Merhaba arkadaşlar ben babama motor aldırmak istiyorum ama bi türlü ikna edemiyorum. Yaşım 17.Bir sürü arkadaşımın motoru var hepsi motorla geziyo imrenerek bakıyorum resmen ama gel gelelim babamı ikna edemiyorum.Nasıl ikna etmeliyim babamı ?
başlık sakat + taşıtta sakat. en iyisi araba. babalar da bunu bildiği için kabul edeceğini sanmıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: HTRK
başlık sakat + taşıtta sakat. en iyisi araba. babalar da bunu bildiği için kabul edeceğini sanmıyorum.
Görüşüne saygı duyuyorum ama ön yargılı davranıyorsun.
4 senedir motorsiklet kullanıyorum her yönüyle arabadan daha iyi bence. Her türlü güvenliğini alırsan gayet güvenli bir ulaşım aracı.
quote:
Ehliyet olsa araba olcakda.Şimdi arabada vermiyolar.Malum kanımız ısınıyo böyle şeylere her gençin olduğu gibi
Baban sana her istediğini alsa hayattan hiç zevk alamazsın.
Hayal edeceğin,isteyeceğin bir şey olmaz.
Sen bence bir bisiklet iste ; hemde spor yapmış olursun.
Yaz tatillerinde de para biriktirirsin.Tabi yine babandan izin alarak; baba paramı da hazırladım motor alabilirmiyim dersin.
quote:
Orijinalden alıntı: Ayvalik
quote:
Ehliyet olsa araba olcakda.Şimdi arabada vermiyolar.Malum kanımız ısınıyo böyle şeylere her gençin olduğu gibi
Motorlu bir işe gir paket servis vs . Çalisitin para ile alirsin yada hevesini alirsin.
4 senedir motorsiklet kullanıyorum her yönüyle arabadan daha iyi bence. Her türlü güvenliğini alırsan gayet güvenli bir ulaşım aracı.
Motorsikletin yeri ayrı.Bizim burda fırlatmalar var mg 125 lik motora abart egzoz takıyolar mahalle aralarında son gaz zangır zangır geçiyolar bunları görerek almıyo babacık
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: sevilesi adam
quote:
Motorsikletin yeri ayrı.Bizim burda fırlatmalar var mg 125 lik motora abart egzoz takıyolar mahalle aralarında son gaz zangır zangır geçiyolar bunları görerek almıyo babacık
Onlara iyi bir saydırıyorum evin önünden geçerken
alma kardes motor 1 sene daha bekle araba al . Yakın bir arkadaşım öldü motordan babası annesi ne hale geldi görmek istemezdin
quote:
Orijinalden alıntı: Byvagabond
alma kardes motor 1 sene daha bekle araba al . Yakın bir arkadaşım öldü motordan babası annesi ne hale geldi görmek istemezdin
Öyle kardeş benimde çok tanıdığım öldü.Biri hala sakattır ama zevk kardeş zevk
sen baba olunca sende almayacan
sen güvenli sürsende dışarısı güvenli değil
quote:
quote:
quote:
quote:
Onlara iyi bir saydırıyorum evin önünden geçerken
Onlara ister istemez beddua okuyorum zangır zangır bağırttırıyolar ne zevk alıyolar bilmiyorum
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Byvagabond
Öyle kardeş benimde çok tanıdığım öldü.Biri hala sakattır ama zevk kardeş zevk
orası öyle motorun tadı yok hiçbirşeyde arada bende sürüyorum ama babama dedim almadı araba alırım bekle dedi beklemedeyiz
Kesinlikle motor işi sakat zamanında kendi paramla alacaktım yine izin çıkmadılar evden ki bir arkadaşın motoruyla kaza yaptığımızda anladım ne kadar haklı olduklarını, Allah kimseye kaza bela vermesin sizden çok aileniz üzülüyor emin olun..
bir işe gir yaz aylarındayız topla para koy önüne 500tl bak gör nasıl alıyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme