Şimdi Ara

Bacak killarını azaltmak için?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
11.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bacak killarini azaltmak için neler yapıyorsunuz? Erkeğim ve bacak killarim son gunlerde arttı hiçbirşey yapmadığım halde yaşım 23.Dalga gecmezseniz sevinirim.Tavsiyeleriniz nelerdir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Bacak Kıllarını Azaltma Yöntemleri

Bacak kılları, çoğu erkek için istenmeyen bir durumdur ve bunları azaltmak için çeşitli yöntemler kullanılabilir.

• Lazer Epilasyon: Lazer epilasyon, bacak kıllarını kalıcı olarak azaltmanın en etkili yöntemidir. Lazer ışınları, kıl köklerine odaklanır ve onları yok ederek kılların yeniden uzamasını engeller.

• Elektroliz: Elektroliz, lazer epilasyona benzer bir yöntemdir, ancak bu yöntemde kıl köklerine ince bir iğne sokulur ve elektrik akımı verilerek kıl kökü tahrip edilir.

• IPL (Yoğun Atımlı Işık): IPL, lazer epilasyonla benzer şekilde çalışan ancak daha geniş bir ışık spektrumu kullanan bir yöntemdir. IPL, lazer epilasyon kadar etkili olmayabilir, ancak daha düşük bir maliyete sahiptir.

• Ağda: Ağda, bacak kıllarını kökten almak için kullanılan bir yöntemdir. Ağda ağrılı olabilir, ancak kılların yeniden uzaması daha uzun sürer.

• Jilet: Jilet, bacak kıllarını geçici olarak gidermek için kullanılan en yaygın yöntemdir. Ancak jilet, kılları kökten almadığı için kıllar hızla yeniden uzar.

• Krem ve Losyonlar: Bacak kıllarını seyrekleştirmek için tasarlanmış kremler ve losyonlar da mevcuttur. Bu ürünler, kılların büyümesini yavaşlatan veya kılları inceleyen maddeler içerir.

Bacak kıllarını azaltma yöntemini seçerken, maliyet, etkinlik ve kişisel tercihler gibi faktörleri göz önünde bulundurmak önemlidir. Kalıcı sonuçlar için lazer epilasyon en iyi seçenekken, daha düşük maliyetli ve geçici bir çözüm için ağda veya jilet tercih edilebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Kimse yok sanirim.

• +1

• Benim bildiğin pantolon giymiş gibi kıllarım vardı. Beklediğime göre yine de iyi seyrelttim gibi oldu. Bioder bio epilation vücut serumu kullandım şu ana kadar iki tüp. İlk seferde traşlayıp sürmüştüm 3 gün. Kılların uzaması baya uzun sürdü ve zayıfladılar az da olsa. Ancak yinede çoktu bende. Aradan 6-7 ay geçti. Bu defa serum daha çok etki etsin diye bildiğin ağda yaptım.(Benle de dalga geçmeyin :D zaten tam bir işkence bir daha uğraşmam vallahi. ) ve vücut serumu alıp sürdüm yine 3 gün. Bakalım bu sefer istediğim kıvamda normal bir erkek bacağına kavuşacak mıyım :). Ne böyle kız gibi bacak istiyorum ne de maymun gibi bacak ortasını istiyorum sadece. Bu amaca yönelikti bunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undomiels -- 28 Temmuz 2016; 1:10:01 >
  • Hocam sonucu bana da yaz

• undomiels kullanıcısına yanıt
    Sonucu merak ediyorum. Azalmasını istiyorum bende tamamen yok olsun istemiyorum ayni senin gibi

• Yani eğer almak istiyorsan jiletle alınmış gibi sert olmasını da istemiyorsan, kıl dökücü spreyler ve kremler var. Azaltmak için de herhalde kökleriniy akmak mı ne vardı tam bilmiyorum öyle bir şey deniliyordu, araştır istersen.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tüy dökücü kremler de jiletin etkisini yapıyo diye biliyorum. en güzel yöntem sir ağda :)))

• beyler en etkili yöntem internete araştırma yaptım yani kendim denmedim önce bacaklarını ağda veya cımbızla alıyorsun:) sonra taze sıkılmış lımon suyunu bir parça kaya tuzuyla karıştırıyosun 3 gün geceleri uyguluyosun gözle görülür kıların çıkmasını geçiktiriyormuş ama dediklerine göre banda mantıklı geldi limon asit hücredeki suyu çekiyor kurutuyor ama çözümüde var nemlendirici krem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.