Şimdi Ara

Bad Company 2 Vietnam CD Key Teslimatlar başladı! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
5.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bad Company 2 yi de almanız gerekiyor, Vietnam sadece ek paket.
  • quote:

Orijinalden alıntı: naz_eg

Bad Company 2 yi de almanız gerekiyor, Vietnam sadece ek paket.

hocam ben bc2 yide key olarak aldım oyun piyasada 60 tl iken ben key olarak 30 liraya aldım.şimdi sizin piyasaya göre daha ucuza satmanız gerekmiyormu?
  • Hocam farkındaysanız yukarıda sorulan sorularla aynı soruyu soruyorsunuz, konunun başında da belirttim neden bu paketin fiyatının yüksek olduğunu. Ucuz olsa neden satmayayım.
  • Hocam Vietnam paketi Bad Company 2'nin üzerine kuruluyor sanırım.Peki Bad Company 2 korsan olursa Vietnamda orjinal olursa, Vietnam'a rahat girebilirmiyiz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Las Palmas

Hocam Vietnam paketi Bad Company 2'nin üzerine kuruluyor sanırım.Peki Bad Company 2 korsan olursa Vietnamda orjinal olursa, Vietnam'a rahat girebilirmiyiz ?

başka birşey demiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: uA_emir07

quote:

Orijinalden alıntı: Las Palmas

Hocam Vietnam paketi Bad Company 2'nin üzerine kuruluyor sanırım.Peki Bad Company 2 korsan olursa Vietnamda orjinal olursa, Vietnam'a rahat girebilirmiyiz ?

başka birşey demiyorum

• İsterseniz Vietnam ı da almayın hocam.
  • Benim yaşım küçük olduğu için Kredi Kartı işlerine bulaşamıyorum.Buradan nasıl alabilirim ?
  • Sitemizden siparişinizi verip atm den yatırabilirsiniz.
  • Kredi kartı kullanmadığım için, naz_eg 'den alışveriş yaptım. KK kullanmayan arkadaşlara tavsiye ederim bekle bizi vietnam
  • hocam ben de almayı düşünüyorum da ea de kredi kartıfalan güvenlidir di mi ? daha önce internetten pek alışveriş yapmadım da
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bass Guitarist

hocam ben de almayı düşünüyorum da ea de kredi kartıfalan güvenlidir di mi ? daha önce internetten pek alışveriş yapmadım da

Kredi kartı olanlar ea 'dan alıyor, sende alabilirsin. Eğer yinede icinde bir şüphe kalıyorsa, daha önceden ea 'dan alışveriş yapmış birisinden yardım isteyerek birlikte alabilirsin. Veya naz_eg 'den de alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bass Guitarist

hocam ben de almayı düşünüyorum da ea de kredi kartıfalan güvenlidir di mi ? daha önce internetten pek alışveriş yapmadım da

İnternetten alışveriş yapmak istemiyorsanız atm den de hesabımıza gönderebilirsiniz. Finansbank masraf da almıyor.
  • Bende alırsam sizden almayı düşünüyorum.
    Hayırlı satışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M@v3rick__09

Bende alırsam sizden almayı düşünüyorum.
    Hayırlı satışlar.

İnşallah hocam, teşekkürler.
  • bir sorum olacak benim oyunum kutulu vietnamı steamden alabilirmiyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: watcher

bir sorum olacak benim oyunum kutulu vietnamı steamden alabilirmiyim ?

Bad Company 2 key lerini steam kabul etmiyor, dolayısıyla sadece Vietnam paketini steam den almanız bana işe yaramaz gibi geliyor. BC2 yi de oradan almalısınız steam den oynamak istiyorsanız.
  • Evet, benim oyun kutulu, nasıl olacak, EA dowloader dan mı alacaz? Steam olmuyor mu?
  • Evet ya EA'dan ya da benden almanız gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: naz_eg

Evet ya EA'dan ya da benden almanız gerekiyor.

Sizden alsak, maksat para yabancıya gitmesin Sizden alınca Steam mı oluyor yani? Ben anlamıyorum bu işlerden pek kusura bakmayın artık.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.