Şimdi Ara

babil.com stoktan kitap almayın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
8.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • satın aldığım tüm kitapları diğer kitap sitelerinin de altında fiyat sunduğu için babil.com'dan aşağıda gördüğünüz kitapları aldım. kitaplar dün ben evde yokken evdekilere teslim adilmiş. İkinci el sahaftan alsam daha sağlam gelirdi! fotoğrafları büyük yükledim, daha net görebilmeniz açısından

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JaCKiE_BrOwN -- 22 Eylül 2017; 13:7:33 >

• Ben de aynı şeyi yaşamıştım, o günden sonra Babil'den alışverişi bıraktım. Size de tavsiye ederim, ilk günleri güzeldi; fakat artık çoğunlukla rezaletler ile anılıyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana da 5-6 kez hasarlı kitap gönderdiler. Kağıda hasarlı kitapların değiştirilmesini istiyorum yazdıktan sonra kutusuna -faturasıyla birlikte- koyarak alıcı ödemeli olarak gönderdim. 3-4 gün sonra yenileri hasarsız bir şekilde elime ulaştı. Kusurlu ürünü değiştirme ve kusur olmasa bile 14 gün içinde neden göstermeden iade etme hakkın var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Armag3d0N A kullanıcısına yanıt
    aynı şekilde yaptım. ürünleri kargoya verdim ve kargo takip numarasını da ilettim. Değişim değil de, cayma bedeli istedim. Bundan önceki tek kitaplık bir alışverişimde de küçük de olsa hasarlı bir kitap göndermişlerdi. Bir daha alışveriş yapmam

• Göndermeden önce mail atmıştım, 1 gün sonra geri döndüler. Mail’den anladığım, kendilerine göre sadece 1 kitap hasarlı 😶

Öncelikle yaşamış olduğunuz bu problemden dolayı sizden özür dileriz.

BBL000000148692 numaralı siparişinizde bulunan “Bilgi Çağında Yönetim.” adlı ürünü tarafımıza göndermenizi rica ederiz. Size göndermiş olduğumuz, E-Arşiv Fatura'nın aşağı kısmında yer alan “İade Bölümü” nü doldurarak ücret iadesi istiyorum / hasarlı ürün değişim istiyorum olarak belirtmeniz ve Yurtiçi Kargo/Aras Kargo ile karşı ödemeli olarak Arasta Bilgi Teknolojileri Paz. Dağıtım Tic. ve San. Ltd. Şti. adına Ayhan Kavak'ın dikkatine kargolamanız gerekmektedir.

Adresimiz E-Arşiv Fatura'nın sağ üst bölümünde yer almaktadır. Ürün kargoya verildikten sonra kargo takip numarasını bizimle paylaşmanızı rica ederiz.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla.

• tam da buradan alışveriş yapacaktım,olmadı bu...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence babilden hiç alışveriş yapmayın. her babil konusuna yazıyorum elimden geldiğince de yazmaya devam edeceğim. babil.com'un sahibi atatürk düşmanı, alışveriş yapanlar bunu bilerek alışveriş yapsınlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amazom kitap kampanyası
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: schwifty

bence babilden hiç alışveriş yapmayın. her babil konusuna yazıyorum elimden geldiğince de yazmaya devam edeceğim. babil.com'un sahibi atatürk düşmanı, alışveriş yapanlar bunu bilerek alışveriş yapsınlar.

Babil el değiştirdi.Odakitap'ın sahibi aldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HarveyBullock

tam da buradan alışveriş yapacaktım,olmadı bu...

Merhabalar hocam,

Babil.com'dan yaptığım alışverişler bunlar.

Hiçbir sorun yaşamadım. Ayrıca hediye olarak da kitap ayracı, not defteri ve Arka Kapak Dergisi'ne ait sayılar yolluyorlar. Fiyat olarak da Idefix ile birlikte en uygun olan site.

• Armag3d0N A kullanıcısına yanıt
    Satıldığını bilmiyorum ama iade gönderirken Arasta Bilgi Teknolojileri diye göndermiştim.

Küçük bir açıklama da getireyim. Neden başlığa “stoktan” diye yazdım. Sipariş ettiğim kitapların biri hariç hepsinde stoktan hemen teslim yazıyordu. Sanırım depoda epey hasar görmüş bu kitaplar. Bir tanesi de bildiğiniz küflenmiş artık. Taşıma ve sevkiyat esnasında kitabı satınaldığımız firma ve kargo şirketinin göstereceği özen çok önemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JaCKiE_BrOwN -- 28 Eylül 2017; 12:47:11 >
  • babil.com stoktan kitap almayın

Bunları da hatırlayalım arkadaşlar. Unutmayın.

• Rosarian kullanıcısına yanıt
    böyle olduklarını bilmiyordum hocam. bundan sonra burdan da alışveriş yapmayacağım.
  • Aynı kitapları idefix’ten aldım. Bugün geldiler ve tüm kitapların üzerinde bırakın uçlardan kıvrılmayı falan, parmak izi bile yok.

Ayrıca bugün aradım babil’i, süreç ne durumda diye. 3 -7 işgünü içinde para iadesi yapacaklarını söylediler

• Benim aldığım kitaplarda da hasarlı olanlar vardı ve değişim yaptırmıştım.
  • Aynen bu şekilde kitaplar gelmişti. Mail attım anında gün içinde yeniden kargoya verdiler. Ertesi gün kitap ambalajlı olarak elime geçti. Kitap ayracı ve ufak bir defter de hediye olarak koymuşlar. Sorunlu kitabı da istemediler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.