Şimdi Ara

Bacım Demek Hakaretmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Birine noldu bacım nesini anlamadın dedim diye 4 gün uzaklaştırma aldım şahsa hakaret diye onca küfür eden arkadaşlar hiç bi uyarı puanı almazken bacım demenin nesi 4 günlük uzaklaştırma almaya yetiyo?

• Yapay Zekanın Yanıtı

"Bacım Demek Hakaret mi?"

"Bacım" kelimesi Türkçe'de "kız kardeş" anlamına gelir. Ancak gündelik dilde bazen "yakın arkadaş" veya "sevimli bir kişi" gibi anlamlarda da kullanılabilir.

"Bacım" kelimesinin hakaret olup olmadığı bağlama bağlıdır. Genellikle yakınlık veya şefkat ifade etmek için kullanılır, ancak aşağılayıcı veya küçümseyici bir tonda söylenirse hakaret olarak algılanabilir.

"Bacım" kelimesini kullanırken dikkatli olmanız önemlidir. Yakın bir arkadaşınıza veya tanıdık birine hitap ediyorsanız sorun olmayabilir. Ancak bir yabancıya veya daha resmi bir ortamda "bacım" demek uygunsuz olabilir.

"Bacım" kelimesinin ne anlama geldiğinden emin değilseniz, kullanmaktan kaçınmak en iyisidir. Bunun yerine "hanımefendi", "beyefendi" veya kişinin adını kullanabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • bacım benim bildiğim anadolu'da kız kardeşim anlamına gelen bir söz Sivas'a gittiğimde bol bol kullanırım ve duyarım bence hiç bir hakaret yok.
  • http://resim.donanimhaber.com/m_42013351/mpage_1/f_/key_//tm.htm#42013569

konuda burda gerçi bacım yazılı mesajım silinmiş ama..
  • Dediğin kişi erkek diye olabilir
  • Çok kro.
  • Yazdığınız kişi erkekse gayet yerinde bir cezadır. Bu konunun yeri de burası değil ayrıca.
    İyi forumlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.