Şimdi Ara

bacağımdan böcek çıktı (fotoğrafını çektim )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kotuma elimi attım bi yumru geldi tekrar götürdüm elimi yoktu az ötede buldum tutup aşağıya indirdim bş baktım böcek bastı gitti. Sonra arabada kitabıma çıkmış, kene olma ihtimali var mı acaba resmini aşağıya koyuyorum.

Şimdiden teşekkürler :)

• Kene olabilir google'dan bak karşılaştır
  • Bizim bi arkadas kotuna hep el atardı en son böcek düştü sonra helvasını yedik
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sheogorath

Kene olabilir google'dan bak karşılaştır
    osorok böccekine benziyir
  • quote:

Ytiraf ediyorum bacaklarymy kontrol ettim.
  • quote:

Kene değil kene bu kadar büyük olmaz. Bir kaç hafta önce Kaz dağlarına gitmiştim orada kene ısırdı çok dikkatli bakılmadığı sürece kolay farkedilen bir hayvan değil. Bu farklı bir böcek.
  • Google da bunları buldum pek alakası yok gibi. Birde yürüyordu bacağımda anladığım kadarıyla kene ısırsa öyle tutupta hiç kuvvet harcamadan çekebilirmiyim ki pense ile çekiyorlar bazen.

Hermaus, pntrymyk başta olmak üzere herkese teşekkürler anladığım kadarıyla farkılı bir böcek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nimbuzz -- 8 Eylül 2014; 17:53:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hermaeus Mora

Kene değil kene bu kadar büyük olmaz. Bir kaç hafta önce Kaz dağlarına gitmiştim orada kene ısırdı çok dikkatli bakılmadığı sürece kolay farkedilen bir hayvan değil. Bu farklı bir böcek.
    b.k böceği

araştırabilirsin

(ciddiyim)
  • Fıstıklı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Son Pegasus

Fıstıklı olsun
    Keneyi tutup çekebilirsin ama büyük ihtimal o durumda ezersin küçücük bir şey, ben hastanede çıkarttırdım bir cımbızla tutup çekmişlerdi. Çok kuvvetli yapışıyormuş bende o zaman gördüm pense değilde cımbız ile dikkatli bir şekilde çıkarabilirsin. Tabi böyle bir durumda bir sağlık kuruluşuna gitmek daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hermaeus Mora

Keneyi tutup çekebilirsin ama büyük ihtimal o durumda ezersin küçücük bir şey, ben hastanede çıkarttırdım bir cımbızla tutup çekmişlerdi. Çok kuvvetli yapışıyormuş bende o zaman gördüm pense değilde cımbız ile dikkatli bir şekilde çıkarabilirsin. Tabi böyle bir durumda bir sağlık kuruluşuna gitmek daha iyi
    Helvanı hazırlat yavaştan.Babamın amcası da 96 yaşında iken bu böcek yüzünden öldüydü
  • quote:

Orijinalden alıntı: pozitron84

Helvanı hazırlat yavaştan.Babamın amcası da 96 yaşında iken bu böcek yüzünden öldüydü

Alıntıları Göster
    Kene değil bu otluk alanlarda oluyor öyle bir ortamda bulundun muhtemelen ormanda büyüdüğüm için biliyorum kene hareket edemiyor çok yavaş hareket ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John WICK -- 8 Eylül 2014; 18:57:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: John WICK

Kene değil bu otluk alanlarda oluyor öyle bir ortamda bulundun muhtemelen ormanda büyüdüğüm için biliyorum kene hareket edemiyor çok yavaş hareket ediyor.

Alıntıları Göster
    hamam bocegıne de benzıyor sıkıntı yapma kardes
  • Bu yapışmamıştı bacağım da geziyordu evet kısa otların olduğu bir alandan geçtim o ara gelmiş olabilir tesadüfen elim çarptı böcek kotun altında iken dediğim gibi kotla kavrayıp aşağıya kadar indirdim ezilmemişti gitti arabanın içinde yoluna sonra işte kitabın üstünde fark ettim arkadaş eline aldı gayet hızlı hareket ediyordu attı dışarı.

Helvacı arkadaşlar komik değil malesef yani inan ilk gördüğüm anda yüzüme baksanız utanırdınız şu şakalardan.
  • zararsız bir böcek
    böceğe karşı kibar hareketinizi takdir ettim
  • Burak[Alper] B kullanıcısına yanıt
    Haha valla ancak elimden bu kadar geldi orta refüj de mutlu mesut yaşayacaktır diye umuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak[Alper]

zararsız bir böcek
    böceğe karşı kibar hareketinizi takdir ettim
    Tahtakurusuna da benziyor.Öldürdükten sonra elini koklasaydın.Kötü kokuyorsa tahtakurusudur.
  • aterikasedi kullanıcısına yanıt
    Öldürmedim doğaya geri yolladım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: nimbuzz

Öldürmedim doğaya geri yolladım :)

Böceğin büyütülmüş halide bu :)

Bu olayın bir benzeride benim başıma gelmişti. Araştırdım baya baktım ettim derken olmadığını farkettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pntgrmyk -- 8 Eylül 2014; 21:48:59 >
  • pntgrmyk kullanıcısına yanıt
    Aynen bende bayağı bir bakındım b.k böceği olduğuna karar verdim.
    Çünkü arkadaşların dediği gibi öyle deriye yapıştı bırakmadı olayı olmadı aksine geziyordu.
    Ondan sonra tuttuğumda öyle az sıkma ile parçalanacak birşey değildi bildiğiniz iki parmakla tutup dizden ayak bileğine kadar korku ile sıka sıka indirdim sert kabukluydu.
    Gezdiği yerlere baktım herhangi bir kızarıklık kanama yok.
    Bayağı bir kene fotoğrafına baktım hiç birine benzemiyor ama bildiğiniz b.k böceği familyalarının dibine kadar girdim orda var benzeri.
    Ufacık hayvan bana diploma alma arifesinde iyi kork yaşattı valla umarım bundan sonrada birşey çıkmaz :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.