Şimdi Ara

babanızla aranız nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
141
Cevap
0
Favori
3.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

kimsinin ki iyidir, kimisinin ki kötü? kimisi hiç anlaşamaz.. sizin durumunuz nasıl

benim babam mesela, öss'den sonra tercih yapmayım seneye bir daha şansımı deneyim dediğimde, boş ver 1 sene kaybetme diyen zoraki tercih yaptıran biridir. bunu da muhtemelen beni 1 sene erken başından atabileceğini düşünürek istedi. ama 4 sene sonrada ben senin tercihlerine hiç müdahale etmedim dieyerek riyakarlığın üst noktalarında gezinebilen birisidir. Sonra mesela, gerçekten kötü bir dersaneye gitmeme sebep oldu. dersane müdürünün odasında kayıt yapılırken müdürün yüzüne bile söyledim ben bu dersaneye gitmek istemiyorum diye ama nafile. kendi bildiğini okur benim babam.Sorsanız, biz onun gözünde sadece hatalar yapan insanlarız.

sizin babanız nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi good__luck -- 30 Temmuz 2008; 8:26:43 >

• Babamla Aram Gayet İyidir Cogu Şeyi Paylaşırım Çekinmem.Hatta Beraber Her Çarşamba Film Gecemiz Vardır
  • daha akşam kavga ettik araba yüzünden çok kötü sözler söyledim sinirden çok pişman oldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lod0ss

daha akşam kavga ettik araba yüzünden çok kötü sözler söyledim sinirden çok pişman oldum
    Hiç anlaşamam o yüzdenki hiç konuşmam evde olduğundan bile haberim yoktur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aKaSa

Hiç anlaşamam o yüzdenki hiç konuşmam evde olduğundan bile haberim yoktur.

Alıntıları Göster
    ben onun işlerini yaparım.o benim işlerimi yapar.günde 10-15 kelime konuşuruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lèon

ben onun işlerini yaparım.o benim işlerimi yapar.günde 10-15 kelime konuşuruz

Alıntıları Göster
    en son 5 yıl önce gördüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ares_turk

en son 5 yıl önce gördüm.

Alıntıları Göster
    "Gençler" ya da "Arkadaşlar" diye hitab ederim bizimkilere. Çileden çıkarttıkları zamanlar olmuyor mu? Tabiki oluyor ama severim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuatturkrap

"Gençler" ya da "Arkadaşlar" diye hitab ederim bizimkilere. Çileden çıkarttıkları zamanlar olmuyor mu? Tabiki oluyor ama severim...

Alıntıları Göster
    Babam beni tınlamaz bile
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Di_ab_lo_

Babam beni tınlamaz bile

Alıntıları Göster
    Ben tek çocuğum babam beni kıskanıyor varmı böyle bir olay ya.Helal olsun babam'a gerçekten...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest -- 30 Temmuz 2008; 9:52:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest

Ben tek çocuğum babam beni kıskanıyor varmı böyle bir olay ya.Helal olsun babam'a gerçekten...

Alıntıları Göster
    babamla dost gibiyiz beraber yemeklere gideriz yeriz , karşılıklı içeriz,zıpkınla avlanmaya gideriz.bu aralar araba kullanmasını öğretiyo bakıyom stop edince bile baya sakin davranıyo (bu sene üniye gidiyoz ya ondandır belki)
  • quote:

Alıntıları Göster
    şu forumda nekadar cok babasiyla arasi soguk olan insan var üzülüyor insan bu duruma...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0d3a

babamla dost gibiyiz beraber yemeklere gideriz yeriz , karşılıklı içeriz,zıpkınla avlanmaya gideriz.bu aralar araba kullanmasını öğretiyo bakıyom stop edince bile baya sakin davranıyo (bu sene üniye gidiyoz ya ondandır belki)

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: 0d3a

Hele bir askerden gel kardeş askerdeyken ağlıyorlar,gelincede bağlar kopuyor baba ile....

• quote:

Orijinalden alıntı: Mariachi@

şu forumda nekadar cok babasiyla arasi soguk olan insan var üzülüyor insan bu duruma...

Alıntıları Göster
    Daha 10 yaşımda onun omuzlarında Fenerbahçe maçına giderdik,annem kızdığı zamanlarda hep arayı düzeltirdi,ama babam kızarsa işte o zaman kötü,17 imde ilk defa sigara içerken yakalandım hiç sormayın o günü,derken büyüdüm,arabayı kaçırdığımı başından beri biliyormuş,ben ise onu uyuttuğumu zannetmişim hep,18 yaşımdayken geç bakalım otur dedi karşıma,şaşkın şaşkın ona bakarken önüme bir duble rakı koyup,erkek adam önce babasıyla içer dedi,alkolle tanışıklığım o günlere dayanır,hala daha iyi arkadaşızdır (alkolle),,elektronik özürlüdür babam,elektrikli cihazlar içinde sadece tv kullanmayı beceren bir insan,oda çok komplike bir kumanda olmadığı sürece....Kendimi bildim bileli dans ederler annemle tango kursları ders verirler falan,bazen çok kızardım ona hiç benim sevdiğim konularda ilgisi yok diye,bilgisayardan anlamaz,arabadan hiç anlamaz,varsa yoksa dans tı hayatı,bende doğuştan kereste olduğum için dans konusunda onlara eşlik edemedim ne yazıkki...İki ortak noktamız vardır,biri Fenerbahçe,ikincisi ise alkol,ama bilirim beni çok sever.....

Canım babam benim...

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: 0d3a

Hele bir askerden gel kardeş askerdeyken ağlıyorlar,gelincede bağlar kopuyor baba ile....

Alıntıları Göster
    Babamla aram gayet iyidir.Annem,babamla aram iyi için kanki der.

• quote:

Orijinalden alıntı: Doom

Babamla aram gayet iyidir.Annem,babamla aram iyi için kanki der.

Alıntıları Göster
    yukarı
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Di_ab_lo_

Babam beni tınlamaz bile

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: _Di_ab_lo_

Babam beni tınlamaz bile

aynen bi soru sorarım mesela hiç cevap vermez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fyrad

quote:

Babam beni tınlamaz bile

Alıntıları Göster
    kötü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fyrad

quote:

Babam beni tınlamaz bile

Alıntıları Göster
    İyide degil Kötüde samimiyetimiz yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: good__luck

yukarı

Alıntıları Göster
    Babamla aram 1 yıl oncesine kadar cok iyiydi.Suanda asla saygıda kusur etmem ama yaptıgı hatalar benı canımdan bezdirdi.Hep içime attım ve dun içimdekıleri dısarı vurdum konusmuyorum.Cok garip bir duygu ama babamı bu aralar sevmıyorum,gormek istemıyorum onu...Yoksa babam cok iyidir.Ama cok yalnıs yaptı cok.AH dostlar su ıcımden gecenleri bir bilseniz.Yazacak kelime bile bulamıyorum duygularıma

• quote:

Orijinalden alıntı: Macromedia

kötü

Alıntıları Göster
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.