< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Hayır ben küçükken Volarant tarzı oyunlar yoktu, hatta atari salonları bile yoktu gençliğimde yani 90'lı yıllarda kısa dönem Lotus ve Volfied oynadım < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yotundaşi -- 22 Aralık 2024; 11:52:36 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
bakımevine ver |
Hocam seni çok iyi anlıyorum hak ta veririm. Benim babamda bana benzer şeyler yaptı çok defa. Hatta şu andaki hayatımın sorumlusu bile odur ama maalesef değiştiremiyoruz kabullenmekte fayda var bence. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
niye |
Beni sevmediği için < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
niye sevmesin. bazı babalar belli etmeye utanır. eğer istersen babişkon olabilirim. hatta bana babacık bile diyebilirsin. youtube Konuşan muhabbet kuşu Fıstık dinlet konuşsun videolarıKonuşma yeteneği çok yüksek olan bir papağan türü olan muhabbet kuşları ilgilenildiğinde ve iyi beslend... https://m.youtube.com/watch?v=yFLpnpUALQg&pp=ygURY2ljaWt1xZ8gYmFuYWPEsWs%3Dcicikuş, cicikuş, babacık, babacık < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4F3 -- 23 Aralık 2024; 3:48:11 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sevmez o < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |