Şimdi Ara

babile gecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben yeni servera gecmeyi dusunuyorum...gelebilecek olan var mi...yalniz gecmekten korkuyorum

• ben gectim..spearim yine...akinci adim
  • gemeyin yalniz birakin benizaten istemiyom sizi kibarlik olsun diye sordum

• geliii mi?
  • ben gectim bile - glavie -
  • vaay..hos geldin rex...zaten seni hep sevmistim...adin sanin ne?ben akinci beyaz giyiyorum...
  • bende geldim dj kardeşim seni yanlız bırakırmıyım lvl 9 oldum şindiden 10 olacam yardim kardeş sende gel be dj seni yalnız bırakmayız adım bu SRO_aPaCh3
    bu kankamın nick i FiRe_BoW
    HAVE FUN
  • bende 9um..goldeyim simdi
  • yaw sen baya bi lvl olmusun bana bi yardim et item yoq erkek im item tipim armor sen bana item bul ben sana parasını werim olurmu???
  • 2.5 saatte lv11 okldum
    oyunda lv10 dan sonra lv kasmak zorlaşıyacharlarınızı bırakmayın derim
  • babalar ben iwi 12 oldum dün 2 saat falan oynadım şu an budist görevini yapıom
  • server goctu bende 11 im
  • bulursam veririm item..bende dün 2 saat falan oynadım eve akşam geldim zati..ama harbiden her an eski charı bıraktığıma pişman olabilirim
  • babel daha ii bence stall bakımındanda ii herkez bizim lvl da olduu için kendimize gore item bulmak kolay olio
  • bende geldim bea
    (bilgiler imza da)
  • yaa bende archer olacam bi yardım edin skillerimi sıfırlıyım sole ayrıntılı yazin yada spear daha mi ııı
  • ben spearım gayet memnunum ama tarz meselesi...seni etkilemeyem...gelirsen şee ederiz..
  • baq spearın kotu yani adamın yanina gidion sana cakıyo baya bii ama okcuda donduruyosun sora wur babam wur canawar sana hiç wuramıyo yoqsa bende memnunum spear dan bea bide guil kac lvl da kuruluyor???
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.