Şimdi Ara

babasıyla sorunu olanlar kimler????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet kimler???ve neden????ben de anlatıcam uzun uzun...o arada siz başlayabilirsiniz...

• benim bi babayala sorunum var ama benimki değil
  • BEN BEN BEN YAKLASIK 2 SENEDIR AYNI SOFRAYA OTURMUYORUZ VE HEMEN HEMEN HIC MECBUR OLMADIKCA KONUSMUYORUZ EGER KONUSSURSAK MAKSIMUM 24 SAAT ICERISINDE GERI KUSUYORUZ
  • quote:

Orjinalden alıntı: bugrabubu

BEN BEN BEN YAKLASIK 2 SENEDIR AYNI SOFRAYA OTURMUYORUZ VE HEMEN HEMEN HIC MECBUR OLMADIKCA KONUSMUYORUZ EGER KONUSSURSAK MAKSIMUM 24 SAAT ICERISINDE GERI KUSUYORUZ

+1
  • Beninde Var....!

Anlatmaya Başlamayayım Sinirlerim Bozuluyor...
  • quote:

BEN BEN BEN YAKLASIK 2 SENEDIR AYNI SOFRAYA OTURMUYORUZ VE HEMEN HEMEN HIC MECBUR OLMADIKCA KONUSMUYORUZ EGER KONUSSURSAK MAKSIMUM 24 SAAT ICERISINDE GERI KUSUYORUZ

benzer benimki de...yalnız benim durumum uzun yıllardır devam ediyo....
    kimseyi sevmeyen,herkesin arkasından atıp tutan,dini imanı para olan başka babalar da var mı merak ediyorum...
    bi de şunu ekleyim...hergün yaşaya yaşaya neyin yanlış olduğunu,neyin kötü olduğunu o kadar iyi örneklerle görüyorum ki,inşallah ileride aynı şeyleri yapmayacağım...harika bi baba olacağım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: guray1981

quote:

benzer benimki de...yalnız benim durumum uzun yıllardır devam ediyo....
    kimseyi sevmeyen,herkesin arkasından atıp tutan,dini imanı para olan başka babalar da var mı merak ediyorum...
    bi de şunu ekleyim...hergün yaşaya yaşaya neyin yanlış olduğunu,neyin kötü olduğunu o kadar iyi örneklerle görüyorum ki,inşallah ileride aynı şeyleri yapmayacağım...harika bi baba olacağım...

Ben İyibir Baba Olacağımı Sanmıyorum Çünkü Babamdan Harbi Babalık Öğrenmedim Ki Babalık Yapabileyim...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Baba babadır her ne kadar bende anlaşamasamda kavgada etmiyorum.

Babası olmayanlar ne yapsın buldunuz da bunuyonuz
  • arkadaşlar dua edinki arkanızda ananız babanız var allah korusun ya öldükleri zaman yine aynı şeyleri söyliyebilcekmisiniz ? benimde babamla aramda sorunlar oluyor. ama onlar bir anlık gelip geçici bazen düşünüyorumda ya onlara birşey olursa ? benim arkadaşlarımın çoğunun babası vefat etti coğuda sevmezdi ama şimdi herkes diyorki yaşasaydı da beni dövseydi sabah akşam o yüzden anne babanızın kıymetini bilin benim yaşım 29 ve gün geçtikçe onlar yaşlandıkça daha iyi anlıyorum.
  • benimde var.ders çalış der durur.pc nin başına oturunca kızar.sofra başında hızlı yeme der.kendisini rahatsız etmeyen herşeye kızar.biraz soğurum ondan ama sonra yine konuşurum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: MH

arkadaşlar dua edinki arkanızda ananız babanız var allah korusun ya öldükleri zaman yine aynı şeyleri söyliyebilcekmisiniz ? benimde babamla aramda sorunlar oluyor. ama onlar bir anlık gelip geçici bazen düşünüyorumda ya onlara birşey olursa ? benim arkadaşlarımın çoğunun babası vefat etti coğuda sevmezdi ama şimdi herkes diyorki yaşasaydı da beni dövseydi sabah akşam o yüzden anne babanızın kıymetini bilin benim yaşım 29 ve gün geçtikçe onlar yaşlandıkça daha iyi anlıyorum.

Annem Bir Tanedir Ama Aynı Şeyi Keşke Babam İçin Söyleyebileydim...

• aram berbat
    herbişeyime karışıyo
    babama kocaman bi
    bazen seviniyorum ayrı yaşadığımıza
    ama bazende üzülüyorum
    bence ne olursa olsun insanın babasıyla sorunu olmamalı
    insanların değerin ancak kaybedince anlıyoruz

• quote:

Orjinalden alıntı: .:wolkan:.

Baba babadır her ne kadar bende anlaşamasamda kavgada etmiyorum.

dostum o zmn ben biraz kendi babamdan bahsedeyim de o zmn durumu anlarsın....
    ben türkiye'nin ilk 3 lisesi içinde sayılabilicek bi liseden mezunum...girdiğim sınavlardan derecelerle ayrıldım...üniversite sınavında türkiye'nin en iyi tıp fakültelerinden birini kazandım...
    derslerimi aksatmadan 6 yıllık tıp fakültesi gibi bi okulu, hiç sorun yaşamadan yüksek notlarla bitirdim...şu anda doktorum ve mecburi hizmet için kuralarımın çekilmesini bekliyorum....
    çevre tarafından belki de hiçbizmn kimseyle kavga etmeyen, sorun yaşamayan biri olarak bilindim...arkadaşlarım,akrabalar,komşular vs tarafından oldukça sevilen biriyim....
    anneme babama hiçbizmn saygısızlık etmedim...söylediğim babamla yaşanan sorunlar da bile kapımı kitleyip içerde oturdum...dışardan en ağır küfürleri, en aşağılayıcı lafları işittim....
    sorun ne biliyo musun...tek dert para...artık babam benden para bekliyor...aynı şekilde ablama da yaptığı gibi....ve inan öyle para derdi olan bi durumda da değiliz....
    tek yağtığı çevrede gördüğü herkesi kıskanıp, onlar ne aldıysa onlar nelere sahipse aynılarına sahip olmak istemesi....eğer beceremezse de arkalarından sövmek....
    teyzelerimle, halamla küs durumda...apartmanda kimse tarafından sevilmiyor,kimseyle de konuşmuyor....evdeki herkese bağırıyor....vs...vs...vs...daha yazarım ama....neyse...

• quote:

quote:

ben türkiye'nin ilk 3 lisesi içinde sayılabilicek bi liseden mezunum...girdiğim sınavlardan derecelerle ayrıldım...üniversite sınavında türkiye'nin en iyi tıp fakültelerinden birini kazandım...
    derslerimi aksatmadan 6 yıllık tıp fakültesi gibi bi okulu, hiç sorun yaşamadan yüksek notlarla bitirdim...şu anda doktorum ve mecburi hizmet için kuralarımın çekilmesini bekliyorum....
    çevre tarafından belki de hiçbizmn kimseyle kavga etmeyen, sorun yaşamayan biri olarak bilindim...arkadaşlarım,akrabalar,komşular vs tarafından oldukça sevilen biriyim....
    anneme babama hiçbizmn saygısızlık etmedim...söylediğim babamla yaşanan sorunlar da bile kapımı kitleyip içerde oturdum...dışardan en ağır küfürleri, en aşağılayıcı lafları işittim....
    sorun ne biliyo musun...tek dert para...artık babam benden para bekliyor...aynı şekilde ablama da yaptığı gibi....ve inan öyle para derdi olan bi durumda da değiliz....
    tek yağtığı çevrede gördüğü herkesi kıskanıp, onlar ne aldıysa onlar nelere sahipse aynılarına sahip olmak istemesi....eğer beceremezse de arkalarından sövmek....
    teyzelerimle, halamla küs durumda...apartmanda kimse tarafından sevilmiyor,kimseyle de konuşmuyor....evdeki herkese bağırıyor....vs...vs...vs...daha yazarım ama....neyse...

madem bunları yaşıyorsun sen babanı baban seni sevmiyor olay paraya girdi söyliyeceğin tek laf nedir biliyormusun baba benim elim artık ekmek tutuyor ben ayrı eve çıkıcam diyebilirmisin ? eğer dersen senin yerinde olsam 1 dakika durmam zamanında aynı şeyi ben yaptım çünkü ayrıldım onlardan daha sonra tabiki ana baba yüreği dayanırmı ?

• Zamanında babamla çok atıştış.Çok sorun yaşadım.Yukarda yazılanların aynısını yaşadım...Konuyu açan arkadaşla aynı düşünceler içine girdim...İÇalışmaya başladıktan sonra da dozajı aynı olma da para sorunları oldu ve oluyor...Ama şu an bence çok iyi aramız...Böyle şeyler yaşanıyor.En az zararla atlatmaya bakın bence.İlerde şimdiki sorunlar o kadar da büyük görünmeyecek...BAbalardan anlayış beklemeyin.Onların sizi anlamasını beklemeyin.Siz onları anlamayaçalışın...BEnde işe yaradı...

Sonuçta dostlarımızı biz seçebiliyoruz.Ama ailemizi değil...
  • babası olamayanlarda var kıymetini bilin (içki ve kumar ile uğraşanlar hariç tabikide)
  • quote:

Orjinalden alıntı: MH

quote:

quote:

madem bunları yaşıyorsun sen babanı baban seni sevmiyor olay paraya girdi söyliyeceğin tek laf nedir biliyormusun baba benim elim artık ekmek tutuyor ben ayrı eve çıkıcam diyebilirmisin ? eğer dersen senin yerinde olsam 1 dakika durmam zamanında aynı şeyi ben yaptım çünkü ayrıldım onlardan daha sonra tabiki ana baba yüreği dayanırmı ?

çok fazla bi süre kalmadı zaten bu söylediğini yapmam için....yukarda da belirttim...doktorum ve mecburi hizmet kuralarını bekliyorum...3 kasımda çekilecek...
    sora herkes yoluna...sadece evde kalan ailem için üzülüyorum...keşke onları da yanıma alabilsem....kalanlar yine aynı dertlerle başbaşa kalacak...

• babamla ben de çok kavga ettim

ama şimdi t. tüyünü bile özlüyorum!!!

babadır onlar be baba!!
  • Ohoo her baba bu türküde ki gibi olsaydı sorun olmasdı ...

Asıl sorun babaların veya büyüklarin inandırıcılığını yitirdiğinde başlar ...Bu da sonu olmayan tartışmaları kavgaları küskünlükleri getirir ki ... bu da kaçınılmaz sonuçtur.Büyüklerden anlayış beklemeyin bence herkez kendini düşünüyo bu devirde Baba baba ...diyosun adamın tek derdi senin ilerde ona bakıp para yollayıp yollamıcağın oluyo belki etrafındaki kötü örnekleri görüp gelecek kaygısına düşüyolar ama bu kadar önyargılı da olmamaları gerekir çocuklarına karşı.

Yani uzun lafın kıssası karşılıklı SAYGI olduktan sonra herşey çözülür be beyler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.