Merhaba sevgili donanım haber sakinleri :D öncelikle hayırlı ramazanlar
Benim birkaç sorum olucak ben orjinal cd- key edindim
Şu an oyunu kurdum ver çıkan seçeneklerden online registir... diye olan seçeneyi seçtim oyunum korsandır.. ama cd keyim orjinal şun kurulum tamamlandı ve patchi yüklüyor .. patch kurulumundan sonra ne yapmam gerekki multiplayer oynayabileyim?? Bi yerde okudum korsan oyunlarda key banlanabiliyormuş ??
korsan oyunlarda key banlanmaz sallamışlar üstüne crack yapmaya çalışırsan bilemem ama Ayrıca birşey yapmana gerek yok patchler insin girer oynarsın multi
quote:
Orijinalden alıntı: Karn-ı bahar
korsan oyunlarda key banlanmaz sallamışlar üstüne crack yapmaya çalışırsan bilemem ama Ayrıca birşey yapmana gerek yok patchler insin girer oynarsın multi
Oyunu kurdun crack elleme sakın Patchleri kuracak ardından multiplayer e adım atabilirz. Multilayere geldiğinde oyunu ea hesaına kaydetmeni isteyecek mevcut hesabın varsa ona kaydedersin yoksa yenisini açarsın ardından oyunun key. ini giriyosun(sıralamayı karıştırmış olabilirim). Server browse deyip server aramaya başla. Sakın hardcore serverlere gireyim deme doğar doğmaz öldürürler.
quote:
Orijinalden alıntı: konman4245
quote:
Oyunu kurdun crack elleme sakın Patchleri kuracak ardından multiplayer e adım atabilirz. Multilayere geldiğinde oyunu ea hesaına kaydetmeni isteyecek mevcut hesabın varsa ona kaydedersin yoksa yenisini açarsın ardından oyunun key. ini giriyosun(sıralamayı karıştırmış olabilirim). Server browse deyip server aramaya başla. Sakın hardcore serverlere gireyim deme doğar doğmaz öldürürler.
adam tecrübe
quote:
Orijinalden alıntı: NoName.
quote:
Orijinalden alıntı: konman4245
quote:
adam tecrübe
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme