opel astra bile çok gelio çünkü 7 yaşından beri tek hayalim motorsiklet
    edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KayarakMüdahale -- 30 Mayıs 2007; 23:29:30 >
  • arkadaşa git çalış kazan demişsiniz ama 100000 euro 2 ayda kazanılacak para değilki
    bizim ruhumuz böyle şükür etmeyi bilmiyoruz..
    şu an altımızda subaru olsa 2 ay sonra neden ben ferrariye binemiyorum deriz..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.