Şimdi Ara

Babel elimizde patlar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Renktaşlar bu transfer çok yanlış olacak gibi geliyor. Mali olarak çok para götürebilir. Makul bir maaşa anlaşılsa neyse derim de hem dolgun bir maaş verilip hem de elimizde patlarsa çok yazık olacak. Bu işlerden az çok anlarım. Örneğin Negredo Beşiktaş'a imza attığı ilk günden patlayacağını bilmiştim (Baya patladı o kadarını bende beklemiyordum) . Uzun lafın kısası Babel hakkında kötü hissediyorum. İnşallah gerçekleşmez bu transfer. Bize hiçbir şey katmayacak gibi geliyor bu adam. Kendisini de hiç sevmem zaten Beşiktaş'ın artığı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Detective W. -- 9 Eylül 2019; 23:21:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Babel her türlü satılır. Hollanda milli takımının kanat oyuncusu hala
    Elde patlama ihtimali olan oyuncu diagne

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu anda bedavaya kanata alınacak en iyi oyunculardan. Onyekuru iyi bir oyuncu fakat ŞL tecrübesi yok denecek kadar az.

Orta sahaya da yine ŞL tecrübesi olan Banega'yı alırsak bu seneki gibi ezilmeyiz maçlarda.

• quote:

Orijinalden alıntı: ra hmetli

Şu anda bedavaya kanata alınacak en iyi oyunculardan. Onyekuru iyi bir oyuncu fakat ŞL tecrübesi yok denecek kadar az.

Orta sahaya da yine ŞL tecrübesi olan Banega'yı alırsak bu seneki gibi ezilmeyiz maçlarda.
    katılmıyorum daha iyi oyuncular alınabilirdi babel yerine .

Babele ayrıca 3€ vermek çok büyük hata. Onyekuru gibi oyuncu alabilirdiniz.

Neden diyorum babel kafasına göre oynayan bir oyuncu . Neyse hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: NorveçliMühendis

Alıntıları Göster
    Orada Fatih Terim'e güvenmekten başka şansımız yok, bir şekilde verim alacaktır Babel'den.

Katkı sağlayacak bir oyuncu yine kiralanır elbet, tahminim Ndiaye yerine genç bir oyuncu alınabilir, ille Onyekuru'yu yine kiralayacak değiliz.

• Faydalı olacaktır, FFP durumuna göre para verilmeli.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sattığımız kadar alabiliyoruz ve daha kimseyi satmadık.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: NorveçliMühendis

Alıntıları Göster
    Onyekuru gibi oyuncu alınacak zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: C.Rodriguez

Babel her türlü satılır. Hollanda milli takımının kanat oyuncusu hala
    Elde patlama ihtimali olan oyuncu diagne
    Satılmaz imkansız gibi bir şey 33 yaşında olacak adama 2+1 senelik 2.5 m€ verirsen sözleşme sonuna kadar kalır bizde alacak arap takımları bonservis vermeden alır ki araplarda artık genç oyunculara yöneliyor artik

• quote:

Orijinalden alıntı: urugakhina

Sattığımız kadar alabiliyoruz ve daha kimseyi satmadık.
    +2 eklenmiş galiba bu olaya yanı biraz geçebilir gibi bonservisi geçen seneyi +2m ile kapattık

• quote:

Orijinalden alıntı: Keremmert1

Satılmaz imkansız gibi bir şey 33 yaşında olacak adama 2+1 senelik 2.5 m€ verirsen sözleşme sonuna kadar kalır bizde alacak arap takımları bonservis vermeden alır ki araplarda artık genç oyunculara yöneliyor artik

Alıntıları Göster
    Araplar böyle skorer oyuncuları alıyor. 2.5 milyon euro babel gibi bir oyuncu için bedava. Araplar 7-8 den açıyor kapıyı. Gomis 10 milyon dolar alıyor.
    Babel hala milli takım oyuncusu. O yaşında türkiye'den ingiltere yapmış biri araplara nasıl gidemiyor ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: C.Rodriguez

Araplar böyle skorer oyuncuları alıyor. 2.5 milyon euro babel gibi bir oyuncu için bedava. Araplar 7-8 den açıyor kapıyı. Gomis 10 milyon dolar alıyor.
    Babel hala milli takım oyuncusu. O yaşında türkiye'den ingiltere yapmış biri araplara nasıl gidemiyor ?

Alıntıları Göster
    Gomis zaten ayrı bir olay aç gözlü onun yüzünden bize az bonservis geldi gomis arap başının yazdığı gibi 14 m€ a satacaktık gomis ilk 6 m€ kabul etti ama sonra ac gözlülük yapıp bonservisi de istediği için yarısını alıp gitti babel gelecek seneye yazın 34 yaşında olacak bizde iş yapacağı muamma gitse bile bize bonservis bırakmaz bedavaya satarız

• Bir Fenerbahçi olarak söylüyorum Babel Galatasarya baya katkı verir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Keremmert1

Gomis zaten ayrı bir olay aç gözlü onun yüzünden bize az bonservis geldi gomis arap başının yazdığı gibi 14 m€ a satacaktık gomis ilk 6 m€ kabul etti ama sonra ac gözlülük yapıp bonservisi de istediği için yarısını alıp gitti babel gelecek seneye yazın 34 yaşında olacak bizde iş yapacağı muamma gitse bile bize bonservis bırakmaz bedavaya satarız

Alıntıları Göster
    Babelin iş yapacağı muamma derken ?
    Babelin ölüsü zaten ligte 10 gol atar.Bak ölüsü diyorum.

İş yapıp yapmayacağı belli olmayan hatta iş yapmayacak olan trezeguettir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C.Rodriguez -- 8 Haziran 2019; 16:1:9 >

• ilk sezon bende iyi bir katkı bekliyorum ama 2. ve özellikle 3. sezon bizi sinir krizine sokar.. 3. sezona kalmadan arabistana satma gibi bir planımız vardır umarım.
  • Babeli satmak icin almıyoruz olaya böyle bakın. Evet fiyatı dolgun ancak su anki tek derdimiz ffp kurallari dahilinde yapılan anlasma suresince maksimum başarı ile kurallari yerine getirmek.

• bedava kaliteli sol açık bulmak lazım.. üst seviyede ve kalite bonservis bedeli vermeden alınabilecek kaç oyuncu var?
  • Bonservissiz Babel mevcut FFP şartlarında yapılabilecek en iyi transferlerden biridir. Ayrıca Fulham'da 6 ayda çok iyiydi. Türkiye'de 2 sene iyi seviyede oynar bence.
  • Babel konsantre olup isterse ligin tozunu atar, ilk sene çok iyi performans verecektir. Büyük ihtimal takımın en iyi oyuncusu olur
    İkinci sene sözleşme uzatma ve zam isteyecektir , verirseniz tamam da vermezseniz ikinci sene yatar.

• Yine bildim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.