İyi günler, Back end Developer ve Front end Developer ve Application Developer arıyorum. Her bir kısım için 1 ekip arkadaşı istihdam edilecektir. Ankara içinde olanlar iletişim kurabilirlerse mutlu olurum. Çalışma ortamı ofistir. İş için anlaştığımız ekip arkadaşımız direk işe başlayabilecek durumda olmalıdır. Tecrübeli arkadaşlar ile iletişim kurabilmeyi isterim. |
Back end Developer, Front End Developer, Application Developer İş ilanı Ankara

-
-
Full stack developer im 3 kişinin maaşını da bana ver yapayım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Burdanda ilan verirseniz daha çabuk sonuca varırsınız...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hangi dili kullanıyorsunuz bunu çalışacak kişi kendisi mi karar vericek ?
Hangi alana yönelik yazılım geliştirilecek Mobil,web,desktop ?
Benim bu ilandan anladığım tek proje yaptırmak için adam arıyorsunuz gibi. Uzun soluklu bir çalışan aramıyor gibisiniz.
Dostum benim derdim senin çok para kazanman değil, işini iyi yapıp iyi para kazanman ve dikkatini bir alana odaklarsan senden daha iyi verim alabilirim. Eğer düşünürsen, hangi kısımda çalışmak istediğini belirterek özelden yazabilirsen ve Ankara'da yaşıyorsan gün içinde görüşme sağlayabiliriz.
-
Mobil app ve web tasarım yapılacak, bir proje odaklı çalışacağız. Ofisimizde çalışma ortamımız vardır. Hangi dili kullanacağımız konusunda ekibimizde ortak karar alıp geleceğimiz açısından en sağlıklı olanı seçeceğiz. Maaş+ Prim+ Sigorta olacak. Güvendiğim arkadaşlarla uzun vadeli bir yol haritası çizebiliriz. Özelden yazabilirseniz mutlu olurum. Saygılarımla,
-
Ankara'da yaşamıyorum hocam teşekkürler.
rica ederim, saygılar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X