Şimdi Ara

Bacaklarda kıl sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nerhabalar.17Yaşındayım ve bacaklarımda fazlasıyla kıl var.Göğüs ,karın ve kollarımda ise normal.Sizce bu sorundan nasıl kurtulabilirim?Tüy dökücük kremi arkadaşım pek önermiyordu sebebi ise tanıdığı birinde kremi sürdüğü yerlerde tırnak çıkıyormuş.Olayı da tam bilmiyiyorum.Kaliteli bir marka veya başka bir yöntem ile ilgili önerilerinizi bekliyorum.Lütfen ciddi cevaplar veriniz
    Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi allhope -- 28 Mart 2013; 12:29:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Erkeğin kıllısı makbüldür.Hele ki bacaktaki kıllardan rahatsız olmak düşünmek istemiyorum.
  • Kendim bile rahatsız oluyorum.Ayrıca denize falan girince daha beter bir görünüme giriyor.Bisiklet falan sürüyoruz birde arkadaşlarla amacım birazda kas yapmak duyduğuma göre kıllar proteini alıyormuş.Doğruluk payının yüksek olduğunu düşünüyorum.
  • Bende kıllıyım önceleri senin gibi düşünürdüm ama şimdi farklı düşünüyorum. Erkek adı üstünde kıllı olur zaten. Vucudun doğasına aykırı hareketlerde bulunursan şu an ki halini arar durursun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.