Şimdi Ara

BAD COMPANY 2 BEYAZ EKRAN SORUNU (ÇÖZÜLDÜ)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
11.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar oyuna girince kayıklı bölümde oyun normal ilerlerken bir süre sonra oyun birkaç saniyeliğine donuyor ve karşıma beyaz ekran çıkıyor. beyaz ekran çıktıktan sonra oyun devam ediyor seslerini duyabiliyorum ama beyaz ekran kalıyor. esc'ye basıyorum oyunun menüsüne dönme sesini duyuyorum beyaz ekran gene kalıyor ama oyunun mouse imleci geliyor. bu sorunu yaşayan var mı çözümü var mıdır bu sorunun şimdiden teşekkürler. işletim sistemi windows 7 32 bit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi you_know_who -- 1 Mart 2010; 13:14:38 >

• Bendede aynı sorun var
  • yukarı
  • sistemini yazarmısın
  • Anlaşılan Bad company kusurlu olarak piyasaya sürülmüş. Çoğu playerlarda teknik sorunlar yaratıyor.
    Patch ile düzeltirler umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sın2018
    sistemini yazarmısın

pentium d 2.8, ati 3870 512 mb gddr4 2,5 gb ram windows 7 ultimate 32 bit
  • sorun çözüldü
  • Nasıl çözdüğünü söyleseydin de aynı sorunu yaşayanlar faydalansaydı, diilmi ama...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xtatic -- 1 Mart 2010; 14:46:06 >
  • atinin son driverini (10.2) yükledim sorun çözüldü
  • Atinin 10.2 driverı x1950 hariç her kart için çıkmış.. x1950 için niye çıkarmadıklarını bilen var mı acaba?Ati'y
  • ya bndede aynı sorun var aklıma gldi o yukledim 10.2 yi gne olmadı hata devam edio bi gosteriyo 1 sniye sonra hep beyaz ekran arkadan sesler glio bi yardımcı olrsanız cok sewinicem...
  • quote:

Orijinalden alıntı: B_R_A_V_E

ya bndede aynı sorun var aklıma gldi o yukledim 10.2 yi gne olmadı hata devam edio bi gosteriyo 1 sniye sonra hep beyaz ekran arkadan sesler glio bi yardımcı olrsanız cok sewinicem...

10.2 yükledikten sonra yeniden başlatmamıştı bende yeniden başlatmadan girmiştim oyuna yine aynı hatayı vermişti eğer sende de aynı durum varsa pcni yeniden başlat bir de öyle dene.
  • saol birader ilgilendigin icin oncelikle ama bnde direk baslatılsınmı ddi baslat ddim baslattı ole girdim olmadı..bide ekran kartım x1950 gt
  • quote:

saol birader ilgilendigin icin oncelikle ama bnde direk baslatılsınmı ddi baslat ddim baslattı ole girdim olmadı..bide ekran kartım x1950 gt

Driverı yüklemeden önce eski driverın tamamını kaldırıyorsun değil mi?Ben de sorun çıkmadı 10.2 den sonra..
  • yk kaldırmadım da bunun bi faydası olacakmiki?
  • birader ddgini yaptım silip ykledim oldu cok saol allh razı olsn...hic aklama glmezdi silipte yklemek bi fark olmaz die dusundum ama sayende bisey daha ogrenmiş oldum cok saolun beyler...
  • ati'nin 10.2 versiyonunu bulamadım link koyabilir misiniz ?
  • http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx
    Burdan indirebilirsin işletim sistemini seçerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jrcesar

ati'nin 10.2 versiyonunu bulamadım link koyabilir misiniz ?

Bu versiyon yenimi çıkmış ?
  • quote:

birader ddgini yaptım silip ykledim oldu cok saol allh razı olsn...hic aklama glmezdi silipte yklemek bi fark olmaz die dusundum ama sayende bisey daha ogrenmiş oldum cok saolun beyler...

senin kartın x1950 bende hd3850 var bende aynılarını yaptım ama sorun çözülmedi daha iyi bir kart olmasına rağmen neden açamadım acaba ya ayarlarıda en alta çekmiştim
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.