Şimdi Ara

babanızla aranız nasıl? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
0
Favori
3.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • zaten evde 3 kişiyiz herşeyimi kısmen bilir annemde babamda baş kaldırmadanda söz sahibi olabilirsin bundan emin ol
  • Babamla çok iyi anlaşırım.

Arkadaş gibiyiz adeta.
    Her derdimi anlatırım yardım alırım.

Bazen çıkar gezer dolaşırız. Yeri geldiğinde beni discoya bara bile götürür.
  • babamla çok iyi anlaşırız ama ewde fazla konuşmam
  • quote:

Orjinalden alıntı: good__luck

quote:

Orjinalden alıntı: Gorkie

Tek taraflı gayet resmiyiz..Severim kendisini..İnsan başkaldırdıktan sonra sözü dinlenir oluyor..Benden söylemesi..

bizimkine baş kaldırmak mı? ahah gülüyorum buna. 23 yaşındayom hala tekme tokat safhasındayız. bir gün tutamıyıp kendimi bende dalacam

+1

sevmediği bişi yaptığımda ya döver ya söver örneğin ; kulağımı deldirdim, akşam eve geldi oturuyoz odada çerez falan yiyoz film izliyoz içimden dedim, küpeyi fark etti karışmıyor demekki diye geçirdim tam düşündüğüm anda küpeyi fark etti ne lan bu falan dedi deldirdin mi mıknatısmı flaan dedi deldirdim deyince kıyamet koptu küfür etmeye başladı ''s**tr git şurdan bende küpeyi çıkartmasam ne var bunda falan desem moda desem herkes takıyor desem ağzımı burnumu kırardı o günden beride ilişkilerimizi her geçen gün b*k sarıyor daha kötü oluyor yavaş yavaş baş kaldırmaya başlıcam bende

• quote:

Orjinalden alıntı: ==>burak7777<==

babamla çok iyi anlaşırız ama ewde fazla konuşmam

Benim de böyle nasıl iş anlamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: aKaSa

Hiç anlaşamam o yüzdenki hiç konuşmam evde olduğundan bile haberim yoktur.

aynı durum...

bir baba oğlunun okumasına sevinmezmi ? benimki sevinmiyor , elinden gelse üni'ye yollamayacak....(çevreden tepki görür bu durumda,mecbur sesi çıkmıyor)

bazen o kadar çok içten istiyorumki ölmesini...(tepki göstermeyin, yaşayan anlar sadece)

hayatımı hep yanımda bir aile olmadan geçirdim , hiçbirini sevmiyorum...sadece anneme acıyorum bazen...

tek isteğim kimseye bağımlı kalmadan hayatımı sürdürebilmek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathWing -- 30 Temmuz 2008; 15:03:35 >
  • Benim aram çok iyidir o kadar samimi ki küfür şakalaşma falan fıs küfürler havada kızar ama hemen geçer kızgınlığı hatta bu sene 2. öss kazanamadım evi satmaya kalkıştı bulgaristanda mimarlık okumamı istiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 4Bahad1r

quote:

Orjinalden alıntı: good__luck

quote:

Orjinalden alıntı: Gorkie

Tek taraflı gayet resmiyiz..Severim kendisini..İnsan başkaldırdıktan sonra sözü dinlenir oluyor..Benden söylemesi..

bizimkine baş kaldırmak mı? ahah gülüyorum buna. 23 yaşındayom hala tekme tokat safhasındayız. bir gün tutamıyıp kendimi bende dalacam

+1

sevmediği bişi yaptığımda ya döver ya söver örneğin ; kulağımı deldirdim, akşam eve geldi oturuyoz odada çerez falan yiyoz film izliyoz içimden dedim, küpeyi fark etti karışmıyor demekki diye geçirdim tam düşündüğüm anda küpeyi fark etti ne lan bu falan dedi deldirdin mi mıknatısmı flaan dedi deldirdim deyince kıyamet koptu küfür etmeye başladı ''s**tr git şurdan bende küpeyi çıkartmasam ne var bunda falan desem moda desem herkes takıyor desem ağzımı burnumu kırardı o günden beride ilişkilerimizi her geçen gün b*k sarıyor daha kötü oluyor yavaş yavaş baş kaldırmaya başlıcam bende

Tabi bu başkaldırış çok büyük olmalı öyle incir çekirdeği değil..Benimki öyle oldu.Sinir krizleri geçirdim,sesimi kapılar kapalıyken sokaktan geçen adam duydu. Ondan sonra bana ne hükmetmeye kalktı nede başka birşey.Çok şükür evime huzur geldi.Babam daha bir iyi oldu.Şu an ben hayır dersem hayırdır.Küpe olayımda buraya geldiğinde takmasın ,orda ne yaparsa yapsın dedi.Laf dalaşımız olmuyor değil..Sadece bana karşı iyileşmedi,aileme karşıda aynı şekilde.Çok büyük olaylarımız oldu fakat şu an eskisinden daha iyiyiz.Eskiden babamla diyaloğum yoktu,onunla muhabbet etmeyi sevmezdim ki konuşmazdık,düşman gibi.Sanılmasın ki ben çok saygısız başkaldıran biriyim,tam tersine saf bi kuzu gibiyimdir aslında ama bana hükmetmeye kalkıldığında nasıl bir keçi olduğumu biliyorlar artık.Herşeyde kesinlikle bir hayır var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goyus -- 30 Temmuz 2008; 15:08:28 >

• 2 arkadaş gibi..
    şakalarımız,oturup konuşmalarımız,tartışmalarımız vs. gerçekten bi arkadaş gibidir babam.benden olgun, bilgili ve gerçekten çok sevdiğim hayat hocam gibidir...
  • babam şu an yaşamiyo.. çocukluk günlerinde ben bişiy yapmasamda sebepsiz korktugum ya babam kizarsa die suçsuzda olsam ürktügüm kişiydi.. keşke şimdi yaşasaydi keşke şimdi yanimda olsaydi.. 21 yaşindayim ama ekslikligini her anlamda hissediyorumm.. degerini bilin bence.. şimdi yaşasaydi çok güzel olurdu çok harika olurdu.. ama kader kismet........
  • Herhangi bi dostumdan daha samimiyimdir babamla cok iyi anlasırız beraber kıyafet alırız, beraber gezeriz, beraber tatile gideriz, beraber hazine ararız... Arkadas gibiyiz, bazen gıcık zamanları oluyor ama böyle baba dünyaya zor gelir...
  • Babamın kıymetini bilemedim şimdiye kadar birtek bunu biliyorum... LGS de iyi birşey yapamadım ÖSS desen açıköğretimdeyim. İş hayatım çok iyi zaten babamında gurur duyacağı tek şey. akademik yönden fazla başarılı olmasamda sosyal ve iş yönünden çok başarılıyım... daha yatkın olduğum taraf... ama onun dışında babamla ilişkim çok iyi...
  • Aynen benimde babamla bir muhabbetim yok ki iyi veya kötü olsun... Halbuki isterdim benimle karı-kız muhabbetlerine girsin, rakı sofrasına oturup iki tek atalım, beraber vakit geçirelim... O yüzden babama karşı hep soğuğum. O da bana karşı... Artık içimden onunla vakit geçirmek gelmiyor.
  • Müthiş aramız hiç bi sorun olmadı şimdiye kadar..
  • En son 3-4 yıl önce tartışmıştık.(benim hatamdı).Gayet iyi aramız
  • eve geldiğinde merhaba oğlum .der bende merhaba baba derim okadar ama şikayetçi değilimsüper babadır her istediğimi yapar-alır hiçbişey esirgemez
  • artıları eksileri olan bir insan. Genel olarak severim keratayı
  • bizi çok sever ama hayatımda gördüğüm en espirili adam diyebilirim

bi kötü yanı var abazan mode :on
  • Çok iyiydi...Çoğu zaman Birbirimizi tamamlıyorduk,Aksamları oturup uzun uzun muhabbetler edip bilgi alısverisi yapıyorduk,sakalasıyorduk,dertlesiyorduk hatta dedikodu bile yapıyorduk.Ve bir Doğum günümde Hakk'ın istediği oldu ve vefat etti,hastahane de yattığı sürec içerisinde hastahanede konustuğu herkeze benim nasıl bir evlat olduğumu cok iyi anlastığımızı anlatmıs..tabi ben son anlarında onu görebildim mi koskocaman bi hayır..pişman mıyım Ömrüm boyunca dinmeyecek bir pişmanlığım var..Sizlerden rica ettiğim tek sey ise,sevdikleriniz yanındayken kıymetlerini bilin,hos bu lafım size hikaye gibi gelecek ama umarım bir gün benim durumuma düşmezsiniz..şimdilik sağlıcakla kalın...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.