Şimdi Ara

babanızla aranız nasıl? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
0
Favori
3.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha babamdan tokat bile yemedim... o da atmadı yani iyidir aramız
  • orta yani bazen iyi bzaen kötü

evin küçük cocugum oldugum için genelde sorun yaşarım :D herne kadar askerlik kapıya dayansada gözlerinde 5 yaşında gibiyim bu yuzden cok olay yaşarız hatta beni hala kucuk sandıkları için fikirlerime pek değer vermez hatta hiç vermez her ne kadar dediklerim eninde sonunda dogru cıksada....

ama çingenelik vardır biraz bende :D kafam bozdumu dagıtırım ortalıgı :D o yuzden belli olmuo aramızın nasıl oludugu ancak eminim ki beni seviyor her ne kadar sevgisini hiç göstermesede

bu arada babasıyla eğlenen takılan arkadaslar gercekten cok sanslı değerini bilsin :)
  • Ben bağırırım o da tamam der ama, hiçbir söylediğini yapmaz
  • babamla aram iyidir..şuana kadar 1 tokat vurmadı..kızdığı oldu tabiiki.. ne istediysem aldı çok şükür..3 yıl önce hastalık geçirdi.. eskisi gibi değil şuan.. nese hayatta ya
  • Benim tek kelimeyle berbat asabinin tekidir ona buna karısır bilmedigi halde herseyin

kendi dedigi dogrudur.Simdiden huysuz ihtiyar tavirlari icersindedir

Herseyime karısır onun yüzünden 13 yasimdan beri sigara & alkol iciyorum babam ewde veya deil hic

ilgilenmiyorum bile ancak aksam arkadaslarla takilirsam gec olursa telefondan arayip azarlar o kadar

2mizde 1 birimizin umrunda deiliz yani ama annemi cok severim onun yeri ayri tabi...
  • severde döverde döverse üzülür bi süre sonra barışmaya çalışır bende her seferinde saf gibi barışırım
  • Negatif...
  • iyidir iyiaynı müziği dinliyoruz sonuçta ozzy osbourne,pantera....(:

hobilerimiz bile aynı gibi
    D2,Motorsiklet(chooper yamaha),futbol (:
  • 24 saat kavga ederiz
  • ne bilim ya
  • Bende Babamı Cok severim bazen azarlar mazarlar ama olsun seviyorum onu
  • Annemle babam ayrı olduğu için babam benle pek ilgilenmez.Eğitimimi takmaz,doğum günümde sadece 2 kere hediye almıştır.Aldığı ucuz kitabi bile saklıyorum yani.Halbuki kötü bir kitap.Sürekli beni geç alır.Alır derken evimize gelir,beni alır.Evinde,dışarda falan vakit geçiririz.Geçen hafta sonu 6.30'da geliyorum dedi,8.15'de geldi.Gerçi alıştım artık geç kalmasına.O da kusurlarının farkında değil ama nasıl oluyorsa iyi anlaşıyoruz.Şükürler olsun ki anne-baba ayrıldığında şu psikolojisi bozulan tiplerden değilim.Hatta iyi ki ayrılmışlar.Babam sinirlendiği zaman çok kötü oluyor.Bana sinirlendiği zaman keşke vursa dediğim de olur.Neyse ki pek sinirlenmiyor.Erkek çocukları genellikle babasını örnek alırmış.Eğer ayrılmamış olsalardı sorumluluklarının farkında olmayan bir tip olucaktım.
    Fakat annemin yeri ayrıdır benim için.O benim için hem anne hem baba olmuştur.Dedem ve anneannemin yardımlarını unutamam tabii ki.
    Bana annemi mi babamı mı sevdiğim sorulursa rahatlıkla cevap verebilen insanlardan birisiyim

• Babamla aram süper sürekli onla seyagetlere çıkarım futbol kampları filan karıya kıza bakarız beraber.Yani en iyi arkadaşım dünyadaki herşeyi konuşurum arkadaşım gibi yanında ana avrat söverim oda söver arkadaşım kankam gibi
  • Tek taraflı gayet resmiyiz..Severim kendisini..İnsan başkaldırdıktan sonra sözü dinlenir oluyor..Benden söylemesi..
  • valla benim süperdir hatta hayattaki tek sevgilim herşeyim diyebiirim .
    annemle konuşamadıklarımı her akşam

babam işten gelince ben kahve yaparım balkonda otururuz saat 4 'te işe gidicek olmasına rağmen
    ben baba sen yat demesem beni hep dinler canımm babacım benimmm herşeyim yaa o olmazsa naparım ben :'(

onsuzluğu düşünemediğim için onunla olan günlerimi iyi değerlendiriyorum . babam şimdi emekli oldu bende

üniversiteden sonra çalışmaya hayatına atıldım çalışıyorum para kazanıyorum ve biriktirmeye başladım

çünkü Allah'ın (c.c) izniyle hac vazifelerine annemi de yolluycam babamıda darısı başınıza arkdaşlar (amin)

her ne olursa olsun naparlarsa yapsınlar unutmayın onlar olmasa bizde olmazdık tabiki kırgınlık kızgınlık

olucak bunlar gelip gecici 3 günlük dünya en değerli varlıklarımızla geçirelim vaktimizi sevgiler:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kampüs61 -- 30 Temmuz 2008; 14:11:19 >

• quote:

Orjinalden alıntı: kampüs61

valla benim süperdir hatta hayattaki tek sevgilim herşeyim diyebiirim .
    annemle konuşamadıklarımı her akşam

babam işten gelince ben kahve yaparım balkonda otururuz saat 4 'te işe gidicek olmasına rağmen
    ben baba sen yat demesem beni hep dinler canımm babacım benimmm herşeyim yaa o olmazsa naparım ben :'(

onsuzluğu düşünemediğim için onunla olan günlerimi iyi değerlendiriyorum . babam şimdi emekli oldu bende

üniversiteden sonra çalışmaya hayatına atıldım çalışıyorum para kazanıyorum ve biriktirmeye başladım

çünkü Allah'ın (c.c) izniyle hac vazifelerine annemi de yolluycam babamıda darısı başınıza arkdaşlar (amin)

her ne olursa olsun naparlarsa yapsınlar unutmayın onlar olmasa bizde olmazdık tabiki kırgınlık kızgınlık

olucak bunlar gelip gecici 3 günlük dünya en değerli varlıklarımızla geçirelim vaktimizi sevgiler:)

ıns hacca gıderler cok ıyı olur bu onlar ıcın...

• eee okurken onlar baktılar şimdi sıra bizde değil mi ...
    görevimiz<i yerine getirelim inşallah hocam darısı başına (:
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gorkie

Tek taraflı gayet resmiyiz..Severim kendisini..İnsan başkaldırdıktan sonra sözü dinlenir oluyor..Benden söylemesi..

bizimkine baş kaldırmak mı? ahah gülüyorum buna. 23 yaşındayom hala tekme tokat safhasındayız. bir gün tutamıyıp kendimi bende dalacam
  • Şöyle özetleyeyim:

babanızla aranız nasıl?
  • tam anlamayamadım nasılsa aramız.farklıyız birbirimizle o yüzden fikirlerine falan değer vermem çoğunlukla.
    daha yeni annemle falan kavga ettim kısacası ailemle pek anlaşamıyorum.uyuşmuyoruz.
    defolup gitmek istiyorum burdan.kendimi devletin sevgi dolu kucağına atacağım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.