Şimdi Ara

Babaya motor aldırma yöntemi.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben babama motor aldırmak istiyorum ama bi türlü ikna edemiyorum.
    Yaşım 17.Bir sürü arkadaşımın motoru var hepsi motorla geziyo imrenerek bakıyorum resmen ama gel gelelim babamı ikna edemiyorum.Nasıl ikna etmeliyim babamı ?

• başlık sakat + taşıtta sakat. en iyisi araba. babalar da bunu bildiği için kabul edeceğini sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HTRK

başlık sakat + taşıtta sakat. en iyisi araba. babalar da bunu bildiği için kabul edeceğini sanmıyorum.

Görüşüne saygı duyuyorum ama ön yargılı davranıyorsun.

4 senedir motorsiklet kullanıyorum her yönüyle arabadan daha iyi bence. Her türlü güvenliğini alırsan gayet güvenli bir ulaşım aracı.
  • quote:

başlık sakat + taşıtta sakat. en iyisi araba. babalar da bunu bildiği için kabul edeceğini sanmıyorum.

Ehliyet olsa araba olcakda.Şimdi arabada vermiyolar.Malum kanımız ısınıyo böyle şeylere her gençin olduğu gibi
  • Baban sana her istediğini alsa hayattan hiç zevk alamazsın.

Hayal edeceğin,isteyeceğin bir şey olmaz.

Sen bence bir bisiklet iste ; hemde spor yapmış olursun.

Yaz tatillerinde de para biriktirirsin.Tabi yine babandan izin alarak; baba paramı da hazırladım motor alabilirmiyim dersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayvalik

quote:

Ehliyet olsa araba olcakda.Şimdi arabada vermiyolar.Malum kanımız ısınıyo böyle şeylere her gençin olduğu gibi

Motorlu bir işe gir paket servis vs . Çalisitin para ile alirsin yada hevesini alirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Turbo tamiri düzen tutar mı?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevilesi adam

quote:

4 senedir motorsiklet kullanıyorum her yönüyle arabadan daha iyi bence. Her türlü güvenliğini alırsan gayet güvenli bir ulaşım aracı.

Motorsikletin yeri ayrı.Bizim burda fırlatmalar var mg 125 lik motora abart egzoz takıyolar mahalle aralarında son gaz zangır zangır geçiyolar bunları görerek almıyo babacık

• quote:

quote:

quote:

Motorsikletin yeri ayrı.Bizim burda fırlatmalar var mg 125 lik motora abart egzoz takıyolar mahalle aralarında son gaz zangır zangır geçiyolar bunları görerek almıyo babacık

Onlara iyi bir saydırıyorum evin önünden geçerken

• alma kardes motor 1 sene daha bekle araba al . Yakın bir arkadaşım öldü motordan babası annesi ne hale geldi görmek istemezdin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Byvagabond

alma kardes motor 1 sene daha bekle araba al . Yakın bir arkadaşım öldü motordan babası annesi ne hale geldi görmek istemezdin

Öyle kardeş benimde çok tanıdığım öldü.Biri hala sakattır ama zevk kardeş zevk
  • sen baba olunca sende almayacan

sen güvenli sürsende dışarısı güvenli değil
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Onlara iyi bir saydırıyorum evin önünden geçerken

Onlara ister istemez beddua okuyorum zangır zangır bağırttırıyolar ne zevk alıyolar bilmiyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Byvagabond

alma kardes motor 1 sene daha bekle araba al . Yakın bir arkadaşım öldü motordan babası annesi ne hale geldi görmek istemezdin

Öyle kardeş benimde çok tanıdığım öldü.Biri hala sakattır ama zevk kardeş zevk

orası öyle motorun tadı yok hiçbirşeyde arada bende sürüyorum ama babama dedim almadı araba alırım bekle dedi beklemedeyiz

• Kesinlikle motor işi sakat zamanında kendi paramla alacaktım yine izin çıkmadılar evden ki bir arkadaşın motoruyla kaza yaptığımızda anladım ne kadar haklı olduklarını, Allah kimseye kaza bela vermesin sizden çok aileniz üzülüyor emin olun..
  • bir işe gir yaz aylarındayız topla para koy önüne 500tl bak gör nasıl alıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.