Şimdi Ara

Babasını sevmeyen var mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    valla şu kadar söyliyim. 4 kardeşiz. ilk iki doğumda babam hastaneye gelmemiş. yani ilk başta hastaneye birlikte gitmişler tabi ama doğum gerçekleştikten sonra babam ortalıkta yokmuş ve ertesi gün gelmiş hastaneye. annem başarılı doğum yapıyo ve bakıyo yanında kimse yok, ilk geceyi tek geçiriyo. memlekette de değiliz akraba da yok. kocası yok ve nerde olduğu belli değil.

babam ertesi gün gelince annem korkudan neden gelmedin diye soramıyo dahi. babam öyle biridir yani çok sert. bize sert tabi. sokakta kimseyle konuşamaz başını öne eğip yürür.

ben küçükken hatırlıyorum, evin dış kapısının anahtarla açılma sesini duyduğum an içime bi korku kaplardı. çünkü babamın evde olması, evin içindeki tüm atmosferi anında değiştirirdi. fakat bu durum özellikle benim için kötüydü çünkü kız çocuklarına hiç kızmayan babam her gün beni yanına çağırıp sorular sorar ve kesin bi tokat patlatırdı. bu sebeple babam evde değilken ben sevinç ile yaşardım, babam gelince dayak yemeye hazırlanırdım.

bunu okuyan kişiler abarttığımı düşünebilirler ama %1 dahi abartı yok. pavlov'un köpekleri gibiydim yani babam eve döndüğünde hiçbir suçum yoksa bile tokatı yiyeceğimi biliyodum ve gerçekten de yiyodum.

hatta bi kere misafirliğe gittik. gittiğimiz kişi esnaf. annemler onların evine gittiler biz erkekler dükkana geçtik. yanda da oyuncak dükkanı vardı. esnaf adam bana kumandalı oyuncak araba aldı ve hediye etti. dünyalar benim oldu çünkü hayatımda oyuncak görmemişim ve adam 90'lı yıllarda bulunabilecek en gelişmiş oyuncağı veriyo bana. hemen oynamaya başladım. abi 2 dakka geçmeden araba durdu. çalışmıyo. babam da "sen hediyeyi bozdun" diye aldı beni esnafın önünde tokatladı. arabayı da paketleyip adama geri verdi ve adamdan özür diledi. adam geri almıyo, dur tamir ettiririz diyo, babam dinlemiyo. adam pilleri değiştirdi. araba çalıştı. meğer ilk satılırken pili zayıfmış. adam sevinçle tekrar arabayı bana verecekti ki ben ağlıyorum o sırada çünkü daha 5-6 yaşındayım. babam gururuna yediremedi, arabayı almayı reddetti. adama zorla ısrar edip arabayı almadı. paketleyip oyuncak dükkanına kendi götürüp iade etti arabayı babam. ben de dayağı yediğimle kaldım.

sen diyosun ya "ne olursa olsun babanızı sevip saygı duyacaksınız diyenler gelir şimdi" diye, onu diyen kişiler şanslı kişiler. normal bi babaya sahip oldukları için. her babayı öyle sanıyolar. halbuki dünyada çeşit çeşit baba var. ipini koparan baba oluyo.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Flying Dutchman kullanıcısına yanıt

Hayır ben küçükken Volarant tarzı oyunlar yoktu, hatta atari salonları bile yoktu gençliğimde yani 90'lı yıllarda kısa dönem Lotus ve Volfied oynadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yotundaşi -- 22 Aralık 2024; 11:52:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bakımevine ver

• Hocam seni çok iyi anlıyorum hak ta veririm. Benim babamda bana benzer şeyler yaptı çok defa. Hatta şu andaki hayatımın sorumlusu bile odur ama maalesef değiştiremiyoruz kabullenmekte fayda var bence.

• Ben

• MissMelody kullanıcısına yanıt

niye

• Cryptix Ph.D kullanıcısına yanıt

Beni sevmediği için

• MissMelody kullanıcısına yanıt

niye sevmesin. bazı babalar belli etmeye utanır.

eğer istersen babişkon olabilirim. hatta bana babacık bile diyebilirsin.

youtube
    Konuşan muhabbet kuşu Fıstık dinlet konuşsun videolarıKonuşma yeteneği çok yüksek olan bir papağan türü olan muhabbet kuşları ilgilenildiğinde ve iyi beslend...
    https://m.youtube.com/watch?v=yFLpnpUALQg&pp=ygURY2ljaWt1xZ8gYmFuYWPEsWs%3D

cicikuş, cicikuş, babacık, babacık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4F3 -- 23 Aralık 2024; 3:48:11 >
  • 4F3 kullanıcısına yanıt

Sevmez o

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.